2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bugün 3lu tarama sonucumu almaya gittim risk çıkmadı çok şükür. Cinsiyet içinde %60kiz dedi kesin değil hazırlık yapmayın dedi ama sorun değil suyumuz da iyi bebiste sağlıklı maşallah fekat detaylı ultrason için başka bı hastaneye yönlendirdi 17+1 im 3hafta var bu hafta gidip detaylimin gününü akşamki yoksa haftayami gitsem birde tetenoz kaçıncı hafta yaptiricaktik. Ben aşk ye ugramiyorum hiç ...
Uzun oldu kusura bakmayin

Kızlar e bebek siparişlerim geldi ama battaniye almıştım mavıydı pembe yollamışlar lcw de resimdeki gibi ürün yollamadı işin yoksa git değiştir bilginiz olsun

Çok üzgünüm canım Rabbim sabrını versin o güzel evlatlarını sana bağışlasın inş

Canım anneler böyle kızlarını kimselere layık görmüyorlar belki biz de böyle olacağızdır bilmiyorum ama bizde de tıpkı seninki gibi bir durum var beni eşime fazla görürler genelde annem en baştan beri eşimi çirkin bulur tanıdıkça huyunu suyunu gördükçe kaç kez Allah ondan razı olsun demişlerdir ama işte annelik böyle bir şey heralde diyorum. Benim de eşimin burnu biraz büyük karadeniz burnu bebek daha 12 haftalıkken ultrason fotoğrafında annem bebeğin burnunu gördüğünü kocaman olduğunu babasına benzediğini falan iddia etti ben artık gülüp geçiyorum sonuçta önemli olan sizin aile huzurunuz, eşinle aranızdaki mutluluk canım. Kafana takmamaya çalış

Kızlar selam bugün dayanamadım ve kızıma bir sürü üst baş aldım 1-3 aylık 5’li body aldım (bacaksız olanlardan) 3-6 ve 6-9 aylık elbiseler aldım. Sormak istediğim 1-3 aylık 5’li bi set daha alsam yeter mi? 2 set de hastane çıkışı alayım diyorum. Bu bodylerin üstüne de bir şey giydiriliyor mu? Tulum mu almak lazım bi de? bu konuyu bi çözemedim ben

Kuzum ya biraz hassas dönem olduğu için alınıyoruz galiba herşeye. Anneler bazen düşünmeden konuşabiliyor ama art niyetli olduğunu sanmıyorum. Ben etrafımda öle konuşanları hiç duymuyorum sanki sadece Kızım ve ben varmışım gibi umursamıyorum. Kimsenin yorumuna üzülüp kızımı üzemem diyorum sende hiç kimseyi takma

Canım body dediğin çıt-çıt li badi mi onları 0 3 ay alma bezden dolayı olmuyor ben 6 aydan başladım citcitlilari almaya şimdilik 10 tane kadar boy boy aldım birde kolsuz aldım ben onları atlet yerine giydiriyorum
Hastane çıkışı setini de 3 takım alsan yeter ikisi çok parçalı biri az parçalı

O konuyu bende burda çozdumben ilk zamanlar bulunacagimiz yere cok soguk olmayacagi icin kisa kollu zibin aldim sadece ne olur ne olmaz diye 2 tane uzun kollu aldim ana 3-6 aylari yzun kollu zibin aldim alttan giydirecegim ofbek pijama takimi giydireceksen alttan uzun kollu zibin giydirebilirsin birde ortamin sicakligina gore ayarlarsin onu ben bolca yelekte aldim onlarda cok ise yariyormus yaragindan kaldırdığında emzirecegin zaman falan hemen sirtina giydiriyorsun

Pamuklu penye yeleklerden bende aldım çok gerekli oluyor gerçekten

Pamuklu penye yeleklerden bende aldım çok gerekli oluyor gerçekten
Banada oyle dediler burdada okudum bende hemen aldim sadece birtanesini yün gibi cok kalin olmayan 3-6 aldim e bebegin sayfasindan cok guzelmis onuda cok begendim digerleri penye

Canim yelekleri kac ay aldin ben genelde 3-6 aldim hemen buyuyorlar demislerdi
6-9 Ay 9-12 ay aldım canım kundak ta daha giymiyor onları emzirmek için alırken öylece yelegiyle alamıyorsun penye battaniyesiyle sarılı yatıyor onunla alıp emziriyorsun bu dediğim yaşlarda 3 aydan 1 yasa kadar giyer yani üstünde 9 ay yazdığına bakma hep öyle 3 ay alma 6 aydan başla aldıklarına hastane çıkışları ve bazı parçalar hariç hep küçükten gitme elinde kalir

Inşallah canım sağlıklı olsunlarda başka ne isteriz.Bende sanırım eşim adına üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…