Atarım tabiki canım...Güle güle kullansın kuzucuklar canim, nasıl bir model aldınız?Atar mısın ?
Bana da öyle olmustu. hatta dedim ki sanrım ben gebelik boyunca hep kusacağımKızlar selam bende bulantılarım baya azalmıştı kusmuyordum ne zamandır 2 gündür kusuyorm hep cok canm sıkıldı gene gerimi geşdi bulantılar diye korkuyorm. Geçer deglmi
Yaa cok tatlıııı
Bazı bebekler önden gidiyor ama 300-350 gr civarı oluyordu sanırım 20 haftada seninki kaç olmuş boyu da uzunsa takmaKizlar merhaba nasilsiniz..20 haftada boy ve kilo nasil cikti sizin...dr bebegin iri dedi..sekeri kes dedi.hic yemedim sevmem dedim.
Evet erkeğe benzetmişti doktor en son 12 haftada gitmiştim. Yarın sabah kontrolum var netleşicek inşallahKızlar Allah yardımcınız olsun ikinizin de erkekti değil mi hakikaten kızda bulantı çok olur derlerdi benim 8.hafta başladı 11.haftada azaldı 14de de tamamen bitti, demek ki herkesin hamileliği kendine has
Ay inşallah ya bende prilam 1 tane içiyorm gündüz kahvaltıdan snra bende akşamw dogru bulantı artıyor atlatırız inş şu gunleridrBana da öyle olmustu. hatta dedim ki sanrım ben gebelik boyunca hep kusacağım
Üstelik ilk gebeliğimde 12.hafta da bitmişti...canım ben bu gebelikte 15.haftalarda hatta 16ya yakın oh be dedim.. Belki de 16yditam hatrlamıyorm...
Prilam içmeden duramıyordum önce 2tane sonra 1e düşürdüm...
Sonra bıraktım....
Geçecek merak etme hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Bir de ben aksi gbi geceleri kuusuyordum prilam içmeyince
İnşallah... Bende gece uyumadan önce içiyordum Dr öyle demisti... Aç karnına uyumadan önce iç ertesinde tüm gün korur demişti ben öyle yapıyordum 2de içsem 1 de içsemEvet erkeğe benzetmişti doktor en son 12 haftada gitmiştim. Yarın sabah kontrolum var netleşicek inşallah
Ay inşallah ya bende prilam 1 tane içiyorm gündüz kahvaltıdan snra bende akşamw dogru bulantı artıyor atlatırız inş şu gunleridr
Ben kullanıyorum canım üçüncü kuyuyu aldım dünKızlar DECAVİT kullanan var mı? Hem demir hem vitamin olan? Bunu ne zaman kullanmamız gerekiyor?
17+6 da gittim en son canim ,200 gr ve 16 cm dedi. Sizin ölçümler kaç çıktı?Kizlar merhaba nasilsiniz..20 haftada boy ve kilo nasil cikti sizin...dr bebegin iri dedi..sekeri kes dedi.hic yemedim sevmem dedim.
Balık yağı da verdi mi size? Ben haftada iki yiyorum diye vermedi banaBen kullanıyorum canım üçüncü kuyuyu aldım dün
Ben şehir yazmamışım Bursalistemizin en güncel hali, eksik hatalı olan varsa etiketleyin, düzenleyelim hanımlar.
Bi fırt ta benim için sürKarnım nasıl kaşınıyor, sanırım çatlıyorGideyim de krem süreyim azıcık.
İyi geceler kızlar.
Alırken bir hevesle alıyorum ama iş sürmeye gelince çok tembelimKarnım nasıl kaşınıyor, sanırım çatlıyorGideyim de krem süreyim azıcık.
İyi geceler kızlar.
Balık yağı değil de Devit-3 ve Demir hapı kullanıyorum ismini unuttum şimdi onun :)Balık yağı da verdi mi size? Ben haftada iki yiyorum diye vermedi bana
D vitamini ben de 9 damla kullanıyorum. Sağlık ocağından verdiler ama ben 9 u yuvarlanıp on yapıyorumBalık yağı değil de Devit-3 ve Demir hapı kullanıyorum ismini unuttum şimdi onun :)
19+1 bugun doktordaydim, kilosu 260 Gr. Boyu söylemedi ama ultrason resmine bakınca 16.1cm gördüm herhalde boyudur, ama bastan popoya mi baştan ayaga mi bilmiyorum. Bana da küçük geldiKizlar merhaba nasilsiniz..20 haftada boy ve kilo nasil cikti sizin...dr bebegin iri dedi..sekeri kes dedi.hic yemedim sevmem dedim.
Canim normal 200 270 gr normal ...boyu da bazen kavisli duruyorlar ya olcemiyorlar ,,o yuzden normal .benim kocaman duruyor kizim.dr tombis diye seviyor her defasinda19+1 bugun doktordaydim, kilosu 260 Gr. Boyu söylemedi ama ultrason resmine bakınca 16.1cm gördüm herhalde boyudur, ama bastan popoya mi baştan ayaga mi bilmiyorum. Bana da küçük geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?