- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Yok kiz erkegeTeşekkür ederiz ablasıErkeğe pek bisey yok ama ya sürekli kendimi kız reyonunda buldum
Ya bende sirf aldigim 1 tanecik takim icin daha erken diyen kaynanama inat aldimBeni birazda çevremdekiler korkuttu acele etme 7 aylık olsun ne olacağı belli olmaz falan bir sürü şey duydum psikolojik olarak o etkiledi sanırım bu gidişle hepsini topluca alacağım galiba
hava durumuna göre yarım kollu da olabilir. altına ayaksız pijama altı giydirilebilir.Kızlar birsey sorcam bu asagidaki tulumun icine uzun kollu citcitli bady mi giydircez birde kafam karistida
Ben de not alıyorum yavaştan önerileri tek tek yazıyorumTeşekkür ederim canım valla bende bilmiyordum burada arkadaşlara danıştım yenidoğan lar zaten standart yetecek kadar ondan aldim 2 tane 10 lü hastane çıkışı hediye geldi 3-6,9 aylık ayaklı ayaksız takımlar tulumlar aldim abartmadan çocuğun yediği helal giydiği haram derlerÇoraplarını badisini battaniye 2 tane penye hastane çıkışında vardı daha almadım 1 tane kalın karaca dan hediye geldi muslin 2 tane aldım örgü de gelecek yeter.Kendine gitmeden bir liste yaparsın aldıklarını çizersin canım işin kolaylasmis olur int bebek ihtiyaç listeleri var ama çok abartılı listeyi azaltıp alabilirsin
Çok haklısın canım malesef insanlar karşı tarafın duygularını düşünmeden şuursuzca konuşuyorBi anneye adayına en son söylenecek şey bana da arkadaşım bisey alma ölür falan dedi içime oturdu resmen ☹Sen moralini yüksek tut ve içinden ne geliyorsa öyle davran .Bana da diyorlar alma bisey olur napiyim 9 ayı burnumdan mi getireyim
Benimde bugün kontrölüm var 18 hafta oldumGünaydın kızlarr güzel haftalarımız olsun
Bugün 1 buçuk aydan sonra 18. Hafta kontrolüm var çok heyecanlıyım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum
üzülme canım, indirimdeyken aldım işte, pahalıyken almama bişi demeyeceksen almam peki de sende. bi çok kişi 7. aya hatta son aya kadar tek çöp almıyor cidden. o yüzden normal karşıla sende.Günaydın hanımlar Nasılsınız
Haftasonu e bebekten bişiler almıştım mesaj eşimin telefonuna geldi daha çok erken alma bişi dedi moralimi bozdu sizlerde de olmuş bu durum sanırım zaten hassasım tee Allahım ya dedim geçtim
Öyle yapan da çok ama kasım da doğurcaz göbekler alıp başını gidecek Ankara kar buz olur şimdiden alayım dedim zaten almam bi daha hevesim kaçtı ah bu erkeklerüzülme canım, indirimdeyken aldım işte, pahalıyken almama bişi demeyeceksen almam peki de sende. bi çok kişi 7. aya hatta son aya kadar tek çöp almıyor cidden. o yüzden normal karşıla sende.
Canım sende haklısın ama ben bu durumda şöyle düşünüyorum doğumda da kaybedebiliriz Allah korusun 7.ayın garantisi yok kimsenin yarına garantisi yok bu heves Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımKızlar beni yanlış anlamayın ama aşkında alma vs diyenler de çok haksız değiller biz hassas olduğumuz için içimize oturuyor tüm bu laflar.. ilk hamileliğimde 30 haftaya kadar tek takım aldım oğluma sonra apar topar hastaneYe koştuk ne olduğunu anlamadan doğuma girdim ve bebeğim 5 gün tutunabildi.. eve döndüğümde sadece aldığım şeyler değil evin içinde o karnımdayken yatıp uzandığım yerler bile acı verdi uzun süre.. o tek takımı hala saklıyorum arada açıp bakıp tekrar yerine koyuyorum daha çok olsaydı daha çok mu acı verirdi bilmiyorum ama sadece aldıklarınız değil öyle bir durumda herşey avı veriyor zamanla hatırladığınız yerler unutuluyor da kıyafetler aynı acıyı veriyor
Ben 8 hastalıkken kaybettim ben birsey almamıştım ama benimde çok canım yandı o konuda haklısınız ama korkarak da yaşanmaz ki Allah tan geldi Allah’a gitti kızım şimdi 3.5 yaşında detaylıya girene kadar bu korkudan jiçbirsey almadım inanırmısınuz hamile halimle tek kare fotoğrafım yok nazar değer bebeğime birsey olur diye ama çok yıprattığımı düşünüyorum bizler şu anda büyülü bir bahçeyiz içimizde çiçekler var olumsuz düşünmeyelim olumsuz olmasınKızlar beni yanlış anlamayın ama aşkında alma vs diyenler de çok haksız değiller biz hassas olduğumuz için içimize oturuyor tüm bu laflar.. ilk hamileliğimde 30 haftaya kadar tek takım aldım oğluma sonra apar topar hastaneYe koştuk ne olduğunu anlamadan doğuma girdim ve bebeğim 5 gün tutunabildi.. eve döndüğümde sadece aldığım şeyler değil evin içinde o karnımdayken yatıp uzandığım yerler bile acı verdi uzun süre.. o tek takımı hala saklıyorum arada açıp bakıp tekrar yerine koyuyorum daha çok olsaydı daha çok mu acı verirdi bilmiyorum ama sadece aldıklarınız değil öyle bir durumda herşey avı veriyor zamanla hatırladığınız yerler unutuluyor da kıyafetler aynı acıyı veriyor
Canım sende haklısın ama ben bu durumda şöyle düşünüyorum doğumda da kaybedebiliriz Allah korusun 7.ayın garantisi yok kimsenin yarına garantisi yok bu heves Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Ben 8 hastalıkken kaybettim ben birsey almamıştım ama benimde çok canım yandı o konuda haklısınız ama korkarak da yaşanmaz ki Allah tan geldi Allah’a gitti kızım şimdi 3.5 yaşında detaylıya girene kadar bu korkudan jiçbirsey almadım inanırmısınuz hamile halimle tek kare fotoğrafım yok nazar değer bebeğime birsey olur diye ama çok yıprattığımı düşünüyorum bizler şu anda büyülü bir bahçeyiz içimizde çiçekler var olumsuz düşünmeyelim olumsuz olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?