2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ortaligi karistiriyorlar sonrada bizim kizlar banlaniyor

Yok yere banlandı arkadaslar bi arkadas herseyi yanlış anlıyor diye açıklama yapmaya calıştılar. Umarım bir an önce dönerler. wendy grubu devretmeni gerektirecek Bişey yok. Sen doğru olanı yaptın. Nihayetinde aramızdan ayrılanlar oldu haliyle aktif olanlar yazsın dedin. Bir sürü kişiye tek tek yazacak halin yok ya. Emeklerin için sağol arkadasım

Aman dikkat kuzum yeşillik azalacak yazdığı birçok şey kesinlikle tüketilmeyecek benim için oturup araştırıyor herşeyi makale tarayıp yapıyor bu listeleri diyetisyenim.
tesekkür ederim canım ya dikkat edicem artik
benim ilk gebeligim ikizdi hic karnim yoktu sadece 8.ayda buyüdü gorenler ikiz olduguna inanmiyolardı valla...sadece 7 kilo almistim doguma girerken bilen fit anne diyolardi ama bu hamileligimde karnim erken sisti anlamadim 2kilo aldim sadece ama

Hareketlere doktor bağırsak hareketi dedikten sonra ben bu hangisi diye düsünürken geciyor neyse artık bi kac hafta sonra naklen hissederiz Allah'ın izniyle

Çok şaşırdım gerçekten gerçekten her hamilelik birbirinden farklı oluyor demek ki Allah bağışlasın

Cevap yazdın mu hatırlamadım ortalık karışmış sağol canım hep Arcelik gibi düşündüm ama Vestel de iyi niye onu unuttum ki belki yemi doğanda ek gıdaya geçince faydalanır

Cevap yazdın mu hatırlamadım ortalık karışmış sağol canım hep Arcelik gibi düşündüm ama Vestel de iyi niye onu unuttum ki belki yemi doğanda ek gıdaya geçince faydalanır
Muhakkak ek gıdaya geçince de kullanılır bebiş çocuk olup meyve suyu içirmek istediğinde de

Demekki doğru duymuşum yazık ya biz zorlukla çocuk sahibi olanlar (ki ben 5 senede 2 düşükten sonra nasip olursa kavuşucam bebeğime) bi evladım olsun sağlıklı olsun diyoruz millet cinsiyet beğenmeyip aldırıo pes
Canım var ya dün benim de aklımdan geçti uzun zamandır yazmıyor neden ki diye hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Sanmıyorum kötü bişi olduğunu çocuklarla haşır neşirim diodu belki ondan giremedi ama merak ettim
Ya anlamadigim bu iki bayan gelip burda tuhaf tuhaf konusuyor sonra buyuk ihtimal buraya gelip yazanlar şikayet ediyor ve banlanan G gunesli gunler ve Edifar oluyor tuhaf
Aaa aslıhandamı banlanmış onu şimdi gördüm yazık açılır yakın zamanda inşAllah ne gereksiz bişi yaşadık bugün ya

Hayırlı olsun canım. Yaş 30. 13 şubat sat. İkinci bebiş. Cinsiyeti henüz belli değil.
hayırlı olsun canım hoşgeldin . ben haftalardır girmediğim için yeni görüyorum ben de varım :)

SAT: 21 şubat 2020
ilk bebeğim
cinsiyet belli değil

Ayy benimde karnım öğleden sonra kocaman oluyor gören ne kadarlık diyo 4 ay yeni bitti diyince şok bende artık 6 diyom napim nazar olcam
Bebişim bizim tahmini doğumlarımız aynı bizim şimdi 4 ayımızmı bitti ben millete 4 aylık diorım anam ben bu ay hafta işlerinden hiç anlamıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…