2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben artık tecrubelendim canım ne sevincimi ne aldıklarımı kendiliğimden paylaşmam o da sormuyor güya şımartmıyor beni cok ilgilenmiyor benimde umrumda değil göstersem paylaşsam mutluluğumu kesin seninki gibi birşey söyler moral bozar

Fatma nasılsın canım maşallah iyi gidiyorsun galiba panik atagin iç sıkıntıların nasil

Evet canım onunki biraz genetikti zaten biraz da karı koca ikisi de uzun boyluydu

Canım benim tsh 3.50 felan çıkıyor ama hamilelikte normal diye ilaç vermediler. Çok mu bu deger
İstersen bi dahiliyeye yada endokrine gorun canim bende haşimeto var o yuzden dozu gebelikte yükselttik
Çok güzelmis canım ama çok rahatsız görünüyor bebek sırt üstü yada yan döndüğünde nasıl oluyor çıkıyor mu o kanatlar yoksa bu kıyafet yalnızca fotoğraf cektirmelik mi
kuzum kanatlar ve tütü çıkıyor ben daha cok foto çekimi icim yaptiracam çok tatli ama ya

İstersen bi dahiliyeye yada endokrine gorun canim bende haşimeto var o yuzden dozu gebelikte yükselttik

kuzum kanatlar ve tütü çıkıyor ben daha cok foto çekimi icim yaptiracam çok tatli ama ya
O zaman çok iyi benim hic kızım olmadığı için bilemiyorum bunlari o tutu ve kanatlardan nasıl sırt üstü yatacağını düşündüm direk hep böyle yatamaz ki diye meğer çıkıyor muş

Canım benim tsh 3.50 felan çıkıyor ama hamilelikte normal diye ilaç vermediler. Çok mu bu deger
Canım benim de normalde tiroidim normaldi hamilelikten sonra tsh 5 falan çıktı doktor ilaç başladı 3 ün altında olmasını istiyoruz dedi geçen gittiğimde de benimki 3.1 çıktı ama hala devam ediyoruz ilaca bence sen de bir sor doktoruna

Valla bende takiyordum caninda saldim çayira mevlam kayira alacagiz yapacak bisey yok
Canım bende ilk başlarda takmadım nasılsa almadım diye ama en son doktora 2 Buçuk hafta önce gittim 1 kilo almışım 2 haftada en azından 1 kilo versem içim rahat edecek hemde kuzumla dışarı çıkmaya başladık 1 saat oynuyor bende onla takılıyorum ama bilemedim.. karbonhidrat azaltayım bari moralim bozuldu

Kuzu çok takma ya verirsin bol su iç dedigin gibi kafbonhidrati azalt

Kızlar iç çamaşırı olarak bunları aldım harika geldi modal yumuşacık ve esnek bayıldım ihtiyacı olan olursa diye paylaşmak istedim

Eklentiler

• Screenshot_20200611-213759_Trendyol.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200611-213742_Trendyol.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200611-213718_Trendyol.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 41
Ben kıyafet olarak 2 tane tshirt 2 adet bluz aldım pantolon şimdilik gerekmiyor taytlarımı yada biraz streç olan pantolonları giyiyorum.. henüz hamile kıyagetlerine geçmedim ama yavaştan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…