2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bilmiyorum ama Zamanla geçebilecek bir şey mi geçmiş olsun

Kızlar vaktiniz varsa okuyun Ankara etlik Zübeyde hanım doğum hastanesi

Hiç bilgim yok ama inşallah olumsuz birşey olmaz canım detaylı ultrason a az kaldı orada daha iyi görebilirler hemen üzme kendini belki yanılma vardır

Günaydın kızlar. Dünden beri kendimi yiyiyorum takip ettigim gebelik programlarında hepsinde bu haftalarda bebeğinizin hareketlerini hissedebilirsiniz diyor ben hiçbirşey hissetmiyorum düz yatıyorum dokunuyorum nefesimi tutuyorum yok Rüyamda kanamam vardı yine hastaneye yatırmışlardı göğüslerim küçüldü acıda yok acaba kötü bisey mi oldu.Sirekli Allahım bana bir işaret gönder deyip duruyorum

Ayy birazını okudum devamını okumaya sinirlerim el vermedi yani Allahım vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

Bnde hiç hissetmiyorum ikizler bak ama ikisinide hiç hissetmedm bnce normal bekleyelim biraz daha

Güzel haberlerle gel canım inşallah gönlüne göre olur

Ben dede öyle olduğu için acile gittim . Herşeyi güzel dedi sadece o kalbindekini söyledi erken ayrımcılığa gir dedi hatta bi doktora yönlendirdi

Günaydın kızlaaaar gününüz güzel geçsin kontrolü olanlar guzel haberlerle gelsin insallah bu arada benim bebis de 16+1 de 145 gr 16 cm cikti P Pelinimben canım normal diye biliyorum ilk gebelikte doktorum bana 20den sonra dedi sen gönlünü ferah tut rabbim korusun yavrularımızı

Canım sters yapma bence sen zaten böyle stresliyken bebek hareket etmezki bende aynı durum oldu göğüslerim küçüldü iki gün önce doktora gittiğimde sormuştum hareketleri hissetmiyorum galiba anlamıyorum dedim 2 hafta daha bekle erken tam anlamıyor olabilirsin dedi göğüsler içinde gebelik süresince her zaman dolgun olmayabilir bir dönem iner bir dönem tekrar dolgunlaşır dedi

Ben dede öyle olduğu için acile gittim . Herşeyi güzel dedi sadece o kalbindekini söyledi erken ayrımcılığa gir dedi hatta bi doktora yönlendirdi
Canım önemli bisi yoktur inşallah sen gönlünü ferah tut çok düşünüp bebişini üzme olur mu inşallah sağlıkla doğacak bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…