Kendi derdimi anlatmış gibi olucam ama madem annelerden konu açıldı ben anneme hamile olduğumu söylediğimde banane senin hamileliğinden dedi sürekli bir sorun çıkarıp beni boşanmaya teşvik eder hala limoniz doğru dürüst konuşmuyorum kızımı şu ortamda kreşe gönderiyorum ona gitmesinden se kreşi tercih ediyorumMerhaba arkadaşlar keyfim biraz kaçık annemle hep iyi anlaştık bu yaşıma kadar çok anaç biridir bana o bakıyor şuan.Ama bir konuda canımı çok sıktı bilinçsizce mi söylüyor anlamadim bebeğimin ultrason fotoğrafını gösterdim artık çok net ağzı burnu alnı dudakları herşeyiyle babası. Eşim çirkin bir erkek değil ama bi kıvanç tatlıtuğ da değil tabi. Huyuyla suyuyla ailede cevrede parmakla gösterilen bir insan .Beni el üstünde taşır evlendigimden beri bin şükür hep başının taci oldum ama tip olarak herkes beni ondan güzel bulur e olabilir buğday tenli 1.78 boyunda eli yüzü temiz biri .Ben evlenmeden hep derdim Allahım sen bana huyu güzel birini nasip et diye Öyle de oldu .bunu herkes bilir herkes de sever ama gel gelelim bebeği duyan ay sana benzesin koca gözlü olsun ağzı burnu sana benzesin fındık burunlu olsun demeye başladı herkes.Herkes bir yorum yaptı doğmamış bebeğime. Ki o bebeğe ne hasret kaldım kaç ameliyet kaç tedavi sonrasında geldi. Annem durup durup çirkin olursa ben sevmem diyor bi sustum iki sustum üçüncüde sevmeyin benim sevgim ona yeter dedim ama çok kırıldimDaha doğmamış çocuk melek ultrason resmine bakıp ne yorumlar yaptılar ki suyun içinde daha resim dalgalı. Komşunun oğlu var tombis iri bi oğlan durup durup onu söylüyor böyle olursa severim erkek çocuks
Da sevilir böyle tombis olursa .Hayır Eşim i de çok seviyor annem ben tersleyince neyi var babasının aslan gibi diyor.Gelde delirme çok zoruma gidiyor ☹Biraz iç döktüm☹
Çok söyledi canım kaç kez daha gostermiycem resmini yasadiklarimi en iyi bilen o Rabbime sükredecegine söyle olsun böyle olsun anne akıllı olsun vicdanlı merhameti olsun de diyorum e yüzüne de bakılsın diyor melek o .Ben de çok çocuk sevmem Eşim in yeğeni var çirkin çocuk ama dünyanın en sevimli çocuğu bana neler diyir tatlı diliyle. Kanamam old kendi aralarında kaynanamlar düşük yapıyor demisler bu da duymuş beni aradi sürekli önüne iyi bak diyir ben bebeğe iyi bak sandım düşme önüne iyi bak yengecim diyor. Düşüğü düşmek anlamış yavrum gelde sevme.Ya kuzum kıyamam boşver sen onu belli ki şaka yapmış, nereye sevmiyor kime benzerse benzesin sevecek tabiki anane olacak. Tabiki insan tombik bebekleri sevmeye daha yatkın oluyor. Ben açıkçası çok bebek delisi bir insan değilim herkesin bebeğini çocuğunu çok sevmem ben de daha tombik olanlara daha düşkün olurum kendi bebeğim için bile bazen düşünüyorum görümcem kapkara ve tek kaş ve kıllı doğmuş 3 ay öyleymiş sonradan sarışınlaşmış, acaba öyle doğsa da yine sever miyim ki ya annelik nası bişey ki diye düşünüyorum açıkçası =) Eşini çok sevmeleri önemli olan inan ki. Bence ideal olan karı koca ilişkisi zaten kadının daha güzel olduğu, adamın da kadını el üstünde tutan iyi huylu biri olduğu ilişkidir.
Ayrıca benim annem de çok güzel kadındır ben malesef babama halama benzetiliyorum ananem anneme inşallah sana benzer demiş olsa, alınmazdım.. =)
Kırıldim tabi kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş her bebek annesine göre güzeldir .sinirlenince dedim sevmezsen sevme sonra geri vites atıyorCanım galiba kırılmışsın biraz ama annen şimdi böyle söylüyor ya doğduğunda ben onu tahmin edemiyorum. Böyle söyledigine gülecek çünki bebegin çirkini güzeli olmaz hepsi birer melek rabbim saglıklısı versin önce sende sakın kendini üzme bu duruma eşinle mutlu olmaya bak tadını çıkar.....
