2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
n 11 den hiç alışveriş yapmadım ama yapanlar var baya

Reflünüz yoksa maden suyu bulantıyı da bastırıyor birde gece uyanıp leblebi kraker ye demişlerdi bana açlık bulantıyı artırıyor diye denemiştim sanki iyi gelmişti

Benim kayınpederimin tonla zeytini inciri oluyor adam bizden kaç kat zengindir aslında ama eşimden hala para ister hatta iş yerine yakın ev alacağız deyince arabayı kullanmazsınız o zaman bana verirsiniz diyor. Evliliğimizin ilk yılında kendisinin araba taksitlerinin hepsini bize ödetti düğünü de eşim kendi yaptı tabi. Durumu iyi olmasına rağmen yapınca insana çok dokunuyor durumları olmasa ben vermek isterim zaten

Canım benim tsh 3.50 felan çıkıyor ama hamilelikte normal diye ilaç vermediler. Çok mu bu deger

Bana 12 de kız demişti doktor bu hafta erkek olduğu kesinleşti iyiki alışveriş yapmamışım

Canım benim tsh 3.50 felan çıkıyor ama hamilelikte normal diye ilaç vermediler. Çok mu bu deger
Canım ben hashimato tiroidi hastasıyım değerim çok yükselmezdi az dozda ilaç kullanıyodum. Hamile kaldığımda 3.5 çıktı dahiliye uzmanı artırdı dozunu 1.37 indi. Doktor 1.5 larda istiyoruz hamilelerde dedi. Bi dahiliye doktoruna git bence

Hepsi ayni iste dengesizler ilk hamileligimde hamileyim dedim ne kadarlik dediler dedim 6 haftalik daha heveslenme bebek sayilmaz dediler ona ne demeli bunlar böyle bir tür iste patavatsızlar

4.5 kilo doğurmak da kolay değil maşallah iyi doğurmuş ben 3 kiloyu biraz geçsin raziyim eskiden daha cok olurdu iri bebekler şimdilerde ben hiç duymuyorum öyle büyük bebek doğuran benim çevrem hep 2.5 kilo 3 kilo öyle doğuyor yani çok da karşılaşılan birşey değil 4 5 kiloluk bebek doğumu

Hepsi ayni iste dengesizler ilk hamileligimde hamileyim dedim ne kadarlik dediler dedim 6 haftalik daha heveslenme bebek sayilmaz dediler ona ne demeli bunlar böyle bir tür iste patavatsızlar
Malesef öyle keşke iki tane almasaydın bile dedi o gün ne denirki daha

Benim eşim cok heyecanlı gözlerinin ici gülüyor ilk bebek gibi sanki ozlemisiz ben ne alsam seviniyor alma demiyor bende diğer çocuklarda alamamıştım çoğunu annem almıştı birkaç birseyini ben almıştım onların bunda heveslerimi tamamlıyorum son çocuk olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…