2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kendi derdimi anlatmış gibi olucam ama madem annelerden konu açıldı ben anneme hamile olduğumu söylediğimde banane senin hamileliğinden dedi sürekli bir sorun çıkarıp beni boşanmaya teşvik eder hala limoniz doğru dürüst konuşmuyorum kızımı şu ortamda kreşe gönderiyorum ona gitmesinden se kreşi tercih ediyorum

Çok söyledi canım kaç kez daha gostermiycem resmini yasadiklarimi en iyi bilen o Rabbime sükredecegine söyle olsun böyle olsun anne akıllı olsun vicdanlı merhameti olsun de diyorum e yüzüne de bakılsın diyor melek o .Ben de çok çocuk sevmem Eşim in yeğeni var çirkin çocuk ama dünyanın en sevimli çocuğu bana neler diyir tatlı diliyle. Kanamam old kendi aralarında kaynanamlar düşük yapıyor demisler bu da duymuş beni aradi sürekli önüne iyi bak diyir ben bebeğe iyi bak sandım düşme önüne iyi bak yengecim diyor. Düşüğü düşmek anlamış yavrum gelde sevme.

Kırıldim tabi kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş her bebek annesine göre güzeldir .sinirlenince dedim sevmezsen sevme sonra geri vites atıyor

Birine benzetmeseler olmaz zaten biz Eşim le birbirimize bakarak ben ona sana benzesin diyorum o bana sonra diyir ki sana benzerse çok bebeksi olur ağzı burnu yine erkek olacak bana benzesin.
Aşık veysel eşini çok beğenirmiş sormuşlar görmüyorsun görme engellisin nasıl olur .o da siz bide benim gözümden onu görseniz eşinin topuklarına aşıkmış. Insanı güzel yapan huyu suyu karakteridir derim hep ama işte elalem faktörü

Gerçekten bazen tuhaflasabiliyilorlar.Acaba bizde mi yaş alanca böyle olacağız

Kızlarr hic merak etmeyinn benim oğlusum dogdu kucağıma aldım sabaha kadar ay anne ne güzel ay anne miss kokuyo dedim durdum şimdi o resimlere bakıom iyyy ne cirkinmis be bide cok güzel diye sevmiştik diyip gülüyoruzz yani sizin gözünüz baska görecek can o canından kopup geliyor güzel olmaz mı bal ballll hepsii

Ben de işe güce gittiğime bakmadan battaniye örmeye başladım
bebiş doğmadan biterse altına pike kumaşı diktirip kullanmaya niyetliyim
umarım hakkından gelirim
Çok iyi olur bence, annem öyle bir şey yapmıştı kızıma da baya kullanmıştım.
Takılmak için demiştir bence alınma :) Hani çok sevdiğin bebeği çirkin diye seversin ya bizim ülkede var böyle bir şey

Aynen öyleymiş kalin derken bazilari peluş oluyor onlardan istemiyorum zaten bitane oyle aldim bide kalin istiyorum tmm canim bi bakayim ozdilek sanki ince gibj yoksa onlarinda urunleri karaca kadar guzel tesrkkurler canim

P Pelinimben bu anneler niye böyle valla anlamıorum. Benimkide önceki düşüklerim için diodumki hani bebek düştü çok üzüldüm çok ağladım bana dioki sen bnm kadar üzülemezsin yahu dedim benim canım koptu gitti yok dio sen üzülmedin ben üzüldüm tamam dedim ben göbek attım. Bazen konuşuolar ama nereye gittiğini düşünmüolar ben artık saldım valla

Pelinim ben bi dogsun bebisin sen gor pylasamayacak cok sukur hamile kalmissin bugunlere gelmissin insallah saglicakla bi dogdun gerisini bosver sende kocisimi benzedi ama yinede cok seviyosun dersin

Pelinim evet insan üzülüyor ama boşver sen göbüşünü büyüt. Benim oğlumun ultrason resimlerinde burnu kocamandı hatta doktor bile demişti kocaman burnu var diye bi dogdu fındık gibi burun halada öyle. Ultrason resimleri öyle farklı oluyor ki

Bana da kim duysa babasina benzesin diyorlar tmam biz de Beren saat değiliz de insan uzuluyo ya esim de surekli benim cocuklk fotolarima bakip sana benzesn dio takma kafana annen belki saka yapiodur.
Kime benzediğinin en ufak bi onemi yok sağlikla gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…