Canım ben bildirmemiştim fetal dna sonucunu beklediğim için. Çok şükür o da temiz geldi.
Yaş 33 (gerçi 1,5 ay sonra 34 olacağım istersen 34 yaz=)
İlk çocuk
Kız
Sat 13 şubat
wendy
canım benimde cinsiyeti kız olarak güncelleyebilirsin müsait olduğunda. Bu arada ben bütün erkek belirti tabularını yıktım kızlar benim tüm belirtilerim erkekti göbeğimin şekline kadar
wendy
canım benimde cinsiyeti kız olarak güncelleyebilirsin müsait olduğunda. Bu arada ben bütün erkek belirti tabularını yıktım kızlar benim tüm belirtilerim erkekti göbeğimin şekline kadar
Merhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
canım allah sabırlar versin . kendiminki gibi hissettim o kadar üzüldüm ki inan. dediğin gibi imtihan dünyasındayız ama sen güçlü bi kadınsın bunu da atlatırsın allahın izniyle. allaha emanet ol .. dualarım seninle
Ayy ben de diyorum sadece bende mi oluyor acaba, aynı şeyi yaşayan birinin olması güzel. Emdikçe aşırı acıyor dediğin gibi fena... Benimki de öyle çok az emiyor. Günde 1i nasıl bıraktın peki;?
Canım bir akşam emzirmeden uyuttum ikinci akşam istemedi sonra da istemedi ama son günlerde sanırım askılı falan giydiğim için gözünün önünde diye canı çekiyor
Canım bir akşam emzirmeden uyuttum ikinci akşam istemedi sonra da istemedi ama son günlerde sanırım askılı falan giydiğim için gözünün önünde diye canı çekiyor
wendy