2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet oğlum da uzuluyordur içeri de bence çünkü ben çok taktım bu duruma .Bide herkese resmini gösteriyor aynı baba .Eee kime benzeyecek dedim o gün benim yumurtam toplandı babası da sperm vermeye gitti dedim

Aaa aynısı benimkide öyle demek bunların çoğu aynı oluyor Eşim in burnu küçük ama ucu çok hafif kemerli yani dikkatle bakınca belli olur diyor ki burnu kemerli olacak Doğunca çirkin olursa söylersen bana kızar mısın diyor. Bende sen kendi dogurdugun çocuklara bak Dedim bakıyorum diyir hepiniz ay parcasisiniz

Evet oğlum da uzuluyordur içeri de bence çünkü ben çok taktım bu duruma .Bide herkese resmini gösteriyor aynı baba .Eee kime benzeyecek dedim o gün benim yumurtam toplandı babası da sperm vermeye gitti dedim
Boşver hiç takma bilemeyiz eşlerden birine benzemesi değil sağlıklı olması çok önemli. Belki bizlere hiç benzemeyecek bizim anne babalarımıza da benzeyebilir ki kuzenim kızı aynı teyzeme benzedi mesela

Canım bundan aldım evet altı çıt çıtlı 1-3 ay yazıyor küçük mü gelir dersin iade edeyim o zaman gelince peki 1-3 te ne giycek uzun bacaklı olan tulumlardan mı?

Eklentiler

• DE78AF79-DDE3-44A9-8AAD-DD1121283787.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 32
Canım kısa kollu zıbın dediğin bunun gibi bişey mi? Ben daha 3-6 için pek bişey alamadım genelde 6-9 aldım o zaman yaz olacağı için çok cici elbiseler falan var onlar çok çekici geliyor mesela şu fotoğraftaki gibi Penye yelek almayı listeme ekliyim ben de o zaman. Ben ankarada olduğumdan doğduğu zaman ve 0-3 te tam kara kış olacak malesef. Uzun kollu ve bacaklı tulumlardan mı almam lazım acaba

Eklentiler

• A0F28929-7611-449D-BCBE-341750D0B039.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 2384E35B-80B5-458A-A0CF-374BEA7226C6.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 42
bence gül geç canım emin ol doğduğunda onu da ay parçası diye sevecek anneler böyle heralde ciddiye alıp düşünmeye kalkınca içinden çıkılmıyorlar

Kiyafetleri bende genelde buyuk aldim yelek 3tane 3-6 ,3 tanede 6-9 almisim baktim simdio zaman bi kac tanede 9-12 alayim

Aynen canim uzun kollu citcitli alirsin ama altina tek kat giydirebilirsin evin ici sicak olacagi icin sende buyuk almaya bak

Ben şunlardan alacağım kızlar, kışın dışarı çıkarırken kullanırım. Battaniye sarardık kızıma, bu daha pratik geldi. Braz pahalı ama
Bunlara bende bakıyorum içi pelus dısı örgü olanları var onlarda çok güzel ama bir aklimda pusette battaniyeye sarılı yeter diyor kararsizim

6-9 gerek yok cnm bence yaz ayina gelicek3-6yi bile uyaninca giydirsenyeterli olur diye dusunuyorum
Canim burdaki arkadaslar cabuk buyuyorlar buyuk alin demislerdi ugurbocegimde oyle dedi biz tecrubesiz olunca etraf ne derse onu yapiyoruz ama gercektende biraz buyuk almak mantikli

Canim.o ultrason resmindeki burnun ne onemi var yahu.orada ozellikle yaklastirip bakiyolar burun kemigine ben de amma koca burnu var demistm dr da olmasi cok iyi bisey olmamasi kotu demisti down icin. Bizde buyuk burunlu pek kmse de yok benzeyebilecegi bence o ultrasondan oyle gorunuyor

Canım bundan aldım evet altı çıt çıtlı 1-3 ay yazıyor küçük mü gelir dersin iade edeyim o zaman gelince peki 1-3 te ne giycek uzun bacaklı olan tulumlardan mı?
Bnm annem beni cok guzel aydinlatmisti bu konuda, ben de senin gibi cok bilgisizim. Annem bunu don atlet gibi dusuneceksin dedi. Bunun uzerine biseyler giyiliyormus

Canim burdaki arkadaslar cabuk buyuyorlar buyuk alin demislerdi ugurbocegimde oyle dedi biz tecrubesiz olunca etraf ne derse onu yapiyoruz ama gercektende biraz buyuk almak mantikli
Canım yazın falan uykudan uyaninca da o penye yelekler çok iyi oluyor 3 ay kıyafetleri çok çabuk küçülüyor ama 6 9 ay alırsan onları 3. Ayda giydirmeye başlıyorsun zaten

3 ay dönüşümlü olarak hastane çıkışlarını giydiriyoruz zaten yani en az 2 ay giydiler bnmkiler hast çıkışlarını ve penye ayaklı alt üst takımları

Cok çok alma ama citcitli badileri hep büyük al bez den dolayı en az bir beden büyük olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…