Aynen girsin listeye baksın istiyorsa ona özel mesaj atsın o liste ne için yapılıyorŞimdi geri döndüm baktim ney miş soru diye izmirde yaşayan var mi yazmış e daha izmirli biri görmedi ki cvp yazmadi demek ki izmir de yaşamıyorum cvp vermiş olalım.hem aç bi listeye bak orda il il herkesinki yaziyor ona gore soracağın varsa izmirli arkadaşa ismini etiketler sorarsın şimdi izmirden biri bugün gruba girmedi diye neden cvp vermiyorsunuz demek nedir ya
Arkadaşım izmirde yaşamak zorunda mıyız yaşamıyoruz cvp vermiyoruz beğenmiyorsan güle güle keyfimizi bozmayın aç bak listenin başında yazıyo kim nerde yaşıyorKizlar cevap vermek zormu Allah askinabirdaha girmemde gormemde ne bu canim bisey yaziyorsun cevap yok sadece begeni atiyorlar belkide hepiniz birbirimizi taniyonuz bende yabanci oldugum icin cevap vermiyor olabilirsiniz neyse caniniz saolsun herkese hayirli hamilelikle diliyorum gruptan beni cikartabilirsiniz
Burda hepimiz gebeyiz canım. Seni anlıyorum ama Kaldıki görmeyen girmeyen yazmayan arkadaşlar olabilir bende mesela kimseyi tanımıyorum burda bazen mesaj atarım sık girmeme ragmen cevap gelmez.Kizlar cevap vermek zormu Allah askinabirdaha girmemde gormemde ne bu canim bisey yaziyorsun cevap yok sadece begeni atiyorlar belkide hepiniz birbirimizi taniyonuz bende yabanci oldugum icin cevap vermiyor olabilirsiniz neyse caniniz saolsun herkese hayirli hamilelikle diliyorum gruptan beni cikartabilirsiniz
Izmirli olmak zorunda degilsin tabi ama bu yaziyi yazmaya usenmiyorsunda"hayir kardesim " veya "biz burda yaziyoruz" yazmiyorsunuz isiniz kavga etmek belliki birine satasmak senin yaptigin ayip be ayip senin yaptiginArkadaşım izmirde yaşamak zorunda mıyız yaşamıyoruz cvp vermiyoruz beğenmiyorsan güle güle keyfimizi bozmayın aç bak listenin başında yazıyo kim nerde yaşıyor
Helal olsun sana Allah razi olsun kendi yazdigimda bir art niyet yokken millet satascak yer ararken anlayisli insanlarda varmis, tesekkur