2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

canım çok geçmiş olsun, stres daha zararlı merak etme düzelecektir haftaya, sen dikkat et ben sanki armutun da suyu artırdığını hatırlıyorum bulabilirseniz ondan da alın. Cinsiyetiniz de hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzu.

Masallah canim sorulari kagida yazip gitmek gerekiyor bende şunlari sunlari soracam diyorum sonra bebegi gorunce soracagim sorular kafamdan ucup gidiyorbu sefer yazacam ama
gerci sizler istanbuldasiniz oralar cok buyuk rikste hakkimizda hayirlisi olsun ben cok istiyordum susletmeyi bakalim o gunler gelsin duruma gore bakarim
Selam güzel anneler tetanoz aşısı yaptıracak mısınız? Ben amacını tam çözemedim aslında eskiden doğum esnasında kullanılan malzemelere karşı alınan bir önlemmiş ama
bunu bende merak ediyorum saglik ocagida cagirdi bu hafta doktorumada sordum yaptirabilirsin dedi ama şartmi bilemiyorum

Selam güzel anneler tetanoz aşısı yaptıracak mısınız? Ben amacını tam çözemedim aslında eskiden doğum esnasında kullanılan malzemelere karşı alınan bir önlemmiş ama
Kesinlikle öneriyorlar doktorlar canım. Ne olur ne olmaz ben yaptırcam 20. Haftaya gelince sağlık ocağında kaydım var onlar arıyorlarmış. İnternette takip ettiğim kadın doğum doktorları da yaptırın diyorlar. Bir kaç yıl bebiş için bekledim de ben, uğraştım da, o sebeple doktor ne derse sorgusuz tamam diyorum

Selam hanımlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada gidiceksiniz bellimi ay sonu normal kontrole gidicem 20 hafta olucak o zaman doktor 22.hafta en iyisi oluyo yönlendiricem dedi ama bazı doktorlarda 20.hafta diyo

Benim doktorum yaptırmana gerek yok dedi hatta dalga geçmişti evde mi doğum yapıcan hayırdır demişti

Benim doktorum yaptırmana gerek yok dedi hatta dalga geçmişti evde mi doğum yapıcan hayırdır demişti
Ama şu var gebelik sürecinde bir kaza olursa malum çivi vb bir şey batması tetanoz karsı koruyuculuğı olıyor ve bebeği de koruyor.

Ama şu var gebelik sürecinde bir kaza olursa malum çivi vb bir şey batması tetanoz karsı koruyuculuğı olıyor ve bebeği de koruyor.
Haklısın canım olabilir her türlü kaza mesela ben arşivden eski dosya alıyorum eskiyen zımbalarımı sökmem gerekiyor bazen elime batsa tehlike bence tetanoz gerekli

Ben labta çalışırken elimi kestim hasta dokusu kestiğim bir bıçakla hemde acilde tetanoz vurdular öncesinde olmasanız bile sonrasında da koruyuculuğu varmış birde tetanoz 2 doz olmak gerekiyor hastaneler bu kadar karışıkken ben birde aşı için gitmek istemiyorum ama eger toprakla uğraşıyorsanız yada doktorunuz yaptırın demişse yaptırın tabiki

Sağlık ocağı yapıyır..
Hastaneye gitmeye gerek yok...
ben kızımda aşı oldum bu nedenle bu bebişte 1doz olacağım sadece....

Canim bol su ic dedigi gibi havuc suyu da duzeliyorlar merak etme,bebegini karnini sev birde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…