2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy bende evimi satmaya çalışıyorum keşke satabilsemde taşınma telaşına girsem kafam dağılır en azından
Keşke evim olsa da satıp taşınma derdine düşsem=)
Kaynanamlara kızma sebebim de o zaten, kendi ananesinin evini sattılar ben de eşime bize biraz peşinat çıksalar da biz de üstüne kredi alır ev alırız diyorum ama yoook. Düşüncesizler. Kendileri bugüne kdr hep kayınpederden kalanları yemişler ama kendi çocuklarına gelince çalışın kazanın modundalar. Seneler sonra bi çocuğumuz olacak ztn tüp bebek masrafı için de hiç kıllarını kıpırdatmadılar. Sorsan hep onlar magdur. Benim ailemden bekliyorlar heralde nasılsa onların var yapsınlar diye mi düşünüyolar nedir bilmiyorum. Nası bi erkek ailesidir anlamadm. Benim de yüzlerini göresim yok.
Neyse herkesin derdi farklı işte. İnsanın kendi ana babası da yapıyor tabi, ama insan ona daha kolay katlanıyor. Bu kaynatalar sonuçta el benim için, kocamın hatrı olmasa hayatımda durmayacak insanlar. Bir de bu bencilliklerini çekemiyorum.

Çok haklıymışsın cnm. Görümcen de olay çıkarmıyor mu bu duruma. Kayınpederin iki oğlana ev aldı da görümcene de aldı mı? Ben görümcen olsam ben de isyan ederdim o zaman öteki kendilerine alınan evi versinler kayınpederine geri

Allah yardım etsin kuzum valla aynen benimkilerde benim annemden beklio halbuki eltimin babası çok daha zengin ama ona yağdırıolar şans kısmet anlamadım. Ben 4 sene kirada oturdum kiracılık çok zor 900₺ maaş alıodum kiram 1000₺ di. Allah evi olmayan herkese ev nasip etsin inşAllah. Son taşındığım evde bütün eşyalarım rutubetten çöpe gitti düşün. Sonra eşim sinirlendi eşyaları attık kaynanamların yanına taşındık mecbur kaldılarda bize ev aldılar yoksa bana dedilerki diğer gelini ailesi ev olmadan vermio ona ev alalım sen bizle oturmaya devam et.

Hayır görümceme sadece yatak odası takımı aldı o kadar o hiç sesini çıkaramıo kaynım dioki kıza mal düşmez ki kendisininde kızı var bu adam bide istanbulda doğmuş büyümüş 2 üni bitirmiş. Eşim kabul etmio kızında hakkı var 3 e bölüncek dio. Çok istiorum cinsiyete doktor erkek dese o zaman dicemki evet amcası yemgesi mallarınızı oğlumun üstüne yapın nası olsa sizinki kkız kıza mal düşmez

hala kız erkek ayrımı yapıyorlar üstelikte kızları varken pess, bu cahiliyetle baş edemezsin arkadaşım kendini üzme boş yere.

aynen meyvesulari hemen kusturuyor
Su içemiyorum encok ona sinir oluyorum
Kizlar belki bana kizcaksiniz daha ne istiyosun diye ama bende su icmekten cok.yoruldum surekli geceleri uyaniyorum sokagin basina bile yurudugum zaman bogazim kuruyo kusucak gibi oluyorum ee ic ic sonra wcye gitmekten uyuyama

Kızlar ben de cinsiyet kesinleşince kızıma biraz alışveriş yaptım :) Minnoş minnoş şeyler aldım. Şu kanatlı takım ve çizgili tulumun kumaşları özellikle çok güzel tam kış bebeblerine göre kalın penye kumaş. Kaliteleri filan çok hoşuma gitti.

cnm cok faydali keske bende icebilsem
Bulantidan icemiyorum
O sekilde oglumda yasamistim ne mumkun su icebilmek cok.kotu biseydi 7 ay boyunca kustum ondafa ama kizimdada bu kizimdada cok sulur rahat geciyo 7 aydan sonra yetiyorum sadece oglumu 2 gece yattim durdular kizimdada ayni serum erken gelmeye niyetleniyolar birde kizimda kordon daralmasi oldu beslenemedi suyu azaldi ama ben hep sol tarafima yattim 2700 zor dogdu minigim insallah bunda boyle bir sorun yasamam cunku cocuklarim okula gidiyo derleri var bana ihtiyaclari var

Her ailede bir yiyici var ya hepsini de kendine hak görüyor. Sen kızmakta haklısın bencede senin de çocuğun olacak senin de hakkın. Ama bu işlerde konuşulunca Eşinin dediği gibi ara bozuluyor yüz göz olunuyor sonra bir araya gelmek daha sinir bozucu oluyor. Ben hiç söylemekten geri duramıyorum sonuç ne olursa olsun söylemezsem daha çok sinirleniyorum

E bebekte muthis indirim devam ediyo ben boyle fiyatlar gormedim sepete birsuru ekledim ama almadim aklim eminonu havuzluhanda yaa oraya gitmeden hicbisey alasim gekmiyo birde takmışım bikere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…