Ya anlamadigim bu iki bayan gelip burda tuhaf tuhaf konusuyor sonra buyuk ihtimal buraya gelip yazanlar şikayet ediyor ve banlanan Ggunesli gunler
ve Edifar
oluyor tuhaf
ya çocuk gibi listede adım yok diye ortalığj karıştırmaları gerçekten çok saçma. sanki özellikle gelip karıştırmışlar gibi bir anda. lşstede adım olsa ne olur olöasa ne olur. çok basit şeyler bunlar cidden.
neyse tadımız kaçmasın daha fazla.
Yok yere banlandı arkadaslar bi arkadas herseyi yanlış anlıyor diye açıklama yapmaya calıştılar. Umarım bir an önce dönerler. wendy
grubu devretmeni gerektirecek Bişey yok. Sen doğru olanı yaptın. Nihayetinde aramızdan ayrılanlar oldu haliyle aktif olanlar yazsın dedin. Bir sürü kişiye tek tek yazacak halin yok ya. Emeklerin için sağol arkadasım
Aman dikkat kuzum yeşillik azalacak yazdığı birçok şey kesinlikle tüketilmeyecek benim için oturup araştırıyor herşeyi makale tarayıp yapıyor bu listeleri diyetisyenim.
Yürüdükçe göbüş büyüyor mu yoksa Benim ilk bebek olunca, ben sağa sola soruyorum ne zaman göbeğiniz çıkmaya başladı diye bir ara şüphe ettim ikiz mi diye tek böyleyse, ikizi üçüzü olacaklara Allah daha büyük güç versin, taşıması zorlaşır herhalde ☺☺
benim ilk gebeligim ikizdi hic karnim yoktu sadece 8.ayda buyüdü gorenler ikiz olduguna inanmiyolardı valla...sadece 7 kilo almistim doguma girerken bilen fit anne diyolardi ama bu hamileligimde karnim erken sisti anlamadim 2kilo aldim sadece ama
Amann bugün işler yoğundu giremedim neler olmuş virus girmis gruba töbe ya insanlar ilgincler gercekten çok saçma muhabbetler durduk yere bizim kızlarda banlanmış
Hareketlere doktor bağırsak hareketi dedikten sonra ben bu hangisi diye düsünürken geciyor neyse artık bi kac hafta sonra naklen hissederiz Allah'ın izniyle
benim ilk gebeligim ikizdi hic karnim yoktu sadece 8.ayda buyüdü gorenler ikiz olduguna inanmiyolardı valla...sadece 7 kilo almistim doguma girerken bilen fit anne diyolardi ama bu hamileligimde karnim erken sisti anlamadim 2kilo aldim sadece ama
Canım katı meyve sıkacağı ile sıkıldığı zaman lif kalmıyor diye biliyorum ben. Ben o sebeple meyve suyunu vestel in mix&go şu ile yapıyorum. Hem lifli oluyor hem de çok pratik. Hatta meyvenin yanına bazen ıspanak fln da atıyorum çok güzel oluyor ☺ tavsiye ederim ☺
Cevap yazdın mu hatırlamadım ortalık karışmış sağol canım hep Arcelik gibi düşündüm ama Vestel de iyi niye onu unuttum ki belki yemi doğanda ek gıdaya geçince faydalanır
Cevap yazdın mu hatırlamadım ortalık karışmış sağol canım hep Arcelik gibi düşündüm ama Vestel de iyi niye onu unuttum ki belki yemi doğanda ek gıdaya geçince faydalanır
Evet aynen o yüzden söylemiyorlar ben üniversitesi hastanesinde çalışıyorum testi yapan kişiyi tanıyorum ben bile öğrenmedim ki öyle cinsiyet beğenmeyince çoçuğun aldıracak biri değilim insanlar bunu düşünüp nasıl kendi çoçuklarına kıyıyorlar anlamadım
Demekki doğru duymuşum yazık ya biz zorlukla çocuk sahibi olanlar (ki ben 5 senede 2 düşükten sonra nasip olursa kavuşucam bebeğime) bi evladım olsun sağlıklı olsun diyoruz millet cinsiyet beğenmeyip aldırıo pes
Ya anlamadigim bu iki bayan gelip burda tuhaf tuhaf konusuyor sonra buyuk ihtimal buraya gelip yazanlar şikayet ediyor ve banlanan Ggunesli gunler
ve Edifar
oluyor tuhaf