2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ilk gebelik olunca her sey evham sebebi olıyor.. Olabildiğince kendinizi rahatlatın...
Ben de ilk gebeliğimde 18.hafta da pıt pıt seklinde hissettim kızımı düşünün yani böle seğirme gibi
Hatta 3.ye hamile olan arkadasım demişti ki ben daha erken hissettim senin ilk ya ondan öyle demisti. Cidden öyle imiş ben bu bebeğimi 14den beri hissediyorum... Hemde bariz sekilde öyle kelebek pıt pıt ya da segirme bile değil...
Eşim kızım elini koyuyor vuruyor resmen bir de ben zayıfım sanırım ondan
Şunu da unutmayın her bebek bir değil kızım daha sakin bir çocuktu, karnımda bile belliydi
Dün sağlık ocagına kan vermeye gittim hemsire kalp atısına da bakalım dedi baktı
Şok oldu ne kadr hareketli bri bebek bu böyle ddi (maşaallah)
Yani demem o ki nazlı akıllı kızımı aratacak bu bebis bana sanırım
Bu arada Günaydın

Canim bende 19 hafta 4 gunluk hamileyim ve hissetmiyorum dr dedi ki cok erken daha

Bende örüp satıyodum bir ara kızıma da örmüştüm
Artık satıs yapmıyorum yaklasık 2senedir
Benim tarz da biraz farklıydı bakmak isterseniz fikir olur.... İnsta hesabı Örmebayan
Yapmaya devam etmiyor musun canım? Bakalım onlara da ben çok sevdim örgüleri

Haklisin canım göbeğim bazen dümdüz oluyor ki 76 kg şuan ama normalmiş göğüs de demek ki öyle
Canim ben de seninle aynı kilodayım, 2. Gebeligim18. Haftadayım tam hissettiğim söylenemez, kızımı da çok geç hissetmiştim.22 .haftada falandı sanırım. Dr geçen hafta daha erken 3 4hafta daha bekle dedi. Acele etmeyelim ins.

Canım benim abiminde ikizleri var. Yengem 22. Haftada hissettim dedi biraz geç olabiliyor ikizler
Doğrudur bende çok zayıfımdır ama hissetmedim hiç acele etmiyorum zaten hissedeyim diye uğraşmadan kendiliğinden bekliyprum sağlıklı olsnlar da gerisi hiç önemli değil Çok zorlandı mı yengen nasl bebekler

Yengem biraz kısa boylu ve zayıftı zorlanmıştı biraz son aylarda. Ama çok şükür sağlıklı doğdular şimdi 6 yaşındalar yeğenlerim

Ben dun ayrıntılı ultrason için gittiğimde 19+1 çıktım. 20 haftamda yeni başladım yani. Bebek 260gr mis henüz hissedemessin dedi doktor. Hissedemoyorum zaten. Iki haftaya ancak dedi. Hele ki ilk hamileliktr

Ben dun ayrıntılı ultrason için gittiğimde 19+1 çıktım. 20 haftamda yeni başladım yani. Bebek 260gr mis henüz hissedemessin dedi doktor. Hissedemoyorum zaten. Iki haftaya ancak dedi. Hele ki ilk hamileliktr
Ben hissediyorum ama çok nadir 3 üncü gebelik oldugu ayırt etmem zor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…