2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de dün gittim çok hareketsiz geldi bana. Ayak oynatiyordu bir tek, hiç birşey demedi suyun az diye falan ama daha önce gördüğümde çok hareketliydi sanki. Hatta ben sordum ben az su içiyorum bu sorun mu dedim. Çok su icmenle alakası yok amniyotik sıvısının dedi bana. Ne demek istedi bu şimdi diye evde internetten araştırdım diyor ki bol proteinli beslenin düzgün beslenin sıvının artması için yazıyor internette doktor sitelerinde daha cok
Bu gidişimde detaylı baktı organlarına. Herşey yolunda diyip gönderdi. Insanın aklında bir türlü dusunce dolaniyor

Bu arada arkadaşlar ultrasonda bebekleriniz hareketli mi yoksa el ayak oynatmak dışında hareketsiz mi genelde?

Insallah birşey olmayacak canım dikkat et kanaman olmadı mi nasıl anlamadin.
Yok canım içerde olmuş durmuş.
Canım içini ferah tut aynı durumu geçen haftalarda ben yaşadım bol su ve havuç suyu sayesinde çok şükür düzeldi Allahın izniyle inşallah sende de öyle olacak
İnşallah ya suda okadar zor içiyorum ki
İnşallah haftaya kadar düzelirde benmde keyfim yerine gelir

Virüs devam eder diye düşündüm o zaman oda süsletmeye gerek kalmaz virüs den dolayı ziyaretçi de gelemezse kapı süsü yaptırıp eve gelince de aşarım dedim canım
Eylül de 2.dalga olacak benim hastanemde normal doğumda refakatçi yok sezeryanda
1 kişi bende oda süslemicem birde eve gidip küçük bebekle onları dezenfekte etmekle uğraşamam direkt evimi süslicem

Eylül de 2.dalga olacak benim hastanemde normal doğumda refakatçi yok sezeryanda
1 kişi bende oda süslemicem birde eve gidip küçük bebekle onları dezenfekte etmekle uğraşamam direkt evimi süslicem
Refakatçi hiç gelemezse kapıya da süse gerek yok gerçekten eve takarım. Ben Geçen gün hastanede yattığımda 1 kişi yanımda kalabildi eşim le bana covid testi yaptılar doğum katına kimseyi almıyorlar eşime de kart verdiler biseyler almaya gittiğin de refakatçi kartını sormuşlar

Beslenmeyle düzebilecek bi durum diye biliyorum canım.Suyu bol bol iç salatalık falan ye hatta gebelik konusunda bilgili olan bi diyetisyene beslenme programı yaptır bence

ay bi erkeğimiz daha geliyo benim doğum adaşımın hayırlı olsun canım :)

Evet Girişte mutlaka Ateş ölçülüyor sezeryanda anestezi olduğu için 1 kişiye izin var öyle de olsun inşallah sağ Salim doğururuzda evimize geliriz ben açıkçası bu çorona tehlikesi geçmeden öyle 40 mevlidi de yapmıcam

Canım abisinde de görülüp bişi olmamışsa, bu minnoşta da olmaz inşallah sen içini ferah tut. Başka bir doktora daha git istersen

Canim insallah bisey olmaz havuc suyunu bende duydum dualarimiz seninle

wen

Canım çok üzüldüm ama abisinde de görülmüş bişey çıkmamış bu minikte de öyle olacak inşallah Dualarımız seninle

Canım çok üzüldüm ama havuç suyu gerçektwn çok işe yarıyormuş burda başka bir arkadaşa daha doktoru böyle demişti sonraki hafta gittiğinde düzelmişti inşallah seninki de öyle olacak Dualarımız seninle

wendy yaş 27 son adet tarihim 14.02.2020 bebeğimiz erkek ilk bebeğimiz çorum merkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…