2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar selamlar umarım herkes iyidir uzaktan takipteyim ben sizi yazmaya pek fırsat bulamıyorum Leylak Bahcesi çok geçmiş olsun ogluşun iyidir inşallah bu arada ben de dün kontrole gidenlerdenim 12. haftada doktorum erkek gibi demişti ama kızmış meğer yavruşum boyle birsey yasayan duymustum nette sizlerde de oldu mu

Ben de dün yaşadım canım bana kız demişti dün erkek dedi

Ben de dün yaşadım canım bana kız demişti dün erkek dedi
Kendimi resmen alıştırmıştım erkeğe ama hep içimde kız hissi vardı seninki de benimkinin tam tersi sağlıkla gelsinler de inşallah kiz erkek farketmez benim ilk bebisim bi de 6 sene ugrastiktan sonra kendisi gelmek istedi o yuzden hiç onemi yok

Kızlar selam bende bulantılarım baya azalmıştı kusmuyordum ne zamandır 2 gündür kusuyorm hep cok canm sıkıldı gene gerimi geşdi bulantılar diye korkuyorm. Geçer deglmi

Yaa cok tatlıııı
Bende öyleyim canım bugünde çok kötüyüm kusuyorum sürekli 18 haftamda doldu daha çekiyorum

Merhabalar beni de ekler misiniz? Yaş 35, ilk çocuk, kız, sat 13 şubat teşekkürler

tabi ki eklerim, müsait bi vakitte güncelleyeceğim inşallah, gözünüz aydın.
Herkeze iyi akşamlar benim de dün kontrolün vardı kızım olucak rabbim hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin 21 haftada detaylı olucak
Gözün Aydın canım senin de.

Kızlar selam bende bulantılarım baya azalmıştı kusmuyordum ne zamandır 2 gündür kusuyorm hep cok canm sıkıldı gene gerimi geşdi bulantılar diye korkuyorm. Geçer deglmi

Yaa cok tatlıııı
Bende öyleyim canım bugünde çok kötüyüm kusuyorum sürekli 18 haftamda doldu daha çekiyorum
Kızlar Allah yardımcınız olsun ikinizin de erkekti değil mi hakikaten kızda bulantı çok olur derlerdi benim 8.hafta başladı 11.haftada azaldı 14de de tamamen bitti, demek ki herkesin hamileliği kendine has

İyi akşamlar kızlar
Online.çamaşır.com diye bir yer var şnstagramdan doğum için takım alayım diyorum alan var mi yada nerelerden aldınız

İyi akşamlar kızlar
Online.çamaşır.com diye bir yer var şnstagramdan doğum için takım alayım diyorum alan var mi yada nerelerden aldınız
Ben ordan alacaktim ayni takim bibulittlee diye bi site var orda daha uygun fiyata oldugunu gördüm ilerleyen aylarda ordan alacam

Kızlar Allah yardımcınız olsun ikinizin de erkekti değil mi hakikaten kızda bulantı çok olur derlerdi benim 8.hafta başladı 11.haftada azaldı 14de de tamamen bitti, demek ki herkesin hamileliği kendine has
Ah evet canım erkek ne çektik bir Allah bilir beterinden korusun ama artik çok bıktık çok yordu bu bulantılar

Güle güle kullansın kuzucuklar canim, nasıl bir model aldınız?Atar mısın ?

Aynen canım sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil bende su azlığı vardı onun stresinden cinsiyet olayını tamamen unutmuştuk doktor söylemese sormazdık bile

Ah evet canım erkek ne çektik bir Allah bilir beterinden korusun ama artik çok bıktık çok yordu bu bulantılar

Canım kiyamam yaa cok zor gercekten tahmin edebiliyorum benim kuzenim de çok çekti iki hamileliğinde de inşallah biran önce bitsin diyorum inşallah aminn

Aynen canım sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil bende su azlığı vardı onun stresinden cinsiyet olayını tamamen unutmuştuk doktor söylemese sormazdık bile

Çok geçmiş olsun canım bi daha yaşanmasın Allah beterinden korusun inşallah güzel tesadüf olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…