Sağol canım 17subat sat. Cinsiyet kesin olmamakla beraber kız dedi bugün Dr.muz
Saol canım Allah razı olsunAkademi gözün aydın canım
Hiç sanmıyorum hele kızıma asla böyle davranmamGerçekten bazen tuhaflasabiliyilorlar.Acaba bizde mi yaş alanca böyle olacağız
Çok üzgünüm canım Rabbim sabrını versin o güzel evlatlarını sana bağışlasın inşMerhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Merhaba arkadaşlar keyfim biraz kaçık annemle hep iyi anlaştık bu yaşıma kadar çok anaç biridir bana o bakıyor şuan.Ama bir konuda canımı çok sıktı bilinçsizce mi söylüyor anlamadim bebeğimin ultrason fotoğrafını gösterdim artık çok net ağzı burnu alnı dudakları herşeyiyle babası. Eşim çirkin bir erkek değil ama bi kıvanç tatlıtuğ da değil tabi. Huyuyla suyuyla ailede cevrede parmakla gösterilen bir insan .Beni el üstünde taşır evlendigimden beri bin şükür hep başının taci oldum ama tip olarak herkes beni ondan güzel bulur e olabilir buğday tenli 1.78 boyunda eli yüzü temiz biri .Ben evlenmeden hep derdim Allahım sen bana huyu güzel birini nasip et diye Öyle de oldu .bunu herkes bilir herkes de sever ama gel gelelim bebeği duyan ay sana benzesin koca gözlü olsun ağzı burnu sana benzesin fındık burunlu olsun demeye başladı herkes.Herkes bir yorum yaptı doğmamış bebeğime. Ki o bebeğe ne hasret kaldım kaç ameliyet kaç tedavi sonrasında geldi. Annem durup durup çirkin olursa ben sevmem diyor bi sustum iki sustum üçüncüde sevmeyin benim sevgim ona yeter dedim ama çok kırıldimDaha doğmamış çocuk melek ultrason resmine bakıp ne yorumlar yaptılar ki suyun içinde daha resim dalgalı. Komşunun oğlu var tombis iri bi oğlan durup durup onu söylüyor böyle olursa severim erkek çocuks
Da sevilir böyle tombis olursa .Hayır Eşim i de çok seviyor annem ben tersleyince neyi var babasının aslan gibi diyor.Gelde delirme çok zoruma gidiyor ☹Biraz iç döktüm☹
Ayy sonunda bizi de meraktan çatlattı minnoşEvet kuzum şimdi geldim doktordan kızım oluyor kısmetsehanımefendi neyseki bugün yüzünü kapatıp bacaklarını açtı
Saol kuzum Allah razı olsun valla çatlattı bizi bu nazlı kızAyy sonunda bizi de meraktan çatlattı minnoşgözüm Aydın canım sağ Salim kucağına alırsın inş
Foto bekliyoruzzKızlar e bebek siparişlerim geldi ama battaniye almıştım mavıydı pembe yollamışlar lcw de resimdeki gibi ürün yollamadı işin yoksa git değiştir bilginiz olsun
Kuzum ya biraz hassas dönem olduğu için alınıyoruz galiba herşeye. Anneler bazen düşünmeden konuşabiliyor ama art niyetli olduğunu sanmıyorum. Ben etrafımda öle konuşanları hiç duymuyorum sanki sadece Kızım ve ben varmışım gibi umursamıyorum. Kimsenin yorumuna üzülüp kızımı üzemem diyorum sende hiç kimseyi takmaMerhaba arkadaşlar keyfim biraz kaçık annemle hep iyi anlaştık bu yaşıma kadar çok anaç biridir bana o bakıyor şuan.Ama bir konuda canımı çok sıktı bilinçsizce mi söylüyor anlamadim bebeğimin ultrason fotoğrafını gösterdim artık çok net ağzı burnu alnı dudakları herşeyiyle babası. Eşim çirkin bir erkek değil ama bi kıvanç tatlıtuğ da değil tabi. Huyuyla suyuyla ailede cevrede parmakla gösterilen bir insan .Beni el üstünde taşır evlendigimden beri bin şükür hep başının taci oldum ama tip olarak herkes beni ondan güzel bulur e olabilir buğday tenli 1.78 boyunda eli yüzü temiz biri .Ben evlenmeden hep derdim Allahım sen bana huyu güzel birini nasip et diye Öyle de oldu .bunu herkes bilir herkes de sever ama gel gelelim bebeği duyan ay sana benzesin koca gözlü olsun ağzı burnu sana benzesin fındık burunlu olsun demeye başladı herkes.Herkes bir yorum yaptı doğmamış bebeğime. Ki o bebeğe ne hasret kaldım kaç ameliyet kaç tedavi sonrasında geldi. Annem durup durup çirkin olursa ben sevmem diyor bi sustum iki sustum üçüncüde sevmeyin benim sevgim ona yeter dedim ama çok kırıldimDaha doğmamış çocuk melek ultrason resmine bakıp ne yorumlar yaptılar ki suyun içinde daha resim dalgalı. Komşunun oğlu var tombis iri bi oğlan durup durup onu söylüyor böyle olursa severim erkek çocuks
