N11 de gezer nikah şekeri diye bir sayfa var orda kapı sürü takı yastığı ile çok uygun fiyata instagrama göre çok uygun sizce güven olurmu alan var mı acaba göründüğü gibiyle çok iyi ve uygun fiyatlı ama bilemedm
Oda dolayısıyla halsizlik yapıyor dün işyerinde biraz yoğundum normalde hiç hazır meyve suyu tüketmem canım istedi bi i çeyim dedim midem mahvoldu sabaha kadar uyuyamadım aldığım vitamin ilaçları da midemi daha çok bulandırıyor ne yapacağım bilmiyorum
Reflünüz yoksa maden suyu bulantıyı da bastırıyor birde gece uyanıp leblebi kraker ye demişlerdi bana açlık bulantıyı artırıyor diye denemiştim sanki iyi gelmişti
Keşke evim olsa da satıp taşınma derdine düşsem=)
Kaynanamlara kızma sebebim de o zaten, kendi ananesinin evini sattılar ben de eşime bize biraz peşinat çıksalar da biz de üstüne kredi alır ev alırız diyorum ama yoook. Düşüncesizler. Kendileri bugüne kdr hep kayınpederden kalanları yemişler ama kendi çocuklarına gelince çalışın kazanın modundalar. Seneler sonra bi çocuğumuz olacak ztn tüp bebek masrafı için de hiç kıllarını kıpırdatmadılar. Sorsan hep onlar magdur. Benim ailemden bekliyorlar heralde nasılsa onların var yapsınlar diye mi düşünüyolar nedir bilmiyorum. Nası bi erkek ailesidir anlamadm. Benim de yüzlerini göresim yok.
Neyse herkesin derdi farklı işte. İnsanın kendi ana babası da yapıyor tabi, ama insan ona daha kolay katlanıyor. Bu kaynatalar sonuçta el benim için, kocamın hatrı olmasa hayatımda durmayacak insanlar. Bir de bu bencilliklerini çekemiyorum.
Benim kayınpederimin tonla zeytini inciri oluyor adam bizden kaç kat zengindir aslında ama eşimden hala para ister hatta iş yerine yakın ev alacağız deyince arabayı kullanmazsınız o zaman bana verirsiniz diyor. Evliliğimizin ilk yılında kendisinin araba taksitlerinin hepsini bize ödetti düğünü de eşim kendi yaptı tabi. Durumu iyi olmasına rağmen yapınca insana çok dokunuyor durumları olmasa ben vermek isterim zaten
Bende hamilelikten oncede 25 mg kullaniyordum hamile kaldim yine ayni kullaniyorum sonra tahlil yapildi 3.60 a yükselmisti dahiliyeci 50 mg yukseldi 1 ay sonra tekrar tahlil yapildi 1.47 ye düsmustu merak etme hdmen düşer ama heray rutin takibini yaptır biz oyle yapiyoruz
Hanımlar cinsiyeti erken haftalarda ögrenenler sonradan cinsiyeti degişen oldu mu? Benimde kontröl var haftaya doktor 13+4 de erkek dedi. Ama iki hafta sonra kesinleşir dedi ve randevuyu 6 hafta sonraya verdi.
Ben de gittim mavi mavi elbiseler aldım dayanamadım degişmez demi
Canım ben hashimato tiroidi hastasıyım değerim çok yükselmezdi az dozda ilaç kullanıyodum. Hamile kaldığımda 3.5 çıktı dahiliye uzmanı artırdı dozunu 1.37 indi. Doktor 1.5 larda istiyoruz hamilelerde dedi. Bi dahiliye doktoruna git bence
Bende ibdirimdeyken beşiği ana kucağı arabayı aldm kenara koydk hevesle çekip anneme kayınvalideme attım bana dediği şey erken değil mi ikiz gebelerde altı aya kadar tehlike oluyo belli olmuyo dedi moralimin içine etti afedersiniz bnde farkındaym trhlikeli ama böyle de denir mi daha ne atarım nede onla bişey alırım patavatsızlıkları bitmiyo demekki
Hepsi ayni iste dengesizler ilk hamileligimde hamileyim dedim ne kadarlik dediler dedim 6 haftalik daha heveslenme bebek sayilmaz dediler ona ne demeli bunlar böyle bir tür iste patavatsızlar
Hepsi ayni iste dengesizler ilk hamileligimde hamileyim dedim ne kadarlik dediler dedim 6 haftalik daha heveslenme bebek sayilmaz dediler ona ne demeli bunlar böyle bir tür iste patavatsızlar
Çok güzelmis canım ama çok rahatsız görünüyor bebek sırt üstü yada yan döndüğünde nasıl oluyor çıkıyor mu o kanatlar yoksa bu kıyafet yalnızca fotoğraf cektirmelik mi
Kızlar ben de kızıma bir şeyler almamak için kendimi zor tutuyorum ama bi türlü güvenip de alamıyorum ilk doğduğunda kaç kilo olcak hangi markanın kalıbı dar falan yeni doğan veya 0-3 ay yazanları özellikle almaya cesaret edemiyorum o yüzden gidip 1 yaş kıyafeti falan aldım Geçenlerde bir arkadaşımın bebeği 4,5 kg doğdu yenidoğanları falan hiç giyemedi bile
4.5 kilo doğurmak da kolay değil maşallah iyi doğurmuş ben 3 kiloyu biraz geçsin raziyim eskiden daha cok olurdu iri bebekler şimdilerde ben hiç duymuyorum öyle büyük bebek doğuran benim çevrem hep 2.5 kilo 3 kilo öyle doğuyor yani çok da karşılaşılan birşey değil 4 5 kiloluk bebek doğumu
Ben ilk kızımda doğru düzgün alışveriş yapmamıştım 8-9 aylıkken başlamıştım alışverişe. O zaman tabi insan zorlanıyor da son aylar olunca gezemedim hep netten sipariş etmiştim acele ile ya da annem almıştı hediye gelenler vs... Şimdi alıyorum, o zaman içimde kalmış. Eşimi dinlemiyorum Zaten kendisi meraksız. Bir poşet eşya geldi küçük kıza aldım dedim, merak edip içine bile bakmadı eşek kafalı
Benim eşim cok heyecanlı gözlerinin ici gülüyor ilk bebek gibi sanki ozlemisiz ben ne alsam seviniyor alma demiyor bende diğer çocuklarda alamamıştım çoğunu annem almıştı birkaç birseyini ben almıştım onların bunda heveslerimi tamamlıyorum son çocuk olunca