Ne listesi ben varmiyim acaba?kızlar listemizi güncelledim, eksik/hatalı bilgileri etiketlerseniz güncellerim, zeynep arkadaşımızı üzmemek adına çıkardım listeden, yanlış anlamaz umarım
merhaba canım, ilk sayfada kasım annelerinin bilgilerinin olduğu güncel listemiz var, oraya bak istersen.Ne listesi ben varmiyim acaba?
Allaha emanet ol canım. Çok üzüldüm ahirette sana şefaatçi olsunlar inş. Kendine iyi bak 3 yavrun var Allah onları sana bağışlasınMerhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Gözünaydın canımSelam hanımlar konrölden geldim herşey güzel dedi doktor bir sorun yok çok şükür cinsiyet net erkekmiş. ❤
Baktim malesef ismim yok benide alirmisinizmerhaba canım, ilk sayfada kasım annelerinin bilgilerinin olduğu güncel listemiz var, oraya bak istersen.
tabi ki, bilgilerini yaz sen eklerim ben.Baktim malesef ismim yok benide alirmisiniz
Hıbor var dıgerlerı yok canım sordum esımeTamam canım yarın diğer ikisini de sorayım ama doktor başkası olmaz dedi bana ama yüksek ihtimal onlar da yoktur eczanede.clexane ve hibor ı sorcam sağolasın
Rabbim sanada sabir versin hep derler ilk 3 ay riskli demekki doguma kadar elimiz kalbinde olacak allah kimseye evlat acisi yasatmasin bi sıkıntımı olmustu canim soruyorum ama uzmek istemem seniRabbim sabır versin canim cok zor biliyorum yavrularini sana bagislasin bende yasadim 22 haftalikti benimde normal oldu tarif edilemez bi acıüzme kendini
Sen ne kdr temiz kalpli birisin, okurken gözlerim doldu. Kendi acısını unutmuş da biz etkilenmeyelim diye uğraşıyorsun. Allah sabırlar versin. Allah yavrularını sana bağışlasın hepsinin güzel günlerini göstersin inşallah.Merhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Canım ben bildirmemiştim fetal dna sonucunu beklediğim için. Çok şükür o da temiz geldi.şu an bildiren annelerden 6 beklemede olan 22 erkek 20+2(ikiz) kız bebeğimiz var, çok ilginç hep doğum yıllarına göre de hep eşit gidermiş doğan bebeklerin %50 kız %50 erkek olarak.
birazdan ekliyorum canım.Canım ben bildirmemiştim fetal dna sonucunu beklediğim için. Çok şükür o da temiz geldi.
Yaş 33 (gerçi 1,5 ay sonra 34 olacağım istersen 34 yaz=)
İlk çocuk
Kız
Sat 13 şubat
allah sabırlar versin, ne söylenir başka bilmiyorumMerhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Canım özdilekte var bu tarz birsey arıyorsan fiyatida 50tlGunaydin kizlar
Bu kalin bebek battaniyesini alabilecegimiz bildiginiz bi yer varmi baktiklarim hep prouş yada ince gibi gorunuyor ben tam kalin kışlik bebek battaniyesi istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
kimisi de bu tip kremlerin hiç etkisi olmadığını söylüyor amaBen dün palmer's vücut losyonu sipariş verdim gelince bakacağım bakalım nasılmış. Yorumları baya olumlu. Eki Görüntüle 2649296
bu çok güzele benziyorCanım özdilekte var bu tarz birsey arıyorsan fiyatida 50tl
Valla öyle canim ama insanlar bu kadar başı boş gezdikçe zor görünüyor doğumumuzda umarım virusle mucadeleyle uğraşmayizbu çok güzele benziyor
ya bu virüs bitse de gönlümüzce bir çıkıp ayaklarımıza kara sular inene kadar bir dolaşıp alışveriş yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?