Sevgim cinsiyetiniz değişebilir demişti dr ne dedi sonradan bi değişiklik varmıGuzel gunlerde kullanin canim
3 lü yapıldı dr yazdı yapılsın dedi itiraz etmedim devlet hast olunca zaten ücretsiz bnde tamam dedim ayrıntılı usg de yaptıracağım 21 haftadaMerhaba kızlar günaydın dün ben doktora gittim cinsiyetimiz erkekmiş doktora söylemeyin dedim ama ultrasona bakınca ben anladım zaten sonra doktorda söyledi oğluşumuz oluyor Allahın izniyle4 lü tarama testi verdi bir de detaylı ultrason çektirmek istersen oda var dedi ben 4 lü tarama testini yaptırmak istemiyorum siz yaptırdınız mı düşünceleriniz neler merak ediyorum bir de detaylı ultrason da var tabi
Canım benm o programlara baksan benim 12. haftada çat diye bulantılarımın kusmalarımın geçmesi gerekiyordu ama 17 18e kdr sürdü mesela. Herkesin hamileliği farklı. Benim annem de hissetmedin mi diye sorup duruyordu doktor 18 dolmadan pek hissetmezsin dedi. 2 doğum yapmış arkadaşım da oğlunu 20de kızını anca 24te fln hissetmiş mesela. Takılma bunlara çok. Allaha emanet bebeklerimizBence de evham yaptım biraz rahatlamam lazim canim
Canim dogum odasi suskenirken de bunlari kendileri yapiyorlar eger oda süsleteceksen inlarla gorusebilirsin sorabilirsinKızlar bu kapı süsleri ne pahalı ya bir kaç yere fiyat sordum 200 tl den başlıyor yastık alırsan ayrı fiyat falan
ayrintili ultrasonun nasil gecti canim be kadar surdu bizde onumuzdeki Cumartesi memlekete gidecegiz ayrintiliyi orda yaptiracam şimdiden heyecan başladıBen dun ayrıntılı ultrason için gittiğimde 19+1 çıktım. 20 haftamda yeni başladım yani. Bebek 260gr mis henüz hissedemessin dedi doktor. Hissedemoyorum zaten. Iki haftaya ancak dedi. Hele ki ilk hamileliktr
hayirli haberlerle gel canimgünaydın kızlar
bugün kontrol günü
Az kalmıs 21.haftaya....Sevgim cinsiyetiniz değişebilir demişti dr ne dedi sonradan bi değişiklik varmı
Bana 14+6 haftada özel hast de kesin erkek dediler
16 haftada devlet hast de kesin görünmüyor erkeğe benziyor ama belli olmaz dediler şimdi 19 haftaya girdim hafta ici dr var değişeceğini düşünmüyorum ama net konuşmamaları zor oluyor her alışverişimi de yaptım çünkü erkek diye herseyini aldim
21de yapılıyor canım... 18 ile 23 arası dedi dr bana 21. haftaya randevu verdi..Kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor ben 18 haftalık gidcm doktora
suyum ve plasantanın yeri hakkında birşey demedi. sormak da aklıma gelmedi. onun dışında organlarına baktı tek tek, iskelet yapısına, el ve ayaklarına. herşey saglıklı olması gerektiği gibi dedi. beyni kalbi ve böbregi üzerine yogunlaştı, bir sorun gozukmuyor dedi. oyle olunca ben de birşey soramadan çıktım heyecandan :)) bir tek cinsellik risk oluşturur mu diye sordum, hayır normal şekilde devam et dedi. herhalde bir risk görse söylerdi diye düşünüyorum. kimi doktorlar çok az konuşuyor. en son gördüğümde 13. haftamdaydım o zaman cok hareketliydi. şimdi baktım bebek büyümüş yeri biraz daralmış. ayaklarını oynatmak dısında çok hareket etmedi. ben de aşırı heyecanlı biriyim zaten, çok soru soramadımCanim dogum odasi suskenirken de bunlari kendileri yapiyorlar eger oda süsleteceksen inlarla gorusebilirsin sorabilirsin
ayrintili ultrasonun nasil gecti canim be kadar surdu bizde onumuzdeki Cumartesi memlekete gidecegiz ayrintiliyi orda yaptiracam şimdiden heyecan başladı
