2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen kuzum ama ben o evi kendim için istemiorum bende diorumki adamlar orda zorda bi muhtarlık maaşıyla olmuo. Versinler kiraya 3.000-3.500 eder kirası alsınlar o kirayı çocuklarından para istemesinler. Her daim para olmuo tek maaşla yollanmıo bizde üzülüoruz onlarda üzülüo sonra. Yazık bu yaştan sonra yokluk çekmesinler istiorum ama yok kimse anlamıo

valla mal işi zor kardesler bile birbirind giriyor ben gorumcem denen musumetle 4.5 yildir konusmuyorum kafam rahat allah kimseye oyle gorumce vermesin
Yok kız bnm görümcem bana melek öbürüne biraz mesafeli. Kaynımda böle diildi evlenmeden önce sonradan oldu. Ama kaynanam hep böleydi maalesefki evlat ayırıo. Varsa yoksa tek oğlu.

doktor bana bol su ic dedi içemiyorum nolck bilemedim.
Sizde endise etmeyin hersey hallonur inşallah

E bebekte muthis indirim devam ediyo ben boyle fiyatlar gormedim sepete birsuru ekledim ama almadim aklim eminonu havuzluhanda yaa oraya gitmeden hicbisey alasim gekmiyo birde takmışım bikere
Canım annemler gitti havuzluhana geçen hafta bebeğe bişiler almaya böle bişi olamaz dio unkapanında 800₺ ye buldukları bebek arabası havuzlu handa 1400 müş battaniyeler 150-200 falan havuzlu han uçmuş gidiceksen havuzluhana değil normal eminönüne bak. İsim yaptı ya orası aldı başını gitti. E bebek şuan ordan ucuz

Gelmişsin canım sonunda çok şükür

Kızlar nasılsınız biz bugün 18.haftaya girdik 1 buçuk aydır doktora gitmedik pazartesi günü kontrolümüz heyecanlıyız
Detaylı ultrason tam olarak hangi haftalarda yapılyor?
20-24 haftalar arasında yapılması gerekiyor canım.
E bebekte muthis indirim devam ediyo ben boyle fiyatlar gormedim sepete birsuru ekledim ama almadim aklim eminonu havuzluhanda yaa oraya gitmeden hicbisey alasim gekmiyo birde takmışım bikere
Benim annem ilk kızımda havuzluhandan baya bir şey getirmişti ama netteki fiyatlarla hemen hemen aynıydı sanki aşırı ucuz değil yani.

Kızlar kıyafetlere aşırı para vermeyin. Özel bir kaç şey alın tabi ama her şeyi çok kaliyteli almayın, vallahi yazık oluyor. Ben ilk kızımda güvenip bu butiklerden alamaıştım ama gayet de iyiymiş ürünleri.

G gunesli gunler cesit sanki daha fazla ya tum aradığını bulabiliyorsun bir kerede aliyosun o yuzden galiba beni oraya iten bebisler biraz daha buyusunde bakalim artik ozaman
Aynen hem çeşit çokmuş hem de görerek alıyorsun ama diyorum ya mesela hastane çıkış internette 150 aynısı orada da 150 çok bir fark yok o bakımdan.

Yaa gercektenmi en son gecen yil ablamin bebek alisverisini yapmistik cok uygun gelmisti bana uzuldilum simdi gercwkten dusuniyim saol canim iyi oldu bunu yazman normal magazalara bakarim ozaman akademi1994
Bende annemin yalancısıyım 40₺ ye bi battaniye almış eminönğnden aynı battaniye havuzluhanda 90₺ miş. Normal dükkanlarda müslini bile 20₺ ye almış dedim e bebektede aynı para şuan

G gunesli gunler cesit sanki daha fazla ya tum aradığını bulabiliyorsun bir kerede aliyosun o yuzden galiba beni oraya iten bebisler biraz daha buyusunde bakalim artik ozaman
Yok orda haklısın bende eylülde eminönünden yapıcam alışverişimi ama havuzluhandan değil han dılındaki dükkanlardan pazarlık yapıosum ediosun çeşit çok

Bende annemin yalancısıyım 40₺ ye bi battaniye almış eminönğnden aynı battaniye havuzluhanda 90₺ miş. Normal dükkanlarda müslini bile 20₺ ye almış dedim e bebektede aynı para şuan
Muslinler 15 tl idi gecen yil hatta burdaki magazalarda 30 du zamlanmislar demekki hastane cikislari cok pahali oldu 200 nettede ablamda gecen sene 150ye aldi en son 8 sene once alisveris yapinca bu fiyatlar ucmus geliyo bana

Bendeöyle yapıcam lcw den alıcam yada tuhafiyelerden Valla yazık el kadar şeylere mahallemde bakarım daha iyi küçük esnaf kazansın hem

Muslinler 15 tl idi gecen yil hatta burdaki magazalarda 30 du zamlanmislar demekki hastane cikislari cok pahali oldu 200 nettede ablamda gecen sene 150ye aldi en son 8 sene once alisveris yapinca bu fiyatlar ucmus geliyo bana
Ay valla 1-2 tane isimli hastane çıkışı yaptırıcam ne kadar olursa olsun hevesim var

Benimkide aynı demir ilacım canım tsh benimde yüksekti 50lik euthyrox kullanıyorum 1gün 50mg 1gün 75mg alıyorum 1.64 e kadar düstü değerim bunda üzülecek birşey yok seninde düser dert etme
Tsh değerin kaçtı? Bana 25 mg vermişti düşeceğine daha da yükselmiş şimdi 50 mg verdi ama tedirgin oluyorum düşük doz mu veriyor acaba diye

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…