2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kıza mal düşmez nedir yaaa peesss=(
ben de kaynanamlara taşınayım bari güzel taktikmiş=P
Eşimin işine bile gelirdi

Nasıl bir şey canım atsana fikir olur bize de :)
Bak cnm bu ben o parayla diger kizimada yaparim yataklarin basina yapcam kolay zaten youtubeden tapilislari var herkes yapabilir kizimin adi asya olucak buyuk kizimin adida ipek

Eklentiler

• Screenshot_20200611-121156_Gallery.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200611-121153_Gallery.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200611-121148_Gallery.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 37
Bak cnm bu ben o parayla diger kizimada yaparim yataklarin basina yapcam kolay zaten youtubeden tapilislari var herkes yapabilir kizimin adi asya olucak buyuk kizimin adida ipek
Ayy bayıldım ben de kızlarıma yapayım. Ne kadar pahlı fiyatları inanamıyorum Asya ve İpek Çok güzel olur.

Kıza mal düşmez nedir yaaa peesss=(
ben de kaynanamlara taşınayım bari güzel taktikmiş=P
Eşimin işine bile gelirdi
Valla bende eşimin işine gelir demiştim ama yok onun bile işine gelmedi ev ev üstünde olmak
Tabiki yaptir canim icinde kalmasin guzel.oluyo bende makremadan isimlik yapicam kendim internette 150 tl fiyat verdi vermem okadar malzeme 50 tl tutuyo kendim yaparim ben
Ay evet onlar çok güzel oluyor arkadaşımda yaptırmıştı kızına. Bizimkinin cinsiyeti bi belli olsa ona göre bişiler yapcaz ama
Onu bende yaptiracam ben hastane cikişi almistim netten bunu sadece isimli tulum olarak yaptiracam arkasi melekli popo kismi tüllü
Anammm poposunun tülünü yesinler

Havuzluhan hep öyleydi canım biz kardeşime gitmiştik herşey normalden pahalı

Bende kıyafet almamak için kendimi zor tutuyorum ama daha zamanı var Ağustos Eylül gibi kış koleksiyonları tamamlanmış olur öyle alırım diyorum şimdilik sadece pançoda 6-12 aylık elbise sipariş ettim kalıpları küçük oluyo 5-6 aylıkken giyebilir diye
Bu Arada bebeğim güçlenmiş dün akşam bayağı hissettirdi bakalım büyüdükçe nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…