Evet aynen öyle oluyor biraz kilolu olunca hastane çıkışı bile kullanılamıyor o yüzden büyük almak mantıklı onda da mevsime de dikkat etmek gerek biz inşallah kasımda doğuracaz ama 6-9 ayda kış biter hava ısınırKızlar ben de kızıma bir şeyler almamak için kendimi zor tutuyorum ama bi türlü güvenip de alamıyorum ilk doğduğunda kaç kilo olcak hangi markanın kalıbı dar falan yeni doğan veya 0-3 ay yazanları özellikle almaya cesaret edemiyorum o yüzden gidip 1 yaş kıyafeti falan aldımGeçenlerde bir arkadaşımın bebeği 4,5 kg doğdu yenidoğanları falan hiç giyemedi bile
Erkekler işteBen ilk kızımda doğru düzgün alışveriş yapmamıştım 8-9 aylıkken başlamıştım alışverişe. O zaman tabi insan zorlanıyor da son aylar olunca gezemedim hep netten sipariş etmiştim acele ile ya da annem almıştı hediye gelenler vs... Şimdi alıyorum, o zaman içimde kalmış. Eşimi dinlemiyorumZaten kendisi meraksız. Bir poşet eşya geldi küçük kıza aldım dedim, merak edip içine bile bakmadı eşek kafalı
o bayaa bi extrem durum olmuş bence çok takılma onazaten son aylara göre doktor ortalama bi kilo söylüyor onun çokta üstünde doğmuyorlar, hastane çıkışlarını da genelde 0 ay olduğu için 1 ay - 40 günden fazla giyemiyorlar. 0-3 bi tık daha büyük oluyo ama, onu alabilirsin.
0-3, 3-6 ay alabilirsin canım :) Benim kızım da 4 kg doğdu ama giydi hastane çıkışlarını filan oluyordu yani.
Evet canım mevsime bakıp 6-9 aylık cici yazlık bişeyler de sipariş ettim bakalım olur inşallah.Evet aynen öyle oluyor biraz kilolu olunca hastane çıkışı bile kullanılamıyor o yüzden büyük almak mantıklı onda da mevsime de dikkat etmek gerek biz inşallah kasımda doğuracaz ama 6-9 ayda kış biter hava ısınır
Ben 29yasindayim unutmuşum yazmayilistemizi güncelledim kızlar
Erkekler işte
Evet ya bana da tuhaf şeyler geldiği oldu :)Bu arada hediye gelenlere ben bu sefer hiç güvenmicem tabiki önemli olan düşünmek ama Yarabbim kızımda öyle saçma şeyler kötü kumaşlı şeyler geldi ki yardım olsun diye giysi kutusuna bile atmam o derece
Giyebilir canım o kadar da aşırı büyük olmuyorlar :)Evet son ayları mı beklesem biraz daha diyorum o yüzden ben de. Şu an haftasıyla uyumlu gidiyor sadece 3-4 gün önde gidiyor. Bu üzerinde ismi yazan hastane çıkışlarından da yaptırmak istiyorum onları da biraz önce yaptırmak gerekiyor ki doğuma yetişsin falan ama bakalım...
Kilolu doğsa da 0-3 leri giyebilir mi o zaman canım. İyi buna çok sevindim. O arkadaşım 1 ay falan giydi 0-3 leri diyordugözüm korkmuş
Evet canım mevsime bakıp 6-9 aylık cici yazlık bişeyler de sipariş ettim bakalım olur inşallah.ama benim ilk bebeğim ve him tecrübem yok etrafımda da bebek olmadı hiç böyle yardım ettiğim falan o yüzden hiç kestiremiyorum neyden ne kadar almak gerektiğini. Bir de üstüne korona yüzünden mağaza da gezemiyoruz. Biraz daha beklemeye çalışıyorum o yüzden alışveriş için belki virüs gider de rahat rahat gezerek alırım diye
Oyy bunlar çok şeker yaaa güle güle giysin tam kış bebesine uygun :)Benim kızıma da anneannesin ördükleri
İlla bi heves kaçıracaklarYaa bende cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım alışverise dün aksam esim ailesiyle goruntulu konusuyor gosterdim bi cok seyi annemle yaptigim icin esimin ailesini dahil etmiyor gibi olmasin dedim kadinin dedigi daha erken ne dersin simdi
Kizlar bu sayfada hem uygun hemde gerçekten güzel şeyler var bakabilirsiniz
Aynen ya hic haketmiyorlarİlla bi heves kaçıracaklarHiç bir şey gösterme bundan sonra.
