2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen ben de hindistancevizi yağı kullandım hep kızıma. Çok kötü pişik olursa arko nem Çok ciddili
En güzeli klasik yağlı arko bebegin poposunu yıkayıp arko sürmek inanılmaz koruyor pişik olmadan kızarıklık hissettiğim anda bile sürerdim obur alt değişimine duzelirdi

kızlar hamilelik lekesi oldu mu yüzünüzde?ben güneş kremi kullandığım halde lekelenmeler var göz altımdan kulağıma doğru. hiç hoşuma gitmedi bu durum
Bende olmadı ama hormonlardan kaynaklı geçici bir şey. Hiiiç üzülme yani. Doğum sonrası geçecek. Eltimde de olmuştu, geçti şimdi.
Geldin he canını yediğim yok valla bn bilmiodum anneme söledim oda bilmiomuş burda öğrendim
Geldim geldim Ben de öyle kullanmıştım sprey şişesine koyup ama sonra hindistancevizi yağı daha iyiymiş diye duydum ona geçtim.

En güzeli klasik yağlı arko bebegin poposunu yıkayıp arko sürmek inanılmaz koruyor pişik olmadan kızarıklık hissettiğim anda bile sürerdim obur alt değişimine duzelirdi
Evet aynen ya ben de ilk duyduğumda yok artık demiştim ama Arko mucize gibi. En iyi pişik kremi bile onun gibi düzeltmiyor. Benim kızımın allerjisi var allerjik bir şey yedi mi hemen poposu pişer. Arko sürüyorum genelde. Evde her şeyimiz var gerçi bepantol, hametol... Bir de oksizinc bence çok çok iyi. Onu da öneririm.

Kızlar ilk hamileliğimde benim de çok kötüydü bulantım ve 20. haftadan sonra anca geçmişti. Sizin de öyle olacak sanırım. Kolaylıklar dilerim. Üzüldüm ya çok zor bir şey.

bence gecmez buya 16haftalikolfum gecse gecerdi
Encokda mide yanmasi bnei rahatsiz ediyor
Oda dolayısıyla halsizlik yapıyor dün işyerinde biraz yoğundum normalde hiç hazır meyve suyu tüketmem canım istedi bi i çeyim dedim midem mahvoldu sabaha kadar uyuyamadım aldığım vitamin ilaçları da midemi daha çok bulandırıyor ne yapacağım bilmiyorum

aynen meyvesulari hemen kusturuyor
Su içemiyorum encok ona sinir oluyorum

aynen meyvesulari hemen kusturuyor
Su içemiyorum encok ona sinir oluyorum
Bende su içemiyorum en son yanımda taşıyorum yudum yudum içmeye çalışıyorum aç karna asla su içmiyorum yemekle beraber içmiyorum aklıma geldikçe azar azar içiyorum sende bi böyle dene kuzum su gerekli bizim için

Kızlar doktordan çıktım doktor evdeki neydi dedi bende kız dedim bu değil dedioğluşum oluyor
gözün aydın canım, sağlıkla gelsin oğluşun.
Cok sükür bugun cinsiyetimiz belli oldu kız
senin de gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik prenses..
Benide listeye eklermisiniz sat 12 Şubat kile 48 2. Çocuk cinsiyetimiz kız
ekliyorum şimdi..
Canim benimde bulaniyordu ama kusma yoktu oda bir iki hafta surdu kiz bebeklerde cok bilanti olmuyormus cevremdekilerde hic olmadi ordan biliyorum
valla 2 kızım var, ilkinde oldu, 2. de çok çok fena oldu, 3. şimdi erkek oldu ama buna diğerlerinin yanında bulantı denmez öyle diyim, annenin hormonlara karşı hassasiyeti ile alakalı bi durum bu, cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden.
Herkeze iyi akşamlar beni de eklerseniz sevinirim yaş 31 sat 7 şubat 2 gebeligim
ekliyorum şimdi.
Canım benim cinsiyet belli oldu erkek
güncelleyeceğim canım.

bende oyle yapmaya calisyoum
Bana bolbol ceviz ye dedi

listemizi güncelledim kızlar

Bnde akşamladı alıyprum sekiz gibi yemekten heöen sonra almıyorum bir buçuk iki saat geçiyo kabız yaptı biraz bakalm geçicek mi yeni başladım beş gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…