Merhabalar beni de ekler misiniz? Yaş 35, ilk çocuk, kız, sat 13 şubat teşekkürlerlistemizin en güncel hali, eksik hatalı olan varsa etiketleyin, düzenleyelim hanımlar.
Ben de dün yaşadım canım bana kız demişti dün erkek dediKızlar selamlar umarım herkes iyidir uzaktan takipteyim ben sizi yazmaya pek fırsat bulamıyorumLeylak Bahcesi çok geçmiş olsun ogluşun iyidir inşallah bu arada ben de dün kontrole gidenlerdenim 12. haftada doktorum erkek gibi demişti ama kızmış meğer yavruşum boyle birsey yasayan duymustum nette sizlerde de oldu mu
Kendimi resmen alıştırmıştım erkeğeBen de dün yaşadım canım bana kız demişti dün erkek dedi
Yaa cok tatlııııNeler neler baktım çok şükür içime sindi kedim de çok beğendi bütün gün gezdik
Bende öyleyim canım bugünde çok kötüyüm kusuyorum sürekli 18 haftamda doldu daha çekiyorumKızlar selam bende bulantılarım baya azalmıştı kusmuyordum ne zamandır 2 gündür kusuyorm hep cok canm sıkıldı gene gerimi geşdi bulantılar diye korkuyorm. Geçer deglmi
Yaa cok tatlıııı
Merhabalar beni de ekler misiniz? Yaş 35, ilk çocuk, kız, sat 13 şubat teşekkürler
Gözün Aydın canım senin de.Herkeze iyi akşamlar benim de dün kontrolün vardı kızım olucak rabbim hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin 21 haftada detaylı olucak
Kızlar selam bende bulantılarım baya azalmıştı kusmuyordum ne zamandır 2 gündür kusuyorm hep cok canm sıkıldı gene gerimi geşdi bulantılar diye korkuyorm. Geçer deglmi
Yaa cok tatlıııı
Kızlar Allah yardımcınız olsun ikinizin de erkekti değil mi hakikaten kızda bulantı çok olur derlerdi benim 8.hafta başladı 11.haftada azaldı 14de de tamamen bitti, demek ki herkesin hamileliği kendine hasBende öyleyim canım bugünde çok kötüyüm kusuyorum sürekli 18 haftamda doldu daha çekiyorum
Ben ordan alacaktim ayni takim bibulittlee diye bi site var orda daha uygun fiyata oldugunu gördüm ilerleyen aylarda ordan alacamİyi akşamlar kızlar
Online.çamaşır.com diye bir yer var şnstagramdan doğum için takım alayım diyorum alan var mi yada nerelerden aldınız
Ah evet canım erkek ne çektik bir Allah bilir beterinden korusun ama artik çok bıktık çok yordu bu bulantılarKızlar Allah yardımcınız olsun ikinizin de erkekti değil mi hakikaten kızda bulantı çok olur derlerdi benim 8.hafta başladı 11.haftada azaldı 14de de tamamen bitti, demek ki herkesin hamileliği kendine has
Bide oraya bakayım evet fiyatlar çok uçukBen ordan alacaktim ayni takim bibulittlee diye bi site var orda daha uygun fiyata oldugunu gördüm ilerleyen aylarda ordan alacam
Güle güle kullansın kuzucuklar canim, nasıl bir model aldınız?Atar mısın ?Bir de N11 in şöyle bir avantajı var: satıcı ile konusabiliyorsun mesajlasabiliyorsun... Sorularını sorabiliyor renginden filan vqzgeçtiysen değiştirebiliyor ya da adres değişimi vs yapabiliyorsun.
Wp üzerinden de iletişim kurup daha net fotolar isteyebiliyosun.
Paranın ise havuz sistemi var 10gün içinde satıcıya geciyor istersen daha da erteletwbiliyosun. Geri iade kısmı da kolay...
Ben N11 den çok sık alısveris yaparım kardesim de trendyol hastası
Kızımın beşiğini bebek arabasını hep N11 den almıştım.
Çok şükür sıkıntı yasamadım❤
Bu arada bizim de bugun ranzamız geldi
Ben kullaniyorum cnm gunde 1 defa tok karnina icebilirsinKızlar DECAVİT kullanan var mı? Hem demir hem vitamin olan? Bunu ne zaman kullanmamız gerekiyor?
Aynen canım sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil bende su azlığı vardı onun stresinden cinsiyet olayını tamamen unutmuştuk doktor söylemese sormazdık bileKendimi resmen alıştırmıştım erkeğeama hep içimde kız hissi vardı seninki de benimkinin tam tersi sağlıkla gelsinler de inşallah kiz erkek farketmez benim ilk bebisim bi de 6 sene ugrastiktan sonra kendisi gelmek istedi o yuzden hiç onemi yok
Çok teşekkür ederimBen kullaniyorum cnm gunde 1 defa tok karnina icebilirsin
Ah evet canım erkek ne çektik bir Allah bilir beterinden korusun ama artik çok bıktık çok yordu bu bulantılar
Aynen canım sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil bende su azlığı vardı onun stresinden cinsiyet olayını tamamen unutmuştuk doktor söylemese sormazdık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?