2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence haklıyım. Eşim normalde asla susmaz aslada bana şaf söyletmez ama konu bu sefer mal mevzusu. O yüzden bişi diyemiyo. Şöle sölim kayınpederim ikimizede ev aldı ben alınan evde oturuorum eltim annesinin bi arka sokağında aldı ona rağmen beğenmio evi oturmuo ki kendi seçti. Şimdi kayınpederimin evine taşınıolar beşiktaşa o ev ortak ev hepimizin hakkı var ama onlar üstüne konmaya çalışıolar üstelik daha kayınpederimde kayınvalidemde sağ. Bende oturabilirdim o evde yada görümcemde. Üstelik benim bütün ailem beşiktaşta ben para yetmio diye başka yerde ev aldım. Onlar 2 evleri olsun diye çakallık yapıo. Eşimde ben mal yüzünden kardeşlerimle aramı bozmam diyo susuyo.

zaten en çok kavga mal yüzünden çıkıyor. Allah izin verir de o günlere erişirsem herkesin malını üzerine verip sıyrılıcam aradan

zaten en çok kavga mal yüzünden çıkıyor. Allah izin verir de o günlere erişirsem herkesin malını üzerine verip sıyrılıcam aradan
İşte sorun orda mal yok ğzerlerine verilcek. Bizim evlerimiz verildi zaten bu Allah korusun ölüm sonunda verasetle intikal edilecek olan ev. Eltim benim babam kapı gibi arkamda kayınpederimden bize bişi olmaz dedi. Şimdi yine adamın evine taşınıo. Ama dicem artık orda burda iyiki babam var demezsin iyiki kayınpederim var dersin dicem nası olsa iki evinide o verdi dicem. Oturmamaları lazım o evin kiraya verilip kaynanamlarından kira alması lazım çünkü onlar malatyadalar ve zor geçiniolar eşimden para istiolar bende madem öyle bundan sonra abin versin para dedim kira niyetine

Bende buna kız dedim ama erkekmiş ekşi yedim bende bulantılar her sabah devam benede doğana kadar Allah tan devam etmiyor
Bugün kontrolün varmış canım, hadi güzel haberlerini bekliyoruz bende de inceden inceden devam bulantılar valla 16 haftayı da doldurduk hala devam napıcaz biz ya

Canım benim cinsiyet belli oldu erkek

Ben zeytinyağı stoğumu yaptım has zeytinyağı sprey şişelere koyucam onu kullanıcam kısmet olursa herkes aynı şeyi söylüyo görümcem bebeğinin vücuduna bile sürüodu nemlendirici olarak.
Zeytinyağı kullanırken hafifçe cezvede cızırdatıyorduk ki asidi gitsin. Onu belki biliyorsundur gerçi de aklıma gelmişken diyeyim dedim :)

Aynen ben de hindistancevizi yağı kullandım hep kızıma. Çok kötü pişik olursa arko nem Çok ciddili

ugurbocuuu Dasmeer P Pelinimben kızlar biz grubun bulantı timiyiz. Durumlar nasıl sizde? Ben geçen hafta iyiydim üç gündür yine fenalardayım
Aynen canım azaldı azaldı yeniden başladı ama sakizla vs idare etmeye çalışıyorum ama o surundugum günler ki gibi değil yine de çok huzursuz ediyor bir başlıyor of diyorum bir hafifliyor galiba boyle böyle bitireceğiz

Kızlar bu hastane çıkışları ne kadar pahalı olmuş böyle
Canım evet hele de battaniyesi olanlar bemim battaniyem vardı muslin örtü pazen battaniye ve başka battaniyelerimde olduğu için 2 takım battaniyesiz çok parçalı aldım 3 takımda 3 6 ay takım aldım alt üst ve iç citcitli atlet şeklinde çevrende tuhafiye bebek giyim mağazaları olan yerlerden al canım çünkü benim nette baktigim ürünler çok daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…