2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aranızda 3 lü test yaptıran var mı? Yaparken haftanız tam olarak kaçtı?

Canım ben 4lü yaptırdım perşembe günü 16+1dim sen de yaptırabilirsin
Benim üçlü yapıldı ama bebek haftasından 1 hafta önde olduğu için erken yapıldı trizomi 21 riskimiz çıkmış 1:98 oranında ikilimiz temizdi bu neden böyle oldu anlamadım

eFuLim arkadaşım nerelerdesin yazmıyorsun bu ara
hayırlı sabahlar arkadaşlar
nasılsınız
ya sormayın çocuklarla ev iş güç derken sabahı akşam ediyoruz

kizlar dün randevum vardı elhamdülillah herşey yolunda

kızımız kesinleşti

lakin kullanmam gereken iğne bulunamıyor

beninle aynı durumda olup oksapar kullanan arkadaşlar siz ne yaptınız da buldunuz

elimde Allah'tan iki üç kutu var daha onlar bitmeden artık eczane eczane dolaşıp sormamız gerekiyor

Sizler nasılsınız herkes iyimi yol arkadaşlarım

Günaydın malesef bende o iğneyi bulamıyorum covit te kullanılan bir ilaçmış bende de 25 günlük var sonrasında nereden bulurum bilemiyorum bit eczacı sizlerin ilaç raporu olduğu için acillerde vururlar demişti ama hergün acile gidilir mi

ah kardeş inşallah buluruz : (
Bizim de Allah'tan işte en son iğne aldığımızda sırf 4 kutu yazılmıştı
eczacı ben size 9 kutu vereyim demişti raporlu olduğu için sürekli gel git olmasın diye
Allah ın lütfuydu demek

İnşallah Rabbim bunca annenin anne adayının durumunu görüyor biliyor duam odur ki bir yolu bulunur inşallah

benim genetik rahatsızlığım homozigot yani iğne olmadan başka nasıl olabilir hiç bilmiyorum coraspin sabah öğle akşam mı içmek gerekir o vakit bilemiyorum

ah güzel arkadaşım
bunu şimdi okuyorum
Rabbim sana sabırlar versin inşallah
dualarim seninle
bu mesajı göremeyecek olsanda

İğnenin muadilleri varmış bulabiliyorsanız onu bulun demişlerdi bana bi doktorunla görüş istersen illa ki bi çıkış verilecektir ben Ankara’da oturuyorum ecza depolarına baktırdım haftaya sürem doluyor hafta içi bende bu uğraşa giricem birde senin iğnen 4000 lik mi 6000 lik mi benim ki 6000 lik

Kızlar Buarada ben kızımda herseyi lcw den aldığım için hep yine oraya bakıyordum ama e bebek daha uygun en son gelecek siparişimi bile iade etmeyi düşünüyorum

yok malesef en azından dün sorduğumuz 3-5 yerde benzeri de yoktu.
clexane yada lovenox vardı çünkü biliyorum kullanmıştım.
benim iğne 0.4 ml + her gün bir coraspin

Cleaxne bir önceki hamileliğimde kullanmıştım nerede oturuyorsunuz

Ankara Gazi Üniversitesi hastanesi karşısında Lalahan Eczanesi var orda geçen çarşamba 4000 likten 9 tane vardı benim 6000 olduğu için alamamıştım eczacı önce yanlış okumuş 4000 lik veriyordu ordan biliyorum 4000 likten 10 tane çıkıyor benim 6000 likten 2 tane benim en az 15 kutu bulmam laZım bir ayı kaptabilmem için

Tam tahıllı ekmek ye karbonhidrat olarak. beyaz ekmek pilav makarna kızartma uzak dur canım hamilelik şekeri çıkmaması için hemde çok kilo almanı önler☺
Çok zayıfım diye önemsemedim aslnda 42 ile hamile kaldım şuan ideal kiloya çıktm anca zararlı şeylere dikkat ediyorum artık bakalm inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Merhaba arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum.19. Haftadayım. Bebeğin hareketlerini nerde hissediyorsunuz tam olarak? Benim hareketler dışardan bile hissediliyor artık ama baya bi aşağıda, kasıklarımda. Daha yukarılarda olması gerekmez mi? İlk bebek olunca biraz evham oluyor da :)

iki kasık arasında hissediliyor. büyüdükçe yukarı çıkar bebekler şu an normal oldukları yer.

Benim üçlü yapıldı ama bebek haftasından 1 hafta önde olduğu için erken yapıldı trizomi 21 riskimiz çıkmış 1:98 oranında ikilimiz temizdi bu neden böyle oldu anlamadım
Canım hiç bilemiyorum doktorunla konuştun mu o seni yönlendirir bana doktorum sadece sonucun temiz çıkmış diyor hiç görmedim sonuçlarımın kac çıktığını sormadım da

Günaydınnnn arkadaşlar günümüz güzel geçsin eFuLim ve dgulkts kızlar siz de umarım en kısa zamanda ilaçlarınızı bulabilirsiniz o konuda çok bilgim yok ben sadece coraspin kulanıyorum doktor önlem olarak Allah yardımcınız olsun canlarım

Seni merak ettik canım çok şükür herşey yolundaymış sevindim .

İnşallah canım benim kızımdan önce 2 düşüşüm oldu genetik testler yapıldı heterozigot olduğum için doğuma kadar kullanmak zorundayım bakalım inşallah bulucazw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…