2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet haklısın canım senin çocuğunda olacak daha da masrafın olacak. Herkese kosamazsınız. Güzel yüreğinle kaynının düşünmediği babasını düşünüyorsun bide ne desen haklısın

Hanımlar cinsiyeti erken haftalarda ögrenenler sonradan cinsiyeti degişen oldu mu? Benimde kontröl var haftaya doktor 13+4 de erkek dedi. Ama iki hafta sonra kesinleşir dedi ve randevuyu 6 hafta sonraya verdi.
Ben de gittim mavi mavi elbiseler aldım dayanamadım degişmez demi

İnşallah benimkide düşer ya 2,32 den 3,47 ye yükselmiş ilacı kullandığım halde
Bende hamilelikten oncede 25 mg kullaniyordum hamile kaldim yine ayni kullaniyorum sonra tahlil yapildi 3.60 a yükselmisti dahiliyeci 50 mg yukseldi 1 ay sonra tekrar tahlil yapildi 1.47 ye düsmustu merak etme hdmen düşer ama heray rutin takibini yaptır biz oyle yapiyoruz

Bana 12+2 de kiz dedi kesin degil dedi ben dayanayip bi ton kiyafet aldim 10 lu hastane cikişida dahil sonra burda 6.aya kadar degisebiliyor dediler ama bizim kesinlesti iki doktorda kiz dedi

Kızlar ben de kızıma bir şeyler almamak için kendimi zor tutuyorum ama bi türlü güvenip de alamıyorum ilk doğduğunda kaç kilo olcak hangi markanın kalıbı dar falan yeni doğan veya 0-3 ay yazanları özellikle almaya cesaret edemiyorum o yüzden gidip 1 yaş kıyafeti falan aldım Geçenlerde bir arkadaşımın bebeği 4,5 kg doğdu yenidoğanları falan hiç giyemedi bile

o bayaa bi extrem durum olmuş bence çok takılma ona zaten son aylara göre doktor ortalama bi kilo söylüyor onun çokta üstünde doğmuyorlar, hastane çıkışlarını da genelde 0 ay olduğu için 1 ay - 40 günden fazla giyemiyorlar. 0-3 bi tık daha büyük oluyo ama, onu alabilirsin.

0-3, 3-6 ay alabilirsin canım :) Benim kızım da 4 kg doğdu ama giydi hastane çıkışlarını filan oluyordu yani.

Ama çok tatlılar rabbim sağlıklı mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin

Ben ilk kızımda doğru düzgün alışveriş yapmamıştım 8-9 aylıkken başlamıştım alışverişe. O zaman tabi insan zorlanıyor da son aylar olunca gezemedim hep netten sipariş etmiştim acele ile ya da annem almıştı hediye gelenler vs... Şimdi alıyorum, o zaman içimde kalmış. Eşimi dinlemiyorum Zaten kendisi meraksız. Bir poşet eşya geldi küçük kıza aldım dedim, merak edip içine bile bakmadı eşek kafalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…