Öyleler kuzum ama erken değil bence hevesini kırmadan alışverişine başla keyfini çıkar bence dinleme kimseyiYaa bende cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım alışverise dün aksam esim ailesiyle goruntulu konusuyor gosterdim bi cok seyi annemle yaptigim icin esimin ailesini dahil etmiyor gibi olmasin dedim kadinin dedigi daha erken ne dersin simdi
Aynen canım ben de öyle düşündüm şimdi 50 mg ye yeni yükseltti yine düşmezse başka doktora da gideceğim.Sana verilen doz çok düşük canım yükseltmesi lazım bence tekrar görüş gerekirse başka doktora bi git bence
İnşallah düşer canım benimde her ay tahlil yaptırıyorum ben de .Bende hamilelikten oncede 25 mg kullaniyordum hamile kaldim yine ayni kullaniyorum sonra tahlil yapildi 3.60 a yükselmisti dahiliyeci 50 mg yukseldi 1 ay sonra tekrar tahlil yapildi 1.47 ye düsmustu merak etme hdmen düşer ama heray rutin takibini yaptır biz oyle yapiyoruz
Aynen niye heves kirarsinki Allah korusun insanin aklina direk kötü seyler geliyor eski kafa iste 7aya kadar düsük olur birsey olur alma kafasinda o zaman ölecegiz hepimiz ölcez diye yasamayalimÖyleler kuzum ama erken değil bence hevesini kırmadan alışverişine başla keyfini çıkar bence dinleme kimseyi
Amin canim benimSaglıkla büyüt přensesi inşanlah
bizimkide tam tersi işten her geldiginde bir merakla soruyor bugun kargo geldimi diye bide heveslenip annesini görüntülü ariyor tek tek gosteriyor kayinvalidemde kiyafetleri seviyorBen ilk kızımda doğru düzgün alışveriş yapmamıştım 8-9 aylıkken başlamıştım alışverişe. O zaman tabi insan zorlanıyor da son aylar olunca gezemedim hep netten sipariş etmiştim acele ile ya da annem almıştı hediye gelenler vs... Şimdi alıyorum, o zaman içimde kalmış. Eşimi dinlemiyorumZaten kendisi meraksız. Bir poşet eşya geldi küçük kıza aldım dedim, merak edip içine bile bakmadı eşek kafalı
el emegi goz nuru ellerine sağlık anneciginin gule gule giysin minnoşunBenim kızıma da anneannesin ördükleri
Ben daha hissetmiyorumEvet evden çıkamadık hiç birimiz. Biz kilo almayalımda kimler alsın ilk 3 ay evde harekete bile korktum. Hareket artık hissediyorum canım genelde geceleri hareket ediyorsen hissediyormusun
Bende ibdirimdeyken beşiği ana kucağı arabayı aldm kenara koydk hevesle çekip anneme kayınvalideme attım bana dediği şey erken değil mi ikiz gebelerde altı aya kadar tehlike oluyo belli olmuyo dedi moralimin içine etti afedersiniz bnde farkındaym trhlikeli ama böyle de denir mi daha ne atarım nede onla bişey alırım patavatsızlıkları bitmiyo demekkiYaa bende cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım alışverise dün aksam esim ailesiyle goruntulu konusuyor gosterdim bi cok seyi annemle yaptigim icin esimin ailesini dahil etmiyor gibi olmasin dedim kadinin dedigi daha erken ne dersin simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?