hayirli haberlerle gel canim
Canim ben 12.haftalarda gitmistim kiza benziyor demisti 16.haftada kesin kiz dedi erkeklerde zannetmiyorumki bi degisiklik olsun bide dr iyiyse yanilma payi yoktur diye dusunuyorum guzel gunlerde giysin kuzucuk ayrintili ultrasyona gireceksen bi hafta daha erteleki onuda yaptirasin ikinci kez gitmemis olursunSevgim cinsiyetiniz değişebilir demişti dr ne dedi sonradan bi değişiklik varmı
Bana 14+6 haftada özel hast de kesin erkek dediler
16 haftada devlet hast de kesin görünmüyor erkeğe benziyor ama belli olmaz dediler şimdi 19 haftaya girdim hafta ici dr var değişeceğini düşünmüyorum ama net konuşmamaları zor oluyor her alışverişimi de yaptım çünkü erkek diye herseyini aldim
Erkek canım kesin
Bir sey olmaz Allah ın izniyleKızlar doktordan çıktım suyum azmış haftaya tekrar görmek istedi günde 3 lt su iç dedi birde havyç suyu iç dedi inş toparlar bebegi pek guzel göremedm sıkışmıştı su az diye
Birde plesantaya yakın bir yerde kanama olmuş durmuş 1 ay ilişki yasak dedi öyle geçti muayne canm skıldı.
cinsiyette kesin erkekmiş
142 gr dı 16+3 üm
Inşallah bir daha ki gidişinde herşey yolunda olacak canım Allahın izniyle sen bol su iç havuç suyu da tabi düzelecek ben inanıyorumKızlar doktordan çıktım suyum azmış haftaya tekrar görmek istedi günde 3 lt su iç dedi birde havyç suyu iç dedi inş toparlar bebegi pek guzel göremedm sıkışmıştı su az diye
Birde plesantaya yakın bir yerde kanama olmuş durmuş 1 ay ilişki yasak dedi öyle geçti muayne canm skıldı.
142 gr dı 16+3 üm
Canım çok dikkat et kendine bol bol su iç dinlen. Rabbim meleklerimizi korusun inşanlah cinsiyet içinde tekrar hayırlı olsunKızlar doktordan çıktım suyum azmış haftaya tekrar görmek istedi günde 3 lt su iç dedi birde havyç suyu iç dedi inş toparlar bebegi pek guzel göremedm sıkışmıştı su az diye
142 gr dı 16+3 üm
Virüs devam eder diye düşündüm o zaman oda süsletmeye gerek kalmaz virüs den dolayı ziyaretçi de gelemezse kapı süsü yaptırıp eve gelince de aşarım dedim canımCanim dogum odasi suskenirken de bunlari kendileri yapıyor
Insallah birşey olmayacak canım dikkat et kanaman olmadı mi nasıl anlamadin.Kızlar doktordan çıktım suyum azmış haftaya tekrar görmek istedi günde 3 lt su iç dedi birde havyç suyu iç dedi inş toparlar bebegi pek guzel göremedm sıkışmıştı su az diye
142 gr dı 16+3 üm
Benim doktorum 22.haftada yapıcaz dedi canım.Kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor ben 18 haftalık gidcm doktora
Canım içini ferah tut aynı durumu geçen haftalarda ben yaşadım bol su ve havuç suyu sayesinde çok şükür düzeldi Allahın izniyle inşallah sende de öyle olacakKızlar doktordan çıktım suyum azmış haftaya tekrar görmek istedi günde 3 lt su iç dedi birde havyç suyu iç dedi inş toparlar bebegi pek guzel göremedm sıkışmıştı su az diye
142 gr dı 16+3 üm
Canını sıkma kuzum doktorun dediklerini birebir yap hatta katı meyve sıkacağı yoksa hemen al bir tane bol bol havuç suyu iç sabah akşam. Bol yeşillikli limonlıiu salata ye. Kötü şeyler aklına getirme bakKızlar doktordan çıktım suyum azmış haftaya tekrar görmek istedi günde 3 lt su iç dedi birde havyç suyu iç dedi inş toparlar bebegi pek guzel göremedm sıkışmıştı su az diye
142 gr dı 16+3 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?