Ne kadar güzelMerhaba kızlar alışverişten geldim ayaklarıma kara sular indi .e bebek,panço, baby mall dan ne bulduysam aldimRahatladım ohh be eşimi zor ikna ettim Gece n haftalarda kanamadan dolayı ekim de yaparız demişti ama dayanamadım napiyim heves ettim .Yıllarca e bebeğin girişinden bakar dururdum acaba bizde bu çiftler gibi bebegimize alış-veriş yapabilecek miyiz diye.Battaniyeleri muslinleri, yenidoganlari, 3,6,9 aylık bazı kıyafetleri, çorapları, citcitli badileri uzun kol bulamadim hepsi yarim kol aldım,biberonu ,tırnak makası tamamlandi.
Geriye aklımda olanlar
burun aspiratoru
Oda termometresi
Bakım ktemleri.
Banyo gereçleri
Nevresim takımı
Beşik ,uyku seti
Yastık yorgan
Telsiz
Emzik
Kaldı gibi şimdilik bunlar aklımda kendimi en son tamamlayacagim ama süt sağma makinası saklama poseti vs falan şimdiden almayi düşünmüyorum belki ihtiyaç olmaz .
Telsiz alacaktım indirimdeydi eşim sanki evimiz dubleks 500 metrekare de bebeği duyamayacaksın diyorBiraz haklı
Ana kucağı konusunda kararsizim indirimdeydi alsam mi almasam mi bu arada bebek arabaları fena artmış alan arkadaşlarım büyük akıllılık etmiş
Benim de belim ağrıyor canım. Bebek kendine yer açıyor yukarı doğru çıkacak ya normalmiş o sebeple. Yatarken bel destekli yastık kullanıyorum e bebekte var iki taraflı destekliyor. Onun dışında bacak aramda bir yastık ve başımın altında da iki yastık uyuyorumKızlar ben daha hiç alışveriş yapmadım , cinsiyet net belli değil , olsa bile Eylül ekim gibi yaparım... onun dışında bel ağrısı yaşayan var mi ? Ben yattığım yerden desteksiz kalkamıyorum , neden olur acaba ?
Inşallah dediğin gibi olur . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin korktugumuza ugratmasinOyy kuzum kıyamam valla aynı şeyleri ben de yaşadım ama hiç üzüldüğüne değmeyen bir şey. Ayrıntılıda zaten bakarlar canım ayak başparmağı, ense kalınlığı, burun kemiği bunlarda sıkıntı yoksa canını sıkma. Buraya da yazmıştım kalbinde damarları tersti arkadaşın bebeğinin, amniyo sentez yaptırdı hiç bir şey çıkmadı.
Ya kzus o yastığın linkini atar misin birden cok yastık cesidi varBenim de belim ağrıyor canım. Bebek kendine yer açıyor yukarı doğru çıkacak ya normalmiş o sebeple. Yatarken bel destekli yastık kullanıyorum e bebekte var iki taraflı destekliyor. Onun dışında bacak aramda bir yastık ve başımın altında da iki yastık uyuyorumbel destekli yastık daha rahat olmamı sağlıyor tavsiye ederim. Hem göbişin altını da destekliyor.
Canım link atamadım ama resmi bu. Kılıf yıkanabilir, iki minder arasındaki mesafeyi cırtcırtla kısaltıp uzatabiliyorsun. Ben sevdim açıkçası. Bir de göbüş büyüyünce bebeği de alttan destekleyecek. TavsiyemdirYa kzus o yastığın linkini atar misin birden cok yastık cesidi var
Sağol canımArkadslar
Canim benim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah uzun kolda alki bizim bebekler kis bebekleri olacak kucuk alma ama cok cabuk buyuyolar tulum falan buyuk alsaydin
Teşekkür ederiz ablasıGüle güle kullansın bebişin canım alısverisleride cok keyifli yaa insan dayanamayıp ne görse alıyor
Teşekkür ederim canım. Rica et eşine ben senden bir ricam var dedim söyledim yok dedi eylül ekimde dedi o da lütfen rica ediyorum deyince tekrar kıramadı sanırım. Çok güzeldi yaNe kadar güzelgüzel günlerde kullanın annesi ☺☺ ben de kendimi çok zor tutuyorum ☺ daha doğrusu eşim beni tutuyor Eylül ekim gibi alıcaz muhtemelen biz. Ama içim gidiyor benim de
Ebebek e giriyoruz bakıp bakıp çıkıyoruz, oysa ben 1 yaşına kadar giyeceklerini almak istiyorumTeşekkür ederim canım. Rica et eşine ben senden bir ricam var dedim söyledim yok dedi eylül ekimde dedi o da lütfen rica ediyorum deyince tekrar kıramadı sanırım. Çok güzeldi yaAma söyle bisey var mesela aldiklarimdan ekliyim fiyatları yarı-yarıya inmiş uyguna gelmesi iyi oldu canim
Canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahMerhaba kızlar alışverişten geldim ayaklarıma kara sular indi .e bebek,panço, baby mall dan ne bulduysam aldimRahatladım ohh be eşimi zor ikna ettim Gece n haftalarda kanamadan dolayı ekim de yaparız demişti ama dayanamadım napiyim heves ettim .Yıllarca e bebeğin girişinden bakar dururdum acaba bizde bu çiftler gibi bebegimize alış-veriş yapabilecek miyiz diye.Battaniyeleri muslinleri, yenidoganlari, 3,6,9 aylık bazı kıyafetleri, çorapları, citcitli badileri uzun kol bulamadim hepsi yarim kol aldım,biberonu ,tırnak makası tamamlandi.
Geriye aklımda olanlar
burun aspiratoru
Oda termometresi
Bakım ktemleri.
Banyo gereçleri
Nevresim takımı
Beşik ,uyku seti
Yastık yorgan
Telsiz
Emzik
Kaldı gibi şimdilik bunlar aklımda kendimi en son tamamlayacagim ama süt sağma makinası saklama poseti vs falan şimdiden almayi düşünmüyorum belki ihtiyaç olmaz .
Telsiz alacaktım indirimdeydi eşim sanki evimiz dubleks 500 metrekare de bebeği duyamayacaksın diyorBiraz haklı
Ana kucağı konusunda kararsizim indirimdeydi alsam mi almasam mi bu arada bebek arabaları fena artmış alan arkadaşlarım büyük akıllılık etmiş
Teşekkür ederim canımEbebek e giriyoruz bakıp bakıp çıkıyoruz, oysa ben 1 yaşına kadar giyeceklerini almak istiyorumönümüzdeki hafta ben de senin dediğin gibi yapayım bari ☺☺ biz de ayrı ayrı bişi almayalım dedik, ikimiz beraber alıcaz beğenip. O da çok özeniyor ama beni avm şere götürmemek için direniyor ne kadar güzel şeyler almışsınız bıcır bıcır☺ sağlıklı günlerde giydir annesi ☺☺☺
Sağol canım benim inşallah saglikla giyer kuzumCanım hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahOkurken ben mutlu oldum ne iyi yapmışsın canım ben de çok hevesliyim ama bir aya kalmaz taşınacağız eşim evi taşıyalım sonra hepsini alalım diyor o yüzden mecbur beklemedeyim
Beni birazda çevremdekiler korkuttu acele etme 7 aylık olsun ne olacağı belli olmaz falan bir sürü şey duydum psikolojik olarak o etkiledi sanırım bu gidişle hepsini topluca alacağım galibaBende senin gibiydim nerden baslasam bilemiyodum bianda baktim bir suru bisiler almisim
Teşekkür ederim canım valla bende bilmiyordum burada arkadaşlara danıştım yenidoğan lar zaten standart yetecek kadar ondan aldim 2 tane 10 lü hastane çıkışı hediye geldi 3-6,9 aylık ayaklı ayaksız takımlar tulumlar aldim abartmadan çocuğun yediği helal giydiği haram derlerGüzel günlerde güle güle sağlıkla kullanın inşallahalışverişin çoğunu halletmişsin ne güzel ben hiç başlamadım ve nerden başlayacağımı bilmiyorum
Bi anneye adayına en son söylenecek şey bana da arkadaşım bisey alma ölür falan dedi içime oturdu resmen ☹Sen moralini yüksek tut ve içinden ne geliyorsa öyle davran .Bana da diyorlar alma bisey olur napiyim 9 ayı burnumdan mi getireyimBeni birazda çevremdekiler korkuttu acele etme 7 aylık olsun ne olacağı belli olmaz falan bir sürü şey duydum psikolojik olarak o etkiledi sanırım bu gidişle hepsini topluca alacağım galiba
Alinanlarin bir kısmı fikir olur canım sana dikkat etmen gereken ayları sadeceGüzel günlerde güle güle sağlıkla kullanın inşallahalışverişin çoğunu halletmişsin ne güzel ben hiç başlamadım ve nerden başlayacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?