- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
ah kardeş inşallah buluruz : (
Bizim de Allah'tan işte en son iğne aldığımızda sırf 4 kutu yazılmıştı
eczacı ben size 9 kutu vereyim demişti raporlu olduğu için sürekli gel git olmasın diye
Allah ın lütfuydu demek
İnşallah Rabbim bunca annenin anne adayının durumunu görüyor biliyor duam odur ki bir yolu bulunur inşallah
benim genetik rahatsızlığım homozigot yani iğne olmadan başka nasıl olabilir hiç bilmiyorum coraspin sabah öğle akşam mı içmek gerekir o vakit bilemiyorum
Kızlar bu iğne yi bana doktorum bıraktirdi benim 677 heterozigot artık kullanmıyorum. Ama 2018 yılında ilk tüp bebek tedavimde doktorum clexana vermişti p dönem eczanelerde aramıştık sonra bir anda piyasadan kalktı dediler bi baktık oksapar her yerde.Daha sonra onu da böyle aratmislardi enox devreye girdi. Eczaneler covid hastaları için toplandı diyor ama bu covid 3 aydir var neden hastalık azalırken bu ilaç bir anda her yerde bitsin ki .Bence bu ilacı üreten firmanın politikası bu eminim yakın zamanda farklı bir muadille yine eczanelerde olacak .Piyasalardan kaldırıyor farklı bir isimle geri dönüyor ben bu şekil düşünüyorum. Insallah bulursunuzİğnenin muadilleri varmış bulabiliyorsanız onu bulun demişlerdi bana bi doktorunla görüş istersen illa ki bi çıkış verilecektir ben Ankara’da oturuyorum ecza depolarına baktırdım haftaya sürem doluyor hafta içi bende bu uğraşa giricem birde senin iğnen 4000 lik mi 6000 lik mi benim ki 6000 lik
Bende dün arkadaşlarıma sormuştum. Hissetmiyorum diye dün hep bi patırtı hissettim ram göbek deligimin alt kısmında önce doktorun dediği gibi gazdır yaaa dedimMerhaba arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum.19. Haftadayım. Bebeğin hareketlerini nerde hissediyorsunuz tam olarak? Benim hareketler dışardan bile hissediliyor artık ama baya bi aşağıda, kasıklarımda. Daha yukarılarda olması gerekmez mi? İlk bebek olunca biraz evham oluyor da :)
Arkadslar insallah bulursunuz bundan onceki hamileliginde bebegin gelisimi durdugu icin kurtaj olmustum malesef dr raporlu butun ilaclari yazmisti kizmistim cunku dusuklerim oldugundan ilaclar hep bosuna gidiyordu saklamistim bu sefer yine hepsini yazdi covit var disariya cikamazsiniz belli olmza demisti cok sukur bugune kadar gelebildik digerlerinide bozulmustur diye atmak zorunda kaldim size tavsiyem kan pihtilasmalari yasayan diye bir yer var oraya yazin mutlaka vardir veya sizleri yonlendirirler onlar gonderebilirr diye dusunuyorum aklima geldi yazayim dedim insallah ise yararyok malesef en azından dün sorduğumuz 3-5 yerde benzeri de yoktu.
clexane yada lovenox vardı çünkü biliyorum kullanmıştım.
benim iğne 0.4 ml + her gün bir coraspin
Bende ilk hamileliğimde cleaxne kullandım bunda beta pozitif olunca dr a gittiğimde artık o yok oksapar veriliyor dedi sürekli birseyler değişiyor ilk zamanlar bulunuyordu ne oldu da şimdi karaborsa anlamadımKızlar bu iğne yi bana doktorum bıraktirdi benim 677 heterozigot artık kullanmıyorum. Ama 2018 yılında ilk tüp bebek tedavimde doktorum clexana vermişti p dönem eczanelerde aramıştık sonra bir anda piyasadan kalktı dediler bi baktık oksapar her yerde.Daha sonra onu da böyle aratmislardi enox devreye girdi. Eczaneler covid hastaları için toplandı diyor ama bu covid 3 aydir var neden hastalık azalırken bu ilaç bir anda her yerde bitsin ki .Bence bu ilacı üreten firmanın politikası bu eminim yakın zamanda farklı bir muadille yine eczanelerde olacak .Piyasalardan kaldırıyor farklı bir isimle geri dönüyor ben bu şekil düşünüyorum. Insallah bulursunuz
Güle güle kullansın kuzucuk bende dün gece e bebeği boşalttımGünaydın bende oğluşuma alışveriş yaptım bakalım nasıl gelecekler hepsi çok cici ama yaa❤ sizede fikir olsun diye paylaşıyorumm
Güle güle giysin minnoş kuzumGünaydın bende oğluşuma alışveriş yaptım bakalım nasıl gelecekler hepsi çok cici ama yaa❤ sizede fikir olsun diye paylaşıyorumm
Hepsini aldim canim buda olsun buda olsun derken almışımGüle güle giysin minnoş kuzum
Hepsini mi aldın yoksa fikir olsun diye mi koydun? Bedenleri nasıl bir de?
Günaydın bende oğluşuma alışveriş yaptım bakalım nasıl gelecekler hepsi çok cici ama yaa❤ sizede fikir olsun diye paylaşıyorumm
Benimde gece oldu geceleri alisveris sitelerine girmemek lazim demekkiGüle güle kullansın kuzucuk bende dün gece e bebeği boşalttım
Çok üzüldüm ya kıyamamDerindnn 1234 guzel gunlerde kullanin canim
Arkadslar grupta zeynepsrkn diye bir arkads vardi malesef bebeginin kalbi durmus yine Rabbim sabirrlar versin hakkim8zda hayirlisi olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKesinlikle öneriyorlar doktorlar canım. Ne olur ne olmaz ben yaptırcam 20. Haftaya gelincesağlık ocağında kaydım var onlar arıyorlarmış. İnternette takip ettiğim kadın doğum doktorları da yaptırın diyorlar. Bir kaç yıl bebiş için bekledim de ben, uğraştım da, o sebeple doktor ne derse sorgusuz tamam diyorum
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Doktorlar arasında da ihtilaf var gibi bu konuda bana da 18. Haftada gel dediler sağlık ocağından haftaya doktora gittiğimde soracağım bakalım kendi doktorum ne derse onu yapacağım muhtemelen
Allah sabır versin. Benim de en korktugum şeylerden biri. Ultrasonda bebek az hareketsiz çıksa ödüm kopuyorDerindnn 1234 guzel gunlerde kullanin canim
Arkadslar grupta zeynepsrkn diye bir arkads vardi malesef bebeginin kalbi durmus yine Rabbim sabirrlar versin hakkim8zda hayirlisi olsun
Ben Hala hissetmiyorum. Cuma günü detaylı ultrasona girmiştim 19+1. Bebek 260 gr birşey hissetmezsin dedi doktor öyle deyince biraz rahatladım. Yoksa neden hissetmiyorum acaba diyordum. Ultrasonda bebeğiniz hareketli mi?Merhaba arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum.19. Haftadayım. Bebeğin hareketlerini nerde hissediyorsunuz tam olarak? Benim hareketler dışardan bile hissediliyor artık ama baya bi aşağıda, kasıklarımda. Daha yukarılarda olması gerekmez mi? İlk bebek olunca biraz evham oluyor da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?