2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ben bildirmemiştim fetal dna sonucunu beklediğim için. Çok şükür o da temiz geldi.
Yaş 33 (gerçi 1,5 ay sonra 34 olacağım istersen 34 yaz=)
İlk çocuk
Kız
Sat 13 şubat

ekledim canım, sonucunun iyi çıkmasına da çok sevindim

bende 35 de doğuracağım için direkt 35 yazdım

Kızlar doğum için pijama gecelik aldınız mı ben bedenden karar veremiyorum

wendy canım benimde cinsiyeti kız olarak güncelleyebilirsin müsait olduğunda. Bu arada ben bütün erkek belirti tabularını yıktım kızlar benim tüm belirtilerim erkekti göbeğimin şekline kadar
oyy utangaç bi prenses geliyo desene, sağlıkla gelsin canım, güncelliyorum şimdi.

canım allah sabırlar versin . kendiminki gibi hissettim o kadar üzüldüm ki inan. dediğin gibi imtihan dünyasındayız ama sen güçlü bi kadınsın bunu da atlatırsın allahın izniyle. allaha emanet ol .. dualarım seninle

Ayy ben de diyorum sadece bende mi oluyor acaba, aynı şeyi yaşayan birinin olması güzel. Emdikçe aşırı acıyor dediğin gibi fena... Benimki de öyle çok az emiyor. Günde 1i nasıl bıraktın peki;?
Canım bir akşam emzirmeden uyuttum ikinci akşam istemedi sonra da istemedi ama son günlerde sanırım askılı falan giydiğim için gözünün önünde diye canı çekiyor

wendy canım benimde cinsiyeti kız olarak güncelleyebilirsin müsait olduğunda. Bu arada ben bütün erkek belirti tabularını yıktım kızlar benim tüm belirtilerim erkekti göbeğimin şekline kadar
Maşşalah canım benim hakında hayırlsı olsun evde prenses olması bir başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…