2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Böyle seyleribtakmana hiç gerek yok herkezin yavrusu kendine güzeldir ayrıca güzelliğin ne önemi var benim ilk oğlum 3100 kg doğmuştu öyle tombik değildi ama bir goren bir daha bakardı rabbim kalplerini guzel yapsin

Gunaydin kizlar

Bu kalin bebek battaniyesini alabilecegimiz bildiginiz bi yer varmi baktiklarim hep prouş yada ince gibi gorunuyor ben tam kalin kışlik bebek battaniyesi istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Canım ben karacadan almıştım baya kalın oraya bakabilirsin

Elbiseleri yandan cit citli olmasina ve cok kucuk olmamasina dikkat canim cunku bi kere giydiriyosun o zaman yani bu donemde bebekler cok cabuk buyuyo arkadslarin dedigi gibi sadece hastane cikislarini kucuk alin

Saol kuzum hakkını helal et zahmet verioruz sana
canım ne demek, elimden geldiğince halletmeye çalışıyorum, sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah.
Sağol canım 17subat sat. Cinsiyet kesin olmamakla beraber kız dedi bugün Dr.muz
güncelliyorum canım, gözün aydın.
ese gunaydin dun cinsiyetimiz kesinlesti Allahin izniyle oglumuz olcakmis
Birde izmirde yasayan varmi benden baska ???
gözün aydın canım senin de.

Kizlar cevap vermek zormu Allah askina birdaha girmemde gormemde ne bu canim bisey yaziyorsun cevap yok sadece begeni atiyorlar belkide hepiniz birbirimizi taniyonuz bende yabanci oldugum icin cevap vermiyor olabilirsiniz neyse caniniz saolsun herkese hayirli hamilelikle diliyorum gruptan beni cikartabilirsiniz

listemiz güncellendi hanımlar, cinsiyet bekleyen 4 annemiz kalmış ( lion mother , Evaleyn , Y Yasinin_Annesi , Elos35 ) sağlıkla öğrenin hanımlar sizde..

Kimse kimseye kapris yapmasın burda herkes hamile kimsenin kimseye atarlanmasina gerek yok görülmemiş.olabilir es geçilmiş olabilir ben tanıdık yabancı ayırmadan herkese cvp veriyorum girdikçe uzun uzun da açıklarım bi konu olunca üşenmem oturur yazarım görülmediyse.msj alıntılayıp gormediniz heralde kızlar bi bakin yazarsan zaten dikkat çekmiş.olursun çocuk gibi ben gidiyorum demek de yani çok tuhaf buluyorum

Günaydın canim hoşgeldin oğlan annesi hayırlı evlat olsun inşallah Izmır de yaşamıyorum ama keşke yaşasam

cevap vermiş arkadaş sana aslında ama sen sitede yenisin sanırım görmemişsin, yoksa kimse kimseyi tanımıyor burda hep birlikte yoldaşlık yapıyoruz, sana da hayırlı hamilelikler sağlıkla kucağına al.

Şimdi geri döndüm baktim ney miş soru diye izmirde yaşayan var mi yazmış e daha izmirli biri görmedi ki cvp yazmadi demek ki izmir de yaşamıyorum cvp vermiş olalım.hem aç bi listeye bak orda il il herkesinki yaziyor ona gore soracağın varsa izmirli arkadaşa ismini etiketler sorarsın şimdi izmirden biri bugün gruba girmedi diye neden cvp vermiyorsunuz demek nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…