2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben Hala hissetmiyorum. Cuma günü detaylı ultrasona girmiştim 19+1. Bebek 260 gr birşey hissetmezsin dedi doktor öyle deyince biraz rahatladım. Yoksa neden hissetmiyorum acaba diyordum. Ultrasonda bebeğiniz hareketli mi?
Bende hala net hissedemiyorum. 16. Haftadayken doktor 3-4 hafta sonra ancak hissedersin demişti. 3 hafta geçti herhalde en gwç 1 hafta sonra 21. Haftada hissetmem lazım

Bana doktorum 5. Ayina girmeden hissedemezsin dedi ama ben sabahlari genelde arada pit pit deilde itme ve kayma ceklinde hissediyorum dunde hissettim.3. Bebek

Ben Hala hissetmiyorum. Cuma günü detaylı ultrasona girmiştim 19+1. Bebek 260 gr birşey hissetmezsin dedi doktor öyle deyince biraz rahatladım. Yoksa neden hissetmiyorum acaba diyordum. Ultrasonda bebeğiniz hareketli mi?
Ben de hissetmiyorum panik olma. Ultrasonlarımız o kdr kısa sürede bitiyor ki anlamıyorum bile cok yoğundu doktorlarmz son iki seferde.

Benim bi kaç gündür karnım da sürekli ağriyor kasiklarim da ama kabizliktan galiba 1 haftayı geçti cikamiyordum. Ayakta durmaya cok tahammulum yok kızlar sizde de oyle mi hemen belim kalcam sizliyor.

Kızlar doktorum enox kan sulandırıcı ve coraspini bana bıraktirdi. Elimde 2 kutuya yakın enox ve coraspin var
Kullanan birine hediye etmek istiyorum
Merhaba canım.enox 'ları verdin mi bir arkadaşa merak ettim?Ben hiçbir eczanede bulamıyorum 1kutu ignem kaldı

Merhaba kızlar alışverişten geldim ayaklarıma kara sular indi .e bebek,panço, baby mall dan ne bulduysam aldim Rahatladım ohh be eşimi zor ikna ettim Gece n haftalarda kanamadan dolayı ekim de yaparız demişti ama dayanamadım napiyim heves ettim .Yıllarca e bebeğin girişinden bakar dururdum acaba bizde bu çiftler gibi bebegimize alış-veriş yapabilecek miyiz diye.Battaniyeleri muslinleri, yenidoganlari, 3,6,9 aylık bazı kıyafetleri, çorapları, citcitli badileri uzun kol bulamadim hepsi yarim kol aldım,biberonu ,tırnak makası tamamlandi.
Geriye aklımda olanlar
burun aspiratoru
Oda termometresi
Bakım ktemleri.
Banyo gereçleri
Nevresim takımı
Beşik ,uyku seti
Yastık yorgan
Telsiz
Emzik
Kaldı gibi şimdilik bunlar aklımda kendimi en son tamamlayacagim ama süt sağma makinası saklama poseti vs falan şimdiden almayi düşünmüyorum belki ihtiyaç olmaz .
Telsiz alacaktım indirimdeydi eşim sanki evimiz dubleks 500 metrekare de bebeği duyamayacaksın diyor Biraz haklı
Ana kucağı konusunda kararsizim indirimdeydi alsam mi almasam mi bu arada bebek arabaları fena artmış alan arkadaşlarım büyük akıllılık etmiş

Kabızlık bir ara bende de vardı geçti ama ben yinede her gün tuvalete zorluyordum kendimi öyle ya da böyle. Kefir de içmeye başladım o da iyi gelmiş olabilir. 18-19.haftalarim kabızlık açısından zor geçti sonra duzeldi

Benden bir hafta öndesin umarm benim de geçer Yesil çay kayısı kompostosu kefir probiyotik Bol su hepsini iciyorum.

Benden bir hafta öndesin umarm benim de geçer Yesil çay kayısı kompostosu kefir probiyotik Bol su hepsini iciyorum.
O zaman belki o haftalarda öyle oluyordur. Sonuçta benimde kasık ve karın ağrım oldu bir hafta falan. Aşırı şiddetli değildi ama şimdi hiç yok mesela. Kabızlık karın ağrısı falan yaklaşık 4-5 gündür tamamen geçti

Arkadslar
Canim benim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah uzun kolda alki bizim bebekler kis bebekleri olacak kucuk alma ama cok cabuk buyuyolar tulum falan buyuk alsaydin

Güle güle kullansın bebişin canım alısverisleride cok keyifli yaa insan dayanamayıp ne görse alıyor

Güzel günlerde güle güle sağlıkla kullanın inşallah alışverişin çoğunu halletmişsin ne güzel ben hiç başlamadım ve nerden başlayacağımı bilmiyorum

Merak etme canım benim il kızımda da vardı şu an hiç bir şeyi yok.

Ben de hiç hissetmiyorum canım aklına kötü şeyler getirme hemen. Kilo var mı sende

Masallah .. Inşallah öyle olur içim hoc rahat değil nedense dua edin inşallah
Yok canım inan kendini üzdüğüne değmiyor. Doğdu biliyorduk zaten ayrıntılıda çıkmıştı çünkü. Sonra çovuk doktoru dedi ki üfürüm var. Kontrolleri yapıldı 6 aylıktı, kapanmıştı bile. Sen de hiç canını sıkma geçen bir durum çünkü. Kalıcı değil, tehlikeli bir şey de yok.

Inşallah öyledir canim ya nette neler yazıyor down sendromlu olabilir felan diye neler var abisinde yasamama ragmen yinede içim rahat etmiyor ah annelik

Inşallah öyledir canim ya nette neler yazıyor down sendromlu olabilir felan diye neler var abisinde yasamama ragmen yinede içim rahat etmiyor ah annelik
Oyy kuzum kıyamam valla aynı şeyleri ben de yaşadım ama hiç üzüldüğüne değmeyen bir şey. Ayrıntılıda zaten bakarlar canım ayak başparmağı, ense kalınlığı, burun kemiği bunlarda sıkıntı yoksa canını sıkma. Buraya da yazmıştım kalbinde damarları tersti arkadaşın bebeğinin, amniyo sentez yaptırdı hiç bir şey çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…