- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Evet oğlum da uzuluyordur içeri de bence çünkü ben çok taktım bu duruma .Bide herkese resmini gösteriyor aynı baba .Eee kime benzeyecek dedim o gün benim yumurtam toplandı babası da sperm vermeye gitti dedimKuzum ya biraz hassas dönem olduğu için alınıyoruz galiba herşeye. Anneler bazen düşünmeden konuşabiliyor ama art niyetli olduğunu sanmıyorum. Ben etrafımda öle konuşanları hiç duymuyorum sanki sadece Kızım ve ben varmışım gibi umursamıyorum. Kimsenin yorumuna üzülüp kızımı üzemem diyorum sende hiç kimseyi takma
Saol kuzum Allah razı olsun aynen sonunda gösterdi kendiniCanım bebek kızmış öyle mi tebrik ederim sonunda belli etti kendini prenses
Aaa aynısı benimkide öyle demek bunların çoğu aynı oluyorCanım anneler böyle kızlarını kimselere layık görmüyorlar belki biz de böyle olacağızdır bilmiyorum ama bizde de tıpkı seninki gibi bir durum var beni eşime fazla görürler genelde annem en baştan beri eşimi çirkin bulur tanıdıkça huyunu suyunu gördükçe kaç kez Allah ondan razı olsun demişlerdir ama işte annelik böyle bir şey heralde diyorum. Benim de eşimin burnu biraz büyük karadeniz burnubebek daha 12 haftalıkken ultrason fotoğrafında annem bebeğin burnunu gördüğünü kocaman olduğunu babasına benzediğini falan iddia etti ben artık gülüp geçiyorum sonuçta önemli olan sizin aile huzurunuz, eşinle aranızdaki mutluluk canım. Kafana takmamaya çalış
Her kız çocuğu ufak da olsa annesinden bi huy alıyor canım tabi ims kimsenin kötü huyunu almayizHiç sanmıyorum hele kızıma asla böyle davranmam
Boşver hiç takma bilemeyiz eşlerden birine benzemesi değil sağlıklı olması çok önemli. Belki bizlere hiç benzemeyecek bizim anne babalarımıza da benzeyebilir kiEvet oğlum da uzuluyordur içeri de bence çünkü ben çok taktım bu duruma .Bide herkese resmini gösteriyor aynı baba .Eee kime benzeyecek dedim o gün benim yumurtam toplandı babası da sperm vermeye gitti dedim
Canım body dediğin çıt-çıt li badi mi onları 0 3 ay alma bezden dolayı olmuyor ben 6 aydan başladım citcitlilari almaya şimdilik 10 tane kadar boy boy aldım birde kolsuz aldım ben onları atlet yerine giydiriyorum
Hastane çıkışı setini de 3 takım alsan yeter ikisi çok parçalı biri az parçalı
Canım kısa kollu zıbın dediğin bunun gibi bişey mi? Ben daha 3-6 için pek bişey alamadım genelde 6-9 aldım o zaman yaz olacağı için çok cici elbiseler falan var onlar çok çekici geliyor mesela şu fotoğraftaki gibiO konuyu bende burda çozdumben ilk zamanlar bulunacagimiz yere cok soguk olmayacagi icin kisa kollu zibin aldim sadece ne olur ne olmaz diye 2 tane uzun kollu aldim ana 3-6 aylari yzun kollu zibin aldim alttan giydirecegim ofbek pijama takimi giydireceksen alttan uzun kollu zibin giydirebilirsin birde ortamin sicakligina gore ayarlarsin onu ben bolca yelekte aldim onlarda cok ise yariyormus yaragindan kaldırdığında emzirecegin zaman falan hemen sirtina giydiriyorsun
Aaa aynısı benimkide öyle demek bunların çoğu aynı oluyorEşim in burnu küçük ama ucu çok hafif kemerli yani dikkatle bakınca belli olur diyor ki burnu kemerli olacak Doğunca çirkin olursa söylersen bana kızar mısın diyor. Bende sen kendi dogurdugun çocuklara bak Dedim bakıyorum diyir hepiniz ay parcasisiniz
Kiyafetleri bende genelde buyuk aldim yelek 3tane 3-6 ,3 tanede 6-9 almisim baktim simdi6-9 Ay 9-12 ay aldım canım kundak ta daha giymiyor onları emzirmek için alırken öylece yelegiyle alamıyorsun penye battaniyesiyle sarılı yatıyor onunla alıp emziriyorsun bu dediğim yaşlarda 3 aydan 1 yasa kadar giyer yani üstünde 9 ay yazdığına bakma hep öyle 3 ay alma 6 aydan başla aldıklarına hastane çıkışları ve bazı parçalar hariç hep küçükten gitme elinde kalir
Aynen canim uzun kollu citcitli alirsin ama altina tek kat giydirebilirsin evin ici sicak olacagi icin sende buyuk almaya bakCanım kısa kollu zıbın dediğin bunun gibi bişey mi? Ben daha 3-6 için pek bişey alamadım genelde 6-9 aldım o zaman yaz olacağı için çok cici elbiseler falan var onlar çok çekici geliyor mesela şu fotoğraftaki gibiPenye yelek almayı listeme ekliyim ben de o zaman. Ben ankarada olduğumdan doğduğu zaman ve 0-3 te tam kara kış olacak malesef. Uzun kollu ve bacaklı tulumlardan mı almam lazım acaba
6-9 gerek yok cnm bence yaz ayina gelicek3-6yi bile uyaninca giydirsenyeterli olur diye dusunuyorumKiyafetleri bende genelde buyuk aldim yelek 3tane 3-6 ,3 tanede 6-9 almisim baktim simdio zaman bi kac tanede 9-12 alayim
Bunlara bende bakıyorum içi pelus dısı örgü olanları var onlarda çok güzel ama bir aklimda pusette battaniyeye sarılı yeter diyor kararsizimBen şunlardan alacağım kızlar, kışın dışarı çıkarırken kullanırım. Battaniye sarardık kızıma, bu daha pratik geldi. Braz pahalı ama
Canim burdaki arkadaslar cabuk buyuyorlar buyuk alin demislerdi ugurbocegimde oyle dedi biz tecrubesiz olunca etraf ne derse onu yapiyoruz ama gercektende biraz buyuk almak mantikli6-9 gerek yok cnm bence yaz ayina gelicek3-6yi bile uyaninca giydirsenyeterli olur diye dusunuyorum
Oyle oyle 0-3 cok cabuk kuculuyo vallaCanim burdaki arkadaslar cabuk buyuyorlar buyuk alin demislerdi ugurbocegimde oyle dedi biz tecrubesiz olunca etraf ne derse onu yapiyoruz ama gercektende biraz buyuk almak mantikli
Canim.o ultrason resmindeki burnun ne onemi var yahu.orada ozellikle yaklastirip bakiyolar burun kemigine ben de amma koca burnu var demistm dr da olmasi cok iyi bisey olmamasi kotu demisti down icin. Bizde buyuk burunlu pek kmse de yok benzeyebilecegi bence o ultrasondan oyle gorunuyorAaa aynısı benimkide öyle demek bunların çoğu aynı oluyorEşim in burnu küçük ama ucu çok hafif kemerli yani dikkatle bakınca belli olur diyor ki burnu kemerli olacak Doğunca çirkin olursa söylersen bana kızar mısın diyor. Bende sen kendi dogurdugun çocuklara bak Dedim bakıyorum diyir hepiniz ay parcasisiniz
Bnm annem beni cok guzel aydinlatmisti bu konuda, ben de senin gibi cok bilgisizim. Annem bunu don atlet gibi dusuneceksin dedi. Bunun uzerine biseyler giyiliyormusCanım bundan aldım evet altı çıt çıtlı 1-3 ay yazıyor küçük mü gelir dersin iade edeyim o zaman gelincepeki 1-3 te ne giycek uzun bacaklı olan tulumlardan mı?
Battaniye zor oluyordu ya sağı solu açılıyordu bu daha pratik geldi bana sanki :)Bunlara bende bakıyorum içi pelus dısı örgü olanları var onlarda çok güzel ama bir aklimda pusette battaniyeye sarılı yeter diyor kararsizim
Canım yazın falan uykudan uyaninca da o penye yelekler çok iyi oluyor 3 ay kıyafetleri çok çabuk küçülüyor ama 6 9 ay alırsan onları 3. Ayda giydirmeye başlıyorsun zatenCanim burdaki arkadaslar cabuk buyuyorlar buyuk alin demislerdi ugurbocegimde oyle dedi biz tecrubesiz olunca etraf ne derse onu yapiyoruz ama gercektende biraz buyuk almak mantikli
Aynen öyle o iç çamaşırı atlet külot yerine giydirip onun üstüne kıyafetleri giyiliyorBnm annem beni cok guzel aydinlatmisti bu konuda, ben de senin gibi cok bilgisizim. Annem bunu don atlet gibi dusuneceksin dedi. Bunun uzerine biseyler giyiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?