Birine benzetmeseler olmaz zaten biz Eşim le birbirimize bakarak ben ona sana benzesin diyorum o bana sonra diyir ki sana benzerse çok bebeksi olur ağzı burnu yine erkek olacak bana benzesin.Bazen dusunmeden konusabiliyorlar her anne torununun kendi evladina benzemesini ister bence suan hassasiz biraz alinganlik yapiyor olabiliriz hic takma kulagini kapa belki seni kizdirmak icin soylemistir yoksa anne torununu sevmezmi bak benim yegenim dogdugunda ablama benzettik ama annem israrla hayir ablan bembeyaz torun esmer ablan daha kilolu dogmustu bu o kadar degil ablan daha guzel bir bebekti yani neler neler gel gorki yegenim buyudu gamzelerinden tut kasi gozu bakişi boyu ayni ablam anneler bazen tuhaf davraniyor gül gec canim
Gerçekten bazen tuhaflasabiliyilorlar.Acaba bizde mi yaş alanca böyle olacağızKendi derdimi anlatmış gibi olucam ama madem annelerden konu açıldı ben anneme hamile olduğumu söylediğimde banane senin hamileliğinden dedi sürekli bir sorun çıkarıp beni boşanmaya teşvik eder hala limoniz doğru dürüst konuşmuyorum kızımı şu ortamda kreşe gönderiyorum ona gitmesinden se kreşi tercih ediyorum
Heee bide daha belli değil güzelleşir diyor ya sabırAynı haftadayız benim de ultrason resmimde bebek net degil iyi çıkmamış çünki henüz gelişmedi daha minnakbazen bakıyorum ya diyorum bu çok degişik çıkmış
Çok iyi olur bence, annem öyle bir şey yapmıştı kızıma da baya kullanmıştım.Ben de işe güce gittiğime bakmadan battaniye örmeye başladım
bebiş doğmadan bitersealtına pike kumaşı diktirip kullanmaya niyetliyim
umarım hakkından gelirim
Takılmak için demiştir bence alınma :) Hani çok sevdiğin bebeği çirkin diye seversin yaMerhaba arkadaşlar keyfim biraz kaçık annemle hep iyi anlaştık bu yaşıma kadar çok anaç biridir bana o bakıyor şuan.Ama bir konuda canımı çok sıktı bilinçsizce mi söylüyor anlamadim bebeğimin ultrason fotoğrafını gösterdim artık çok net ağzı burnu alnı dudakları herşeyiyle babası. Eşim çirkin bir erkek değil ama bi kıvanç tatlıtuğ da değil tabi. Huyuyla suyuyla ailede cevrede parmakla gösterilen bir insan .Beni el üstünde taşır evlendigimden beri bin şükür hep başının taci oldum ama tip olarak herkes beni ondan güzel bulur e olabilir buğday tenli 1.78 boyunda eli yüzü temiz biri .Ben evlenmeden hep derdim Allahım sen bana huyu güzel birini nasip et diye Öyle de oldu .bunu herkes bilir herkes de sever ama gel gelelim bebeği duyan ay sana benzesin koca gözlü olsun ağzı burnu sana benzesin fındık burunlu olsun demeye başladı herkes.Herkes bir yorum yaptı doğmamış bebeğime. Ki o bebeğe ne hasret kaldım kaç ameliyet kaç tedavi sonrasında geldi. Annem durup durup çirkin olursa ben sevmem diyor bi sustum iki sustum üçüncüde sevmeyin benim sevgim ona yeter dedim ama çok kırıldimDaha doğmamış çocuk melek ultrason resmine bakıp ne yorumlar yaptılar ki suyun içinde daha resim dalgalı. Komşunun oğlu var tombis iri bi oğlan durup durup onu söylüyor böyle olursa severim erkek çocuks
Da sevilir böyle tombis olursa .Hayır Eşim i de çok seviyor annem ben tersleyince neyi var babasının aslan gibi diyor.Gelde delirme çok zoruma gidiyor ☹Biraz iç döktüm☹
Aynen öyleymiş kalin derken bazilari peluş oluyor onlardan istemiyorum zaten bitane oyle aldim bide kalin istiyorum tmm canim bi bakayim ozdilek sanki ince gibj yoksa onlarinda urunleri karaca kadar guzel tesrkkurler canimKalın canım aldim bu ekledigimi aşırı kalın değil ama yeterli kalinlikla zaten çok kalınlarda da bebek tutulmaz kayar int sarısı var onu alma çok kötü rengi .karacanın bebek ürünlerinde zararlı boya yokmuş oyuzden renkleri soft
Saol kuzum Allah razı olsunAkedemi gozunaydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Evet canım aynenKizlar emin olamadim ayrintili ultrasona , perinatolojidenmi aliniyor
Bana da kim duysa babasina benzesin diyorlar tmam biz de Beren saat değiliz de insan uzuluyo yaMerhaba arkadaşlar keyfim biraz kaçık annemle hep iyi anlaştık bu yaşıma kadar çok anaç biridir bana o bakıyor şuan.Ama bir konuda canımı çok sıktı bilinçsizce mi söylüyor anlamadim bebeğimin ultrason fotoğrafını gösterdim artık çok net ağzı burnu alnı dudakları herşeyiyle babası. Eşim çirkin bir erkek değil ama bi kıvanç tatlıtuğ da değil tabi. Huyuyla suyuyla ailede cevrede parmakla gösterilen bir insan .Beni el üstünde taşır evlendigimden beri bin şükür hep başının taci oldum ama tip olarak herkes beni ondan güzel bulur e olabilir buğday tenli 1.78 boyunda eli yüzü temiz biri .Ben evlenmeden hep derdim Allahım sen bana huyu güzel birini nasip et diye Öyle de oldu .bunu herkes bilir herkes de sever ama gel gelelim bebeği duyan ay sana benzesin koca gözlü olsun ağzı burnu sana benzesin fındık burunlu olsun demeye başladı herkes.Herkes bir yorum yaptı doğmamış bebeğime. Ki o bebeğe ne hasret kaldım kaç ameliyet kaç tedavi sonrasında geldi. Annem durup durup çirkin olursa ben sevmem diyor bi sustum iki sustum üçüncüde sevmeyin benim sevgim ona yeter dedim ama çok kırıldimDaha doğmamış çocuk melek ultrason resmine bakıp ne yorumlar yaptılar ki suyun içinde daha resim dalgalı. Komşunun oğlu var tombis iri bi oğlan durup durup onu söylüyor böyle olursa severim erkek çocuks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?