Da sevilir böyle tombis olursa .Hayır Eşim i de çok seviyor annem ben tersleyince neyi var babasının aslan gibi diyor.Gelde delirme çok zoruma gidiyor ☹Biraz iç döktüm☹
Canım bebek kızmış öyle mi tebrik ederim sonunda belli etti kendini prensesSaol canım Allah razı olsun
Canım body dediğin çıt-çıt li badi mi onları 0 3 ay alma bezden dolayı olmuyor ben 6 aydan başladım citcitlilari almaya şimdilik 10 tane kadar boy boy aldım birde kolsuz aldım ben onları atlet yerine giydiriyorumKızlar selam bugün dayanamadım ve kızıma bir sürü üst baş aldım1-3 aylık 5’li body aldım (bacaksız olanlardan) 3-6 ve 6-9 aylık elbiseler aldım. Sormak istediğim 1-3 aylık 5’li bi set daha alsam yeter mi? 2 set de hastane çıkışı alayım diyorum. Bu bodylerin üstüne de bir şey giydiriliyor mu? Tulum mu almak lazım bi de? bu konuyu bi çözemedim ben
O konuyu bende burda çozdumKızlar selam bugün dayanamadım ve kızıma bir sürü üst baş aldım1-3 aylık 5’li body aldım (bacaksız olanlardan) 3-6 ve 6-9 aylık elbiseler aldım. Sormak istediğim 1-3 aylık 5’li bi set daha alsam yeter mi? 2 set de hastane çıkışı alayım diyorum. Bu bodylerin üstüne de bir şey giydiriliyor mu? Tulum mu almak lazım bi de? bu konuyu bi çözemedim ben
Pamuklu penye yeleklerden bende aldım çok gerekli oluyor gerçektenO konuyu bende burda çozdumben ilk zamanlar bulunacagimiz yere cok soguk olmayacagi icin kisa kollu zibin aldim sadece ne olur ne olmaz diye 2 tane uzun kollu aldim ana 3-6 aylari yzun kollu zibin aldim alttan giydirecegim ofbek pijama takimi giydireceksen alttan uzun kollu zibin giydirebilirsin birde ortamin sicakligina gore ayarlarsin onu ben bolca yelekte aldim onlarda cok ise yariyormus yaragindan kaldırdığında emzirecegin zaman falan hemen sirtina giydiriyorsun
Banada oyle dediler burdada okudum bende hemen aldim sadece birtanesini yün gibi cok kalin olmayan 3-6 aldim e bebegin sayfasindan cok guzelmis onuda cok begendim digerleri penyePamuklu penye yeleklerden bende aldım çok gerekli oluyor gerçekten
Canim yelekleri kac ay aldin ben genelde 3-6 aldim hemen buyuyorlar demislerdiPamuklu penye yeleklerden bende aldım çok gerekli oluyor gerçekten
6-9 Ay 9-12 ay aldım canım kundak ta daha giymiyor onları emzirmek için alırken öylece yelegiyle alamıyorsun penye battaniyesiyle sarılı yatıyor onunla alıp emziriyorsun bu dediğim yaşlarda 3 aydan 1 yasa kadar giyer yani üstünde 9 ay yazdığına bakma hep öyle 3 ay alma 6 aydan başla aldıklarına hastane çıkışları ve bazı parçalar hariç hep küçükten gitme elinde kalirCanim yelekleri kac ay aldin ben genelde 3-6 aldim hemen buyuyorlar demislerdi
Inşallah canım sağlıklı olsunlarda başka ne isteriz.Bende sanırım eşim adına üzülüyorumBana da kim duysa babasina benzesin diyorlar tmam biz de Beren saat değiliz de insan uzuluyo yaesim de surekli benim cocuklk fotolarima bakip sana benzesn dio takma kafana annen belki saka yapiodur.
Kime benzediğinin en ufak bi onemi yok sağlikla gelsinler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?