2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet aynen öyle oluyor biraz kilolu olunca hastane çıkışı bile kullanılamıyor o yüzden büyük almak mantıklı onda da mevsime de dikkat etmek gerek biz inşallah kasımda doğuracaz ama 6-9 ayda kış biter hava ısınır

Erkekler işte

Bu arada hediye gelenlere ben bu sefer hiç güvenmicem tabiki önemli olan düşünmek ama Yarabbim kızımda öyle saçma şeyler kötü kumaşlı şeyler geldi ki yardım olsun diye giysi kutusuna bile atmam o derece

Evet son ayları mı beklesem biraz daha diyorum o yüzden ben de. Şu an haftasıyla uyumlu gidiyor sadece 3-4 gün önde gidiyor. Bu üzerinde ismi yazan hastane çıkışlarından da yaptırmak istiyorum onları da biraz önce yaptırmak gerekiyor ki doğuma yetişsin falan ama bakalım...

0-3, 3-6 ay alabilirsin canım :) Benim kızım da 4 kg doğdu ama giydi hastane çıkışlarını filan oluyordu yani.

Kilolu doğsa da 0-3 leri giyebilir mi o zaman canım. İyi buna çok sevindim. O arkadaşım 1 ay falan giydi 0-3 leri diyordu gözüm korkmuş

Evet canım mevsime bakıp 6-9 aylık cici yazlık bişeyler de sipariş ettim bakalım olur inşallah. ama benim ilk bebeğim ve him tecrübem yok etrafımda da bebek olmadı hiç böyle yardım ettiğim falan o yüzden hiç kestiremiyorum neyden ne kadar almak gerektiğini. Bir de üstüne korona yüzünden mağaza da gezemiyoruz. Biraz daha beklemeye çalışıyorum o yüzden alışveriş için belki virüs gider de rahat rahat gezerek alırım diye

Yaa bende cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım alışverise dün aksam esim ailesiyle goruntulu konusuyor gosterdim bi cok seyi annemle yaptigim icin esimin ailesini dahil etmiyor gibi olmasin dedim kadinin dedigi daha erken ne dersin simdi

Evet ya bana da tuhaf şeyler geldiği oldu :)
Giyebilir canım o kadar da aşırı büyük olmuyorlar :)
Benim kızıma da anneannesin ördükleri
Oyy bunlar çok şeker yaaa güle güle giysin tam kış bebesine uygun :)

İlla bi heves kaçıracaklar Hiç bir şey gösterme bundan sonra.

Öyleler kuzum ama erken değil bence hevesini kırmadan alışverişine başla keyfini çıkar bence dinleme kimseyi

İnşallah düşer canım benimde her ay tahlil yaptırıyorum ben de .

Öyleler kuzum ama erken değil bence hevesini kırmadan alışverişine başla keyfini çıkar bence dinleme kimseyi
Aynen niye heves kirarsinki Allah korusun insanin aklina direk kötü seyler geliyor eski kafa iste 7aya kadar düsük olur birsey olur alma kafasinda o zaman ölecegiz hepimiz ölcez diye yasamayalim

Saglıkla büyüt přensesi inşanlah
Amin canim benim hepimiz insallah saglikla buyutelim
bizimkide tam tersi işten her geldiginde bir merakla soruyor bugun kargo geldimi diye bide heveslenip annesini görüntülü ariyor tek tek gosteriyor kayinvalidemde kiyafetleri seviyor
Benim kızıma da anneannesin ördükleri
el emegi goz nuru ellerine sağlık anneciginin gule gule giysin minnoşun

Evet evden çıkamadık hiç birimiz. Biz kilo almayalımda kimler alsın ilk 3 ay evde harekete bile korktum. Hareket artık hissediyorum canım genelde geceleri hareket ediyor sen hissediyormusun
Ben daha hissetmiyorum ya da hareket ediyor ben anlamıyorum daha doğrusu anlamlandıramıyor da olabilirim.

Bende ibdirimdeyken beşiği ana kucağı arabayı aldm kenara koydk hevesle çekip anneme kayınvalideme attım bana dediği şey erken değil mi ikiz gebelerde altı aya kadar tehlike oluyo belli olmuyo dedi moralimin içine etti afedersiniz bnde farkındaym trhlikeli ama böyle de denir mi daha ne atarım nede onla bişey alırım patavatsızlıkları bitmiyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…