2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bebişinizi nasıl hissediyorsunuz kızlar ben daha 17 haftanın içindeyim hissetmek için çok dinliyorum ama olmıyur bazn bir zonklama gibi oluyor göbek deliğinin alt kısmında kasıkta ama acıtıyor o zonklama üç dört defa oluyor geçiyor. 15+6 da 190 gr demişti hoca, on gün önden gidiyor dedi. Acaba bizim minik sumocu kız bu kadar sert mi vuruyor ya da ittiriyor ki? Ama öyle de olamaz diyorum daha minnacık ne kadar şiddetli hissediyorsunuz bebişlerinizi?

Ne kadar güzel güzel günlerde kullanın annesi ben de kendimi çok zor tutuyorum daha doğrusu eşim beni tutuyor Eylül ekim gibi alıcaz muhtemelen biz. Ama içim gidiyor benim de

Benim de belim ağrıyor canım. Bebek kendine yer açıyor yukarı doğru çıkacak ya normalmiş o sebeple. Yatarken bel destekli yastık kullanıyorum e bebekte var iki taraflı destekliyor. Onun dışında bacak aramda bir yastık ve başımın altında da iki yastık uyuyorum bel destekli yastık daha rahat olmamı sağlıyor tavsiye ederim. Hem göbişin altını da destekliyor.

Inşallah dediğin gibi olur . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin korktugumuza ugratmasin

Ya kzus o yastığın linkini atar misin birden cok yastık cesidi var

Ya kzus o yastığın linkini atar misin birden cok yastık cesidi var
Canım link atamadım ama resmi bu. Kılıf yıkanabilir, iki minder arasındaki mesafeyi cırtcırtla kısaltıp uzatabiliyorsun. Ben sevdim açıkçası. Bir de göbüş büyüyünce bebeği de alttan destekleyecek. Tavsiyemdir

Eklentiler

• Screenshot_20200614-205406_Chrome.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 31
Arkadslar

Canim benim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah uzun kolda alki bizim bebekler kis bebekleri olacak kucuk alma ama cok cabuk buyuyolar tulum falan buyuk alsaydin
Sağol canım Hiç citcitli badilerde uzun kol yoktu kaç yere girdim hep yarim askılı sanırım sonbahar gibi gelecek.Ayaksiz tulumları 6 9 ay aldim ims büyük olmaz hazirana kadar giyse yetecek sonrası yazlık

Ne kadar güzel güzel günlerde kullanın annesi ☺☺ ben de kendimi çok zor tutuyorum ☺ daha doğrusu eşim beni tutuyor Eylül ekim gibi alıcaz muhtemelen biz. Ama içim gidiyor benim de
Teşekkür ederim canım. Rica et eşine ben senden bir ricam var dedim söyledim yok dedi eylül ekimde dedi o da lütfen rica ediyorum deyince tekrar kıramadı sanırım. Çok güzeldi ya Ama söyle bisey var mesela aldiklarimdan ekliyim fiyatları yarı-yarıya inmiş uyguna gelmesi iyi oldu canim

Eklentiler

• Screenshot_20200614-211722_ebebek.webp
    27 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20200614-211733_ebebek.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 44
Ebebek e giriyoruz bakıp bakıp çıkıyoruz, oysa ben 1 yaşına kadar giyeceklerini almak istiyorum önümüzdeki hafta ben de senin dediğin gibi yapayım bari biz de ayrı ayrı bişi almayalım dedik, ikimiz beraber alıcaz beğenip. O da çok özeniyor ama beni avm şere götürmemek için direniyor ne kadar güzel şeyler almışsınız bıcır bıcır sağlıklı günlerde giydir annesi

Canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah Okurken ben mutlu oldum ne iyi yapmışsın canım ben de çok hevesliyim ama bir aya kalmaz taşınacağız eşim evi taşıyalım sonra hepsini alalım diyor o yüzden mecbur beklemedeyim

Teşekkür ederim canım

Sağol canım benim inşallah saglikla giyer kuzum taşındıktan sonra alman mantıklı zaten evin yükü olacak birde onları taşımazsın hem yaz geldi geze geze alırsınız

Bende senin gibiydim nerden baslasam bilemiyodum bianda baktim bir suru bisiler almisim
Beni birazda çevremdekiler korkuttu acele etme 7 aylık olsun ne olacağı belli olmaz falan bir sürü şey duydum psikolojik olarak o etkiledi sanırım bu gidişle hepsini topluca alacağım galiba

Güzel günlerde güle güle sağlıkla kullanın inşallah alışverişin çoğunu halletmişsin ne güzel ben hiç başlamadım ve nerden başlayacağımı bilmiyorum
Teşekkür ederim canım valla bende bilmiyordum burada arkadaşlara danıştım yenidoğan lar zaten standart yetecek kadar ondan aldim 2 tane 10 lü hastane çıkışı hediye geldi 3-6,9 aylık ayaklı ayaksız takımlar tulumlar aldim abartmadan çocuğun yediği helal giydiği haram derler Çoraplarını badisini battaniye 2 tane penye hastane çıkışında vardı daha almadım 1 tane kalın karaca dan hediye geldi muslin 2 tane aldım örgü de gelecek yeter.Kendine gitmeden bir liste yaparsın aldıklarını çizersin canım işin kolaylasmis olur int bebek ihtiyaç listeleri var ama çok abartılı listeyi azaltıp alabilirsin

Beni birazda çevremdekiler korkuttu acele etme 7 aylık olsun ne olacağı belli olmaz falan bir sürü şey duydum psikolojik olarak o etkiledi sanırım bu gidişle hepsini topluca alacağım galiba
Bi anneye adayına en son söylenecek şey bana da arkadaşım bisey alma ölür falan dedi içime oturdu resmen ☹Sen moralini yüksek tut ve içinden ne geliyorsa öyle davran .Bana da diyorlar alma bisey olur napiyim 9 ayı burnumdan mi getireyim

Güzel günlerde güle güle sağlıkla kullanın inşallah alışverişin çoğunu halletmişsin ne güzel ben hiç başlamadım ve nerden başlayacağımı bilmiyorum
Alinanlarin bir kısmı fikir olur canım sana dikkat etmen gereken ayları sadece

Eklentiler

• Screenshot_20200614-223238_Chrome.webp
    21 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200614-223336_Chrome.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200614-223431_ebebek.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200614-223520_ebebek.webp
    20 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20200614-223603_ebebek.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20200614-223636_ebebek.webp
    22 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20200614-223710_Chrome.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…