Dikkat etmeye çlışıyorum beslencem diyede şimdiden altı kilo aldımİyi beslenmen lazım canım☺ Sen zorlanmazsın inş Sağlıcakla doğarlar inş miniklerin
Kızlar doktordan çıktım suyum azmış haftaya tekrar görmek istedi günde 3 lt su iç dedi birde havyç suyu iç dedi inş toparlar bebegi pek guzel göremedm sıkışmıştı su az diye
Birde plesantaya yakın bir yerde kanama olmuş durmuş 1 ay ilişki yasak dedi öyle geçti muayne canm skıldı.
cinsiyette kesin erkekmiş
142 gr dı 16+3 üm
Tamam canım ilk fırsatta tüm güncellemeleri toparlayacağım
Masallah canim sorulari kagida yazip gitmek gerekiyor bende şunlari sunlari soracam diyorum sonra bebegi gorunce soracagim sorular kafamdan ucup gidiyorsuyum ve plasantanın yeri hakkında birşey demedi. sormak da aklıma gelmedi. onun dışında organlarına baktı tek tek, iskelet yapısına, el ve ayaklarına. herşey saglıklı olması gerektiği gibi dedi. beyni kalbi ve böbregi üzerine yogunlaştı, bir sorun gozukmuyor dedi. oyle olunca ben de birşey soramadan çıktım heyecandan :)) bir tek cinsellik risk oluşturur mu diye sordum, hayır normal şekilde devam et dedi. herhalde bir risk görse söylerdi diye düşünüyorum. kimi doktorlar çok az konuşuyor. en son gördüğümde 13. haftamdaydım o zaman cok hareketliydi. şimdi baktım bebek büyümüş yeri biraz daralmış. ayaklarını oynatmak dısında çok hareket etmedi. ben de aşırı heyecanlı biriyim zaten, çok soru soramadım
gerci sizler istanbuldasiniz oralar cok buyuk rikste hakkimizda hayirlisi olsun ben cok istiyordum susletmeyi bakalim o gunler gelsin duruma gore bakarimRefakatçi hiç gelemezse kapıya da süse gerek yok gerçekten eve takarım. Ben Geçen gün hastanede yattığımda 1 kişi yanımda kalabildi eşim le bana covid testi yaptılar doğum katına kimseyi almıyorlar eşime de kart verdiler biseyler almaya gittiğin de refakatçi kartını sormuşlar
bunu bende merak ediyorum saglik ocagida cagirdi bu hafta doktorumada sordum yaptirabilirsin dedi ama şartmi bilemiyorumSelam güzel annelertetanoz aşısı yaptıracak mısınız? Ben amacını tam çözemedim aslında eskiden doğum esnasında kullanılan malzemelere karşı alınan bir önlemmiş ama
Kesinlikle öneriyorlar doktorlar canım. Ne olur ne olmaz ben yaptırcam 20. Haftaya gelinceSelam güzel annelertetanoz aşısı yaptıracak mısınız? Ben amacını tam çözemedim aslında eskiden doğum esnasında kullanılan malzemelere karşı alınan bir önlemmiş ama
Benim doktorum yaptırmana gerek yok dedi hatta dalga geçmişti evde mi doğum yapıcan hayırdır demiştiSelam güzel annelertetanoz aşısı yaptıracak mısınız? Ben amacını tam çözemedim aslında eskiden doğum esnasında kullanılan malzemelere karşı alınan bir önlemmiş ama
Beni 20. Haftada çağırdıSelam hanımlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada gidiceksiniz bellimi ay sonu normal kontrole gidicem 20 hafta olucak o zaman doktor 22.hafta en iyisi oluyo yönlendiricem dedi ama bazı doktorlarda 20.hafta diyo
Ama şu var gebelik sürecinde bir kaza olursa malum çivi vb bir şey batması tetanoz karsı koruyuculuğı olıyor ve bebeği de koruyor.Benim doktorum yaptırmana gerek yok dedi hatta dalga geçmişti evde mi doğum yapıcan hayırdır demişti
Tam tahıllı ekmek ye karbonhidrat olarak. beyaz ekmek pilav makarna kızartma uzak dur canım hamilelik şekeri çıkmaması için hemde çok kilo almanı önler☺Dikkat etmeye çlışıyorum beslencem diyede şimdiden altı kilo aldımbu aralar stabil
Haklısın canım olabilir her türlü kaza mesela ben arşivden eski dosya alıyorum eskiyen zımbalarımı sökmem gerekiyor bazen elime batsa tehlike bence tetanoz gerekliAma şu var gebelik sürecinde bir kaza olursa malum çivi vb bir şey batması tetanoz karsı koruyuculuğı olıyor ve bebeği de koruyor.
Ben labta çalışırken elimi kestim hasta dokusu kestiğim bir bıçakla hemde acilde tetanoz vurdular öncesinde olmasanız bile sonrasında da koruyuculuğu varmış birde tetanoz 2 doz olmak gerekiyor hastaneler bu kadar karışıkken ben birde aşı için gitmek istemiyorum ama eger toprakla uğraşıyorsanız yada doktorunuz yaptırın demişse yaptırın tabikiAma şu var gebelik sürecinde bir kaza olursa malum çivi vb bir şey batması tetanoz karsı koruyuculuğı olıyor ve bebeği de koruyor.
Canım benim de şehir Ankara unutmuşum yazmayıTamam canım ilk fırsatta tüm güncellemeleri toparlayacağım
Sağlık ocağı yapıyır..Ben labta çalışırken elimi kestim hasta dokusu kestiğim bir bıçakla hemde acilde tetanoz vurdular öncesinde olmasanız bile sonrasında da koruyuculuğu varmış birde tetanoz 2 doz olmak gerekiyor hastaneler bu kadar karışıkken ben birde aşı için gitmek istemiyorum ama eger toprakla uğraşıyorsanız yada doktorunuz yaptırın demişse yaptırın tabiki
Dediğim gibi benim doktorum yaptırmana gerek yok dedi onun dediğini uygulıcamSağlık ocağı yapıyır..
Hastaneye gitmeye gerek yok...
ben kızımda aşı oldum bu nedenle bu bebişte 1doz olacağım sadece....
17+4 gittim 175 gr 17 cm di17+6 da gittim en son canim ,200 gr ve 16 cm dedi. Sizin ölçümler kaç çıktı?
Canim bol su ic dedigi gibi havuc suyu da duzeliyorlar merak etme,bebegini karnini sev birde ....Kızlar doktordan çıktım suyum azmış haftaya tekrar görmek istedi günde 3 lt su iç dedi birde havyç suyu iç dedi inş toparlar bebegi pek guzel göremedm sıkışmıştı su az diye
Birde plesantaya yakın bir yerde kanama olmuş durmuş 1 ay ilişki yasak dedi öyle geçti muayne canm skıldı.
cinsiyette kesin erkekmiş
142 gr dı 16+3 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?