- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Çatı ağrısı dediğin bel ağrısı mı cnmBende çatı ağrıları başladı daha şimdiden nasıl bu kadar erken başlar anlamıyorum.. daha neredeyse 20 haftamız var doğuma.. yürürken falan rahatsız oluyorum resmen..
En basından beri kuyruk sokumum ağriordu benim de ama gecti sanki daha ilk günlerde kalça yapım değisti. Simdi arada belim ağriyor.Bende en basından beri var o agrı canım kızımda sonlara doğru olmustu.. Bir de bazen ani hareket ya da ters hareketten de oluyor o agrı...
Decavit kullanıyorm ben..Kızlar DECAVİT kullanan var mı? Hem demir hem vitamin olan? Bunu ne zaman kullanmamız gerekiyor?
Bazen öyle ağrılar oluyır. Gebelikte dinlenince gecen ağrılar önemli değil diuor Dr ler...En basından beri kuyruk sokumum ağriordu benim de ama gecti sanki daha ilk günlerde kalça yapım değisti. Simdi arada belim ağriyor.
Bugun de kasiklarim sizliyor bayadir sizlamiyordu sevinmistim. İlk trismesterdaki gibi halsizim su an.
Ben 17 ye geçtim bana yeni başladı hoca. Bir ay hiç ilaç kullandırtmadı kan sulandırıcı hariçDecavit kullanıyorm ben..
14den beridir....
Günde 1tane tok karına dedi canım... Ben ikindi aksam yemeği sonrası içiyorum...Ben 17 ye geçtim bana yeni başladı hoca. Bir ay hiç ilaç kullandırtmadı kan sulandırıcı hariçiki gün oldu vereli ben alışık olmayınca unuttum kullanmayı. Aç karnına mi tok mu içmek lazım acaba? Bir de sabah akşam farkeder mi ki? Siz ne zaman içiyorsunuz?
Tamam canım ben de tok içeyim, aç dokunur sanırımGünde 1tane tok karına dedi canım... Ben ikindi aksam yemeği sonrası içiyorum...
Aynen bi tanedede pentiden almistimTamamdırbedenimi bulup sipariş vereceğim. Destekli atletler pentide de vardı eskiden. Kullanmak rahat olur ama alışmak zor gelebilir bana başta alında paylaşırım nasıl bişi diye
Rica ederim canım benim... Tok iç aynen..Ben başlarda başladım ya içmeye yani 14lerde aç içmiştim kusmaktan beter bir mide ağrısı saplanmıstı o zamanlar midem hala bulanıyordu...Tamam canım ben de tok içeyim, aç dokunur sanırım ☺ teşekkür ederim ☺
Ben de korktum midem kötü olursa diyeRica ederim canım benim... Tok iç aynen..Ben başlarda başladım ya içmeye yani 14lerde aç içmiştim kusmaktan beter bir mide ağrısı saplanmıstı o zamanlar midem hala bulanıyordu...
Simdi rahatım.. Tok olunca rahat oluyır
Mutlaka gün içinde kusuyor filan kirleniyor ya. Yoksa günde 1 filan yeterli olur heralde. Ama günde 1den fazla değişiliyorKizlar sizlere bisey soracam bebegimiz doğduğunda kiyafetlerini degistirme zaman araligi nasil olacak bilgi verirmisiniz?
Bende en basından beri var o agrı canım kızımda sonlara doğru olmustu.. Bir de bazen ani hareket ya da ters hareketten de oluyor o agrı...
Canım bel ağrısı değil.. tam kaşık bölgesinde vücûd doğuma hazırlandığı için kemikler açılıyor.. tam bacağın bittiği yer hafif ağrı ve acı oluyor gittikçe artıyor zaten.. normalde 20 den sonra başlardı bunda çok erken başladıÇatı ağrısı dediğin bel ağrısı mı cnm
Bende de başından beri var o bel ağrısı. Hatta iş yerindekiler artık göbeğimden ve yürüyüşümün değişmesinden anlamışlar hamile olduğumu.
Canım internette 2799 TL ben 1799 a aldım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olsun teşekkür ederimGüle güle kullanın canım almıcam ama merak ettim ne kadar
Canım sizin cinsiyet belli miydiBende çatı ağrıları başladı daha şimdiden nasıl bu kadar erken başlar anlamıyorum.. daha neredeyse 20 haftamız var doğuma.. yürürken falan rahatsız oluyorum resmen..
Neler neler baktım çok şükür içime sindi kedim de çok beğendi bütün gün gezdikGüle güle kullansın bebiş :) Babymall ucuz oluyor cidden oraya bakılmalı.
Ben de bunlardan alacağım odayı başladığımızda güle güle kullanınBizim beşik de bu oldu. Artık cinsiyet değişmez umarım
Duruma göre değişiyor mesala alt nasıl bir bez kullanırsan kullan sızdırma olabiliyor bazen çok basınçlı kaka yapabiliyorlar bez ne yapsınKizlar sizlere bisey soracam bebegimiz doğduğunda kiyafetlerini degistirme zaman araligi nasil olacak bilgi verirmisiniz?
Bence yatağı kedi sahiplenmiş vermez gibiNeler neler baktım çok şükür içime sindi kedim de çok beğendi bütün gün gezdik
Katladım odamıza koyduk miyavlayıp duruyor gezcekmiş dahaBence yatağı kedi sahiplenmiş vermez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?