2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy bende evimi satmaya çalışıyorum keşke satabilsemde taşınma telaşına girsem kafam dağılır en azından

Beklemek en zoru canım Şimdi krediler düştü falan satılır bir an evvel inşallah
İnşAllah tek duam biran evvel satılması
of bizimki de şubattan beri yeni satıldı. bizde bu haftasonu ev arayışına giricez. taşınmak gözümde büyüyor
Ben alışkınım taşınmaya 8 yıllık evliyim 4 kere taşındım artık idmanlıyım hayırlısı olsun inşAllah ben o kadar beklemem satılması için

Canım hamileyken takma bunları ama söyleceğindende geri durma haklıysan. Ben bu konularda çok katıyım bizlerde bi ana baba evladıyız eşimizin ailesi bile olsa kimsenin bize bunu yaşatmaya hakkı yok hele hamileyken hiç yok. Yanlış anlama ama eşin iyi niyetten susarsa söylenmesi gerekeni orda söylemezse sürekli seni üzmeye devam ederler.

Galiba cogumuz aile sorunu yasio banada bugun kucuk gorumcem bi laf soyledi hic cbp vermeden ayrildim ordan eve geldim hemen 2 gorumcemde yanimdaydi onlarda kardeslerine haksizsin dediler sonra noldu agladim agladim sustum elden bisey gelmiyo gercwkten aile meseleleri sıkıntı esler arada kaliyo uzuluyorum ama hakli oldugumu hepsi biliyo buda icimi biraz olsun rahatlatiyo

of bizimki de şubattan beri yeni satıldı. bizde bu haftasonu ev arayışına giricez. taşınmak gözümde büyüyor

Bizim taşınacağımız ev belli çok şükür ama tadilat yaptırmamız gerekiyor usta bulmak ayrı dert temizliği taşınması ayrı benim de acayip gözümde büyüyor hepsi

Bnm geçti çok şükür bulantılarım çok ağır da yaşamdm şimdi erken gelmesinden bnde korkuyorum bnm de ilk tecrübe yok annem ve kayınvalidem bakıcak inşallah

Var var bnada resen verildi köy okulunda rehber öğretmenim mecbur gidicem bn kalabalık değil allahtan

Gyno ferro sanol kullanıyoruö bnde bnmkindede var

Gyno ferro sanol kullanıyoruö bnde bnmkindede var
Bende aynısını kullanıyorum canım senin kullanım şeklin nasıl ben gece yatarken kullanıyordum süt ve süt ürünleri denk gelmesin diye birde bulantı yapıyor gece rahat oluyordu eczane sabah alıp 1 saat beklenmeli dedi doktora da sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…