2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya ben çok geriye dönüp okuyamadım ne oldu biraz gerginlik var

Ben yarın öğrenincem inşallah benim ikili riskli çıktığı için nipt testi yaptırdım onda cinsiyet kromozomlarına da bakıyorlardı ama bakanlık izin vermediği işin söylemediler yasakmış devlet gerçekten geç söylüyor cinsiyeti

Kim niye banlanıyor ben tüm gün işteydim kısa bir özet geçin çatladım

Gerginlik geçti kuzum boşver okumasanda olur. Benimde ikili riskli çıktı başka test yaptırmadım detaylıyı bekliyorum. Bi ara şey duymuştum devlet bilerek cinsiyeti geç söylüyor cinsiyet beğenilmediği zaman gebelik sonlandırılıyor falan diye duymuştum doğru yanlış bilmiyorum ama gerçekten devlet geç söylüyor inşAllah yarın bize güzel haberleri verirsin

Evet aynen o yüzden söylemiyorlar ben üniversitesi hastanesinde çalışıyorum testi yapan kişiyi tanıyorum ben bile öğrenmedim ki öyle cinsiyet beğenmeyince çoçuğun aldıracak biri değilim insanlar bunu düşünüp nasıl kendi çoçuklarına kıyıyorlar anlamadım

Şuan 56 yım cnm 65 i görürüm inş inanıyorum buna bu sefer
Çok zayıf degilmissin canim boş ver alma ya alınca da pişman oluyor insan bende diğer bebeklere 50 kilo ile başlamıştım hamileliklere. Hiç alamazdım bunda 60 ile başladım şimdi 2 kilo aldım artik almaya başlıyorum yavaş yavaş ve dogum sonrasi zor veririm korkusuyla az almak istiyorum

Canım bende de boy yok 160 ım ve hayatımın en yuksek kilosu 60 ile kaldım hamile doğumdan sonra bahara hemen spora yazilacağım yürüyüş vs yerleşmeden vereceğim kiloları kışın doğum dan sonra hemen sıkmam biraz emzirme süt olayı düzene girer bebek ele avuca gelir inşallah rabbim sağlıkla ve hayırla o günleri gosrersin

Ya bisey dicem bende bazen disari ciktigimda karnim normal ama turudukce yuruduukce. Karnim neden sisiyo anlamis deilim 2.gebeligimde boyle olmuyodum sanki unuttummu acaba 8 sene onceydi.Bosuna demiyolar her hamilelik farkli her bebek farkli
Kizlar bende aktifim ama listede de adim yok hicte problem etmiyorum olsa ne olmasa ne
Canim benimde gobegim sabah yok ama isten geldikten sonra gobisim baya bi cikiyo normal bence Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Üşenmedim hepsini okudum nekomikler listede ismin yazsa ne olur yazmasa ne olur yazmayınca doğum mu olmuyo sanki boş boş şeyler için insanlar birbirini kırıyo tuhaf kadınların olduğu heryerde sorun var
Aynen canım ben de okudum ve gerildim ister istemez ben burada benimle aynı dönemden geçen arkadaşlarımla deneyimlerimi korkularımı vb paylaşmak için yazıyordum bu şekilde gereksiz yere gerginlik olması hiç hoşuma gitmedi bir de buradaki yazılanların ekran görüntüsünün alınıp başka yerlerde çekiştirildiğini falan yazmışlar bu hele aşırı rahatsız etti beni

Canim ne oldu neden hesabin pasif sen bisey yapmadinki

ya çocuk gibi listede adım yok diye ortalığj karıştırmaları gerçekten çok saçma. sanki özellikle gelip karıştırmışlar gibi bir anda. lşstede adım olsa ne olur olöasa ne olur. çok basit şeyler bunlar cidden.
neyse tadımız kaçmasın daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…