- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Aynen kuzum ama ben o evi kendim için istemiorum bende diorumki adamlar orda zorda bi muhtarlık maaşıyla olmuo. Versinler kiraya 3.000-3.500 eder kirası alsınlar o kirayı çocuklarından para istemesinler. Her daim para olmuo tek maaşla yollanmıo bizde üzülüoruz onlarda üzülüo sonra. Yazık bu yaştan sonra yokluk çekmesinler istiorum ama yok kimse anlamıoHer ailede bir yiyici var ya hepsini de kendine hak görüyor. Sen kızmakta haklısın bencede senin de çocuğun olacak senin de hakkın. Ama bu işlerde konuşulunca Eşinin dediği gibi ara bozuluyor yüz göz olunuyor sonra bir araya gelmek daha sinir bozucu oluyor. Ben hiç söylemekten geri duramıyorum sonuç ne olursa olsun söylemezsem daha çok sinirleniyorum
Bana 21.hafta dedi kalbi tam gelişmiş olur dedi 21.hafta gidecemKızlar nasılsınız biz bugün 18.haftaya girdik 1 buçuk aydır doktora gitmedik pazartesi günü kontrolümüz heyecanlıyız
Detaylı ultrason tam olarak hangi haftalarda yapılyor?
Bnm dokttorum 20+ da randevu aldırdı canımKızlar nasılsınız biz bugün 18.haftaya girdik 1 buçuk aydır doktora gitmedik pazartesi günü kontrolümüz heyecanlıyız
Yok kız bnm görümcem bana melek öbürüne biraz mesafeli. Kaynımda böle diildi evlenmeden önce sonradan oldu. Ama kaynanam hep böleydi maalesefki evlat ayırıo. Varsa yoksa tek oğlu.valla mal işi zor kardesler bile birbirind giriyor ben gorumcem denen musumetle 4.5 yildir konusmuyorum kafam rahat allah kimseye oyle gorumce vermesin
doktor bana bol su ic dedi içemiyorum nolck bilemedim.O sekilde oglumda yasamistim ne mumkun su icebilmek cok.kotu biseydi 7 ay boyunca kustum ondafa ama kizimdada bu kizimdada cok sulur rahat geciyo 7 aydan sonra yetiyorum sadece oglumu 2 gece yattim durdular kizimdada ayni serum erken gelmeye niyetleniyolar birde kizimda kordon daralmasi oldu beslenemedi suyu azaldi ama ben hep sol tarafima yattim 2700 zor dogdu minigim insallah bunda boyle bir sorun yasamam cunku cocuklarim okula gidiyo derleri var bana ihtiyaclari var
Canım annemler gitti havuzluhana geçen hafta bebeğe bişiler almaya böle bişi olamaz dio unkapanında 800₺ ye buldukları bebek arabası havuzlu handa 1400 müş battaniyeler 150-200 falan havuzlu han uçmuş gidiceksen havuzluhana değil normal eminönüne bak. İsim yaptı ya orası aldı başını gitti. E bebek şuan ordan ucuzE bebekte muthis indirim devam ediyo ben boyle fiyatlar gormedim sepete birsuru ekledim ama almadim aklim eminonu havuzluhanda yaa oraya gitmeden hicbisey alasim gekmiyo birde takmışım bikere
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım çok sevindim .:)
Gelmişsin canım sonunda çok şükür
20-24 haftalar arasında yapılması gerekiyor canım.Kızlar nasılsınız biz bugün 18.haftaya girdik 1 buçuk aydır doktora gitmedik pazartesi günü kontrolümüz heyecanlıyız
Benim annem ilk kızımda havuzluhandan baya bir şey getirmişti ama netteki fiyatlarla hemen hemen aynıydı sanki aşırı ucuz değil yani.E bebekte muthis indirim devam ediyo ben boyle fiyatlar gormedim sepete birsuru ekledim ama almadim aklim eminonu havuzluhanda yaa oraya gitmeden hicbisey alasim gekmiyo birde takmışım bikere
Aynen hem çeşit çokmuş hem de görerek alıyorsun ama diyorum ya mesela hastane çıkış internette 150 aynısı orada da 150 çok bir fark yok o bakımdan.G gunesli gunler cesit sanki daha fazla ya tum aradığını bulabiliyorsun bir kerede aliyosun o yuzden galiba beni oraya iten bebisler biraz daha buyusunde bakalim artik ozaman
Bende annemin yalancısıyım 40₺ ye bi battaniye almış eminönğnden aynı battaniye havuzluhanda 90₺ miş. Normal dükkanlarda müslini bile 20₺ ye almış dedim e bebektede aynı para şuanYaa gercektenmi en son gecen yil ablamin bebek alisverisini yapmistik cok uygun gelmisti bana uzuldilum simdi gercwkten dusuniyim saol canim iyi oldu bunu yazman normal magazalara bakarim ozamanakademi1994
Yok orda haklısın bende eylülde eminönünden yapıcam alışverişimi ama havuzluhandan değil han dılındaki dükkanlardan pazarlık yapıosum ediosun çeşit çokG gunesli gunler cesit sanki daha fazla ya tum aradığını bulabiliyorsun bir kerede aliyosun o yuzden galiba beni oraya iten bebisler biraz daha buyusunde bakalim artik ozaman
Muslinler 15 tl idi gecen yil hatta burdaki magazalarda 30 du zamlanmislar demekki hastane cikislari cok pahali oldu 200 nettede ablamda gecen sene 150ye aldi en son 8 sene once alisveris yapinca bu fiyatlar ucmus geliyo banaBende annemin yalancısıyım 40₺ ye bi battaniye almış eminönğnden aynı battaniye havuzluhanda 90₺ miş. Normal dükkanlarda müslini bile 20₺ ye almış dedim e bebektede aynı para şuan
Bendeöyle yapıcam lcw den alıcam yada tuhafiyelerden Valla yazık el kadar şeylere mahallemde bakarım daha iyi küçük esnaf kazansın hemCanım evet hele de battaniyesi olanlar bemim battaniyem vardı muslin örtü pazen battaniye ve başka battaniyelerimde olduğu için 2 takım battaniyesiz çok parçalı aldım 3 takımda 3 6 ay takım aldım alt üst ve iç citcitli atlet şeklinde çevrende tuhafiye bebek giyim mağazaları olan yerlerden al canım çünkü benim nette baktigim ürünler çok daha pahalı
Ay valla 1-2 tane isimli hastane çıkışı yaptırıcam ne kadar olursa olsunMuslinler 15 tl idi gecen yil hatta burdaki magazalarda 30 du zamlanmislar demekki hastane cikislari cok pahali oldu 200 nettede ablamda gecen sene 150ye aldi en son 8 sene once alisveris yapinca bu fiyatlar ucmus geliyo bana
Tsh değerin kaçtı? Bana 25 mg vermişti düşeceğine daha da yükselmiş şimdi 50 mg verdi ama tedirgin oluyorum düşük doz mu veriyor acaba diyeBenimkide aynı demir ilacım canım tsh benimde yüksekti 50lik euthyrox kullanıyorum 1gün 50mg 1gün 75mg alıyorum 1.64 e kadar düstü değerim bunda üzülecek birşey yok seninde düser dert etme
Yaptır canım hevesini al.Ay valla 1-2 tane isimli hastane çıkışı yaptırıcam ne kadar olursa olsunhevesim var
HoşgeldinBende olmadı ama hormonlardan kaynaklı geçici bir şey. Hiiiç üzülme yani. Doğum sonrası geçecek. Eltimde de olmuştu, geçti şimdi.
Geldim geldimBen de öyle kullanmıştım sprey şişesine koyup ama sonra hindistancevizi yağı daha iyiymiş diye duydum ona geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?