2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Teşekkür ederiz ablası Erkeğe pek bisey yok ama ya sürekli kendimi kız reyonunda buldum
Yok kiz erkege
Beni birazda çevremdekiler korkuttu acele etme 7 aylık olsun ne olacağı belli olmaz falan bir sürü şey duydum psikolojik olarak o etkiledi sanırım bu gidişle hepsini topluca alacağım galiba
Ya bende sirf aldigim 1 tanecik takim icin daha erken diyen kaynanama inat aldim

Kızlar birsey sorcam bu asagidaki tulumun icine uzun kollu citcitli bady mi giydircez birde kafam karistida

Eklentiler

• Screenshot_20200614-225213_Instagram.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 37
Ben de not alıyorum yavaştan önerileri tek tek yazıyorum sen de ne güzel özetlemişssin aslında alınması gerekenleri bende aynı şekilde yapayım canım

Çok haklısın canım malesef insanlar karşı tarafın duygularını düşünmeden şuursuzca konuşuyor zaten hamileliği bebeği hevesle beklemişim bu zamana kadar biraz olsun mutluluğunu yaşamak istiyorum doğal olarak

Günaydın kızlar, birazdan geçmişi okuyup listemizi güncelleyeceğim, sevgiler

Günaydın hanımlar Nasılsınız
Haftasonu e bebekten bişiler almıştım mesaj eşimin telefonuna geldi daha çok erken alma bişi dedi moralimi bozdu sizlerde de olmuş bu durum sanırım zaten hassasım tee Allahım ya dedim geçtim

üzülme canım, indirimdeyken aldım işte, pahalıyken almama bişi demeyeceksen almam peki de sende. bi çok kişi 7. aya hatta son aya kadar tek çöp almıyor cidden. o yüzden normal karşıla sende.

üzülme canım, indirimdeyken aldım işte, pahalıyken almama bişi demeyeceksen almam peki de sende. bi çok kişi 7. aya hatta son aya kadar tek çöp almıyor cidden. o yüzden normal karşıla sende.
Öyle yapan da çok ama kasım da doğurcaz göbekler alıp başını gidecek Ankara kar buz olur şimdiden alayım dedim zaten almam bi daha hevesim kaçtı ah bu erkekler

Nasıl etiketleme yapılır bilmiyorum ama Zeynep çok üzüldüm cennette bir bekçin var artık Allah sana sabır versin

Kızlar beni yanlış anlamayın ama aşkında alma vs diyenler de çok haksız değiller biz hassas olduğumuz için içimize oturuyor tüm bu laflar.. ilk hamileliğimde 30 haftaya kadar tek takım aldım oğluma sonra apar topar hastaneYe koştuk ne olduğunu anlamadan doğuma girdim ve bebeğim 5 gün tutunabildi.. eve döndüğümde sadece aldığım şeyler değil evin içinde o karnımdayken yatıp uzandığım yerler bile acı verdi uzun süre.. o tek takımı hala saklıyorum arada açıp bakıp tekrar yerine koyuyorum daha çok olsaydı daha çok mu acı verirdi bilmiyorum ama sadece aldıklarınız değil öyle bir durumda herşey avı veriyor zamanla hatırladığınız yerler unutuluyor da kıyafetler aynı acıyı veriyor

Canım sende haklısın ama ben bu durumda şöyle düşünüyorum doğumda da kaybedebiliriz Allah korusun 7.ayın garantisi yok kimsenin yarına garantisi yok bu heves Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Ben 8 hastalıkken kaybettim ben birsey almamıştım ama benimde çok canım yandı o konuda haklısınız ama korkarak da yaşanmaz ki Allah tan geldi Allah’a gitti kızım şimdi 3.5 yaşında detaylıya girene kadar bu korkudan jiçbirsey almadım inanırmısınuz hamile halimle tek kare fotoğrafım yok nazar değer bebeğime birsey olur diye ama çok yıprattığımı düşünüyorum bizler şu anda büyülü bir bahçeyiz içimizde çiçekler var olumsuz düşünmeyelim olumsuz olmasın

Yok canım o konuda haklısınız tabiki ama öyle diyenlere kızmayın yinede ikinci hamileliğimde cinsiyeti öğrenir öğrenmez almıştım 2-3 parça bişey alma diyenlere de iyi bir fırça çekmiştim oğlumda yapamadım bunda bari rahat bırakın beni diye ama o korku o üzüntü insanın içine oturuyor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın

Günaydın herkese güzel anneler . Çok şükür bakın hazıranı da yarıladık. Çoğumuzun bulantısı bitti . Benım sıfırlandı çok ıyıyım hepınız öyle olun ınsallah . Erkek bebek annelerı aldıklarınıza baktım aşırı güzeller ben de alıcam ınsallah . Dün görümcem hedıye takım almış battanıye de almış o kadar güzel ki . Mınıcıkler çok heyecanlıyım. Karnım da çıktı artık belırgınlestı . Hıc kılo almadım henüz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…