2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende çatı ağrıları başladı daha şimdiden nasıl bu kadar erken başlar anlamıyorum.. daha neredeyse 20 haftamız var doğuma.. yürürken falan rahatsız oluyorum resmen..
Çatı ağrısı dediğin bel ağrısı mı cnm
Bende de başından beri var o bel ağrısı. Hatta iş yerindekiler artık göbeğimden ve yürüyüşümün değişmesinden anlamışlar hamile olduğumu.

Bende en basından beri var o agrı canım kızımda sonlara doğru olmustu.. Bir de bazen ani hareket ya da ters hareketten de oluyor o agrı...
En basından beri kuyruk sokumum ağriordu benim de ama gecti sanki daha ilk günlerde kalça yapım değisti. Simdi arada belim ağriyor.
Bugun de kasiklarim sizliyor bayadir sizlamiyordu sevinmistim. İlk trismesterdaki gibi halsizim su an.

Bazen öyle ağrılar oluyır. Gebelikte dinlenince gecen ağrılar önemli değil diuor Dr ler...

Decavit kullanıyorm ben..
14den beridir....
Ben 17 ye geçtim bana yeni başladı hoca. Bir ay hiç ilaç kullandırtmadı kan sulandırıcı hariç iki gün oldu vereli ben alışık olmayınca unuttum kullanmayı. Aç karnına mi tok mu içmek lazım acaba? Bir de sabah akşam farkeder mi ki? Siz ne zaman içiyorsunuz?

Günde 1tane tok karına dedi canım... Ben ikindi aksam yemeği sonrası içiyorum...

Tamam canım ben de tok içeyim, aç dokunur sanırım ☺ teşekkür ederim ☺
Rica ederim canım benim... Tok iç aynen..Ben başlarda başladım ya içmeye yani 14lerde aç içmiştim kusmaktan beter bir mide ağrısı saplanmıstı o zamanlar midem hala bulanıyordu...
Simdi rahatım.. Tok olunca rahat oluyır

Ben de kok
Ben de korktum midem kötü olursa diye birazdan içeyim bakalım bir tane, çıkardım kutusundan çünkü öğlen zorlarsa akşam devam ederim

Bende en basından beri var o agrı canım kızımda sonlara doğru olmustu.. Bir de bazen ani hareket ya da ters hareketten de oluyor o agrı...

canım zaten hamileliğin başından beri evdeyim oek bişey yaptığım söylenemez sinir bozucu bir durum

Canım bel ağrısı değil.. tam kaşık bölgesinde vücûd doğuma hazırlandığı için kemikler açılıyor.. tam bacağın bittiği yer hafif ağrı ve acı oluyor gittikçe artıyor zaten.. normalde 20 den sonra başlardı bunda çok erken başladı

Kizlar sizlere bisey soracam bebegimiz doğduğunda kiyafetlerini degistirme zaman araligi nasil olacak bilgi verirmisiniz?
Duruma göre değişiyor mesala alt nasıl bir bez kullanırsan kullan sızdırma olabiliyor bazen çok basınçlı kaka yapabiliyorlar bez ne yapsın
Üst içinde kusabiliyor süt olabiliyor salya akıtabiliyor özellikle göğüs bölgesinin nemli kalmaması lazım maZallah akciğerleri çok savunmasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…