2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Oyyy oyy onun cigerini yerim ben

Canım internette 2799 TL ben 1799 a aldım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olsun teşekkür ederim
Fiyatı çok iyi ben kendime değilde bir arkadaşa hediye alıcam kızımda bana vermişlerdi kullandım artık kötü oldu şimdi oda hamile teşekkür ederim

Fiyatı çok iyi ben kendime değilde bir arkadaşa hediye alıcam kızımda bana vermişlerdi kullandım artık kötü oldu şimdi oda hamile teşekkür ederim
O kaliteye o fiyat kaçıramazdım fikir olsun diye gezerken alıp gelmek nasip oldu inşallah sağlıkla gelir miniğim de kullanmak nasip olur

Selam kızlar herkes iyidir umarım. Oğlum hastaydı birkaç gündür giremedim ama takip etmeye çalıştım. Yeni ciciler alınmış çok tatlı güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

Babylicious bende de oluyor çatı ağrısı bir haftadır falan, dedim şimdiden başladıysak eyvah eyvah. İlk gebelikte 30dan sonra başlamıştı şimdi ise çok erken. Yürüyemiyordum ağrıdan son haftalar. Sonuç sezaryen Hayır bir de yine sezaryen olucam zaten niye açılıyorsun yani

listemizin en güncel hali, eksik hatalı olan varsa etiketleyin, düzenleyelim hanımlar.

Aynısını bende diyorum zaten sezeryan olacağım açılsan nolur açılmasan nolur

Evet canım değişmezse kız bebeğim olacak 19 gibi gidince kesin olacak
Benim kızımda çok oldu o ağrım yürümem bile değişmişti kasık ağrısı ile ilgili kız bebek Aşağı tutunur kasık ağrısı yapar erkek bebek yukarda olur mide ağrısı bulantısı yapar diye okumuştum benimki şimdi erkek bulantım ağrım çok oldu
Yatarken yan yatıp bacak arana yastık al biraz rahatlatır geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım oğluna.

Geçmiş olsun canım oğluna.

Çok gecmis olsun kuzum iyidir insallah

Bide çati agrisimi var ben hep boyle balayi gibi durecek saniyorum oysaki keyfimde yerindeydi simdi nerden çikti bu çati agrisi umarim doguma yakin baslar bu agrilar

Çok gecmis olsun kuzum iyidir insallah

Bide çati agrisimi var ben hep boyle balayi gibi durecek saniyorum oysaki keyfimde yerindeydi simdi nerden çikti bu çati agrisi umarim doguma yakin baslar bu agrilar
Daha iyi canım çok sağol
Bunlar en güzel aylar son ay nefes bile alınmıyor biraz zor geçiyor ağrılar ağırlıklar hareket etmek bile zorlaşıyor. Çatı ağrısı herkeste olmuyor diye biliyorum belki sende olmaz canım şimdiden dertlenme bu ayların tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…