2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İşte onu hiç bilmiyorum içim gidiyor sanki Hayırlısı artık

valla doğrusunu söylemekgerekirse benim kızım meme başımlısıyd 12-20 aylar arası yemeden yarım saaatte bir emdiği için ben nefret etmiştim ama ona rağmen 23 aylığa kadar emzirdim bu bebeğimde 12 aya kadar aynı gideriz 12 den sonra saatli emzireceğim çünkü kuzum aşırı yemek seçiyor ve yemiyor diğeri inşallah aynı olmaz

Battaniye soranlar. Ben büyük kızıma geçen battaniye yaptırdım instagramdan babylifehome diye bir hesap. Geldi, çok beğendim. Üzeri müslin, altı pike kumaşı. Çok hoşuma gitti valla, kaliteli oldu. Küçük kıza da oradan yine böyle kalın battaniye yaptıracağım.

Ben çalıştığım için gündüz ememedi, o yüzden senin kadar zorlanmadım :) Snein zor olmuş hep dip dibe durduysanız tabi.

Ben de işe güce gittiğime bakmadan battaniye örmeye başladım
bebiş doğmadan biterse altına pike kumaşı diktirip kullanmaya niyetliyim
umarım hakkından gelirim

Ben de işe güce gittiğime bakmadan battaniye örmeye başladım
bebiş doğmadan biterse altına pike kumaşı diktirip kullanmaya niyetliyim
umarım hakkından gelirim
Ay al benden de aynısı strese girmeye başladım şimdiden bu bitmiycek daha altına müslin dikcem çok işi var diye

arkadaşlar 20. haftama girdiğimden beri ne göğüs hassasiyetim kaldı ne de karın ve kasık ağrılarım, ne kabızlık ne başka birşey. sizlerde de böyle mi? hamilelikle alakalı büyüyen karnım dışında birşey kalmadı :) henüz bebek hareketlerini de net hissedebilmiş değilim, ultrasonda gormesem bir kaç gün önce içimde bebek var demeyeceğim o derece :)

valla aynı durumdayım
çok nadir hareket hissediyorum gibi oluyor ondan da emin olamıyorum
en son da yaklaşık 3 hafta önce gittim
kendi kendimi yiyorum
haftaya cumartesi bir dahaki kontrol
bir yanım da sessiz sedasız büyüyorlar daha ne istiyoruz diyor ama
işte annelik bence en fazla kaygı barındıran durum

19+1 de gittim ben ultrasona bebek 260 Gr cikti hissetmezsin bu kadar küçük dedi doktor. Karın ve kasık agrilarimda yok bir haftadir, rahim büyürken oluyor diyorlar. Büyümüyor mu diyorum hareketlerini tam hissedince kaygılarımız biraz azalır sanırım.

Gunaydin kizlar

Bu kalin bebek battaniyesini alabilecegimiz bildiginiz bi yer varmi baktiklarim hep prouş yada ince gibi gorunuyor ben tam kalin kışlik bebek battaniyesi istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Karaca yumoş yumoş kalınlığı iyi

Eklentiler

• Screenshot_20200614-223710_Chrome.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 47
oyy utangaç bi prenses geliyo desene, sağlıkla gelsin canım, güncelliyorum şimdi.
Saol kuzum hakkını helal et zahmet verioruz sana
Gözün aydın kız annesi
Saol canım
Gözün aydın canım
Saol kuzum
Maşşalah canım benim hakında hayırlsı olsun evde prenses olması bir başka ❣
Sorma babası şimdiden büyük düşüncelere daldı
hadi gözün aydın
sağlıkla gelsin kızın
kızlar daha mı çok acaba
Saol kuzum evet galiba kız daha çok

Canım özdilekte var bu tarz birsey arıyorsan fiyatida 50tl
Canim bunlari nette gordum sanki biraz ince gibi sen baktiysan yeri nasil kalinmi
Kızlar doğum için pijama gecelik aldınız mı ben bedenden karar veremiyorum
canim bedenleri normalden genis normal bddninin bir buyugunu alabilirsin ben karar verdim henuz erken diye almadim
Evet kuzum şimdi geldim doktordan kızım oluyor kısmetse hanımefendi neyseki bugün yüzünü kapatıp bacaklarını açtı
belliydi kiz olacagi cok nazlandi sanirim birazda inat olacak bu kiz
bende kalin battaniye istiyorum orayada bi bakım
bende canim 1 haftadir hic hissetmiyorum oncesindede cok nadir binkac kez hissetmistim bende ne kasik agrisi ne bisey hic bisey yok karin buyumesinden baska cumarteside detayli ultrasonum var adanaya memlekete gidecegiz orda yaptiracagiz ama içim icimi yiyor suan bende 19+6 yim
Karaca yumoş yumoş kalınlığı iyi
karacaya baktimda internetten ondada renk secenegi yok sanki peki tam kalin battaniyemi canim sen aldinmi benim ceyizimdeki cift kisilik karaca tam kalin yeri cok iyi onun gibiyse hic dusunmedennalirim zaten ozdilek yada karaca istiyorum

Merhaba arkadaşlar keyfim biraz kaçık annemle hep iyi anlaştık bu yaşıma kadar çok anaç biridir bana o bakıyor şuan.Ama bir konuda canımı çok sıktı bilinçsizce mi söylüyor anlamadim bebeğimin ultrason fotoğrafını gösterdim artık çok net ağzı burnu alnı dudakları herşeyiyle babası. Eşim çirkin bir erkek değil ama bi kıvanç tatlıtuğ da değil tabi. Huyuyla suyuyla ailede cevrede parmakla gösterilen bir insan .Beni el üstünde taşır evlendigimden beri bin şükür hep başının taci oldum ama tip olarak herkes beni ondan güzel bulur e olabilir buğday tenli 1.78 boyunda eli yüzü temiz biri .Ben evlenmeden hep derdim Allahım sen bana huyu güzel birini nasip et diye Öyle de oldu .bunu herkes bilir herkes de sever ama gel gelelim bebeği duyan ay sana benzesin koca gözlü olsun ağzı burnu sana benzesin fındık burunlu olsun demeye başladı herkes.Herkes bir yorum yaptı doğmamış bebeğime. Ki o bebeğe ne hasret kaldım kaç ameliyet kaç tedavi sonrasında geldi. Annem durup durup çirkin olursa ben sevmem diyor bi sustum iki sustum üçüncüde sevmeyin benim sevgim ona yeter dedim ama çok kırıldim Daha doğmamış çocuk melek ultrason resmine bakıp ne yorumlar yaptılar ki suyun içinde daha resim dalgalı. Komşunun oğlu var tombis iri bi oğlan durup durup onu söylüyor böyle olursa severim erkek çocuks
Da sevilir böyle tombis olursa .Hayır Eşim i de çok seviyor annem ben tersleyince neyi var babasının aslan gibi diyor.Gelde delirme çok zoruma gidiyor ☹Biraz iç döktüm

Canım galiba kırılmışsın biraz ama annen şimdi böyle söylüyor ya doğduğunda ben onu tahmin edemiyorum. Böyle söyledigine gülecek çünki bebegin çirkini güzeli olmaz hepsi birer melek rabbim saglıklısı versin önce sende sakın kendini üzme bu duruma eşinle mutlu olmaya bak tadını çıkar.....

Bazen dusunmeden konusabiliyorlar her anne torununun kendi evladina benzemesini ister bence suan hassasiz biraz alinganlik yapiyor olabiliriz hic takma kulagini kapa belki seni kizdirmak icin soylemistir yoksa anne torununu sevmezmi bak benim yegenim dogdugunda ablama benzettik ama annem israrla hayir ablan bembeyaz torun esmer ablan daha kilolu dogmustu bu o kadar degil ablan daha guzel bir bebekti yani neler neler gel gorki yegenim buyudu gamzelerinden tut kasi gozu bakişi boyu ayni ablam anneler bazen tuhaf davraniyor gül gec canim

Aynı haftadayız benim de ultrason resmimde bebek net degil iyi çıkmamış çünki henüz gelişmedi daha minnak bazen bakıyorum ya diyorum bu çok degişik çıkmış

Ya kuzum kıyamam boşver sen onu belli ki şaka yapmış, nereye sevmiyor kime benzerse benzesin sevecek tabiki anane olacak. Tabiki insan tombik bebekleri sevmeye daha yatkın oluyor. Ben açıkçası çok bebek delisi bir insan değilim herkesin bebeğini çocuğunu çok sevmem ben de daha tombik olanlara daha düşkün olurum kendi bebeğim için bile bazen düşünüyorum görümcem kapkara ve tek kaş ve kıllı doğmuş 3 ay öyleymiş sonradan sarışınlaşmış, acaba öyle doğsa da yine sever miyim ki ya annelik nası bişey ki diye düşünüyorum açıkçası =) Eşini çok sevmeleri önemli olan inan ki. Bence ideal olan karı koca ilişkisi zaten kadının daha güzel olduğu, adamın da kadını el üstünde tutan iyi huylu biri olduğu ilişkidir.
Ayrıca benim annem de çok güzel kadındır ben malesef babama halama benzetiliyorum ananem anneme inşallah sana benzer demiş olsa, alınmazdım.. =)

Kizlar peki bu battaniyeler nasil sizce bu markayida hic bilmiyorum kullanan varmi

Eklentiler

• 3C9DCDCC-1C1E-41C3-B1BD-CC8659BC7061.webp
    43 KB · Görüntüleme: 37
  • 63C70998-6E52-45B1-8DD7-D490C64346A7.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 35
Kalın canım aldim bu ekledigimi aşırı kalın değil ama yeterli kalinlikla zaten çok kalınlarda da bebek tutulmaz kayar int sarısı var onu alma çok kötü rengi .karacanın bebek ürünlerinde zararlı boya yokmuş oyuzden renkleri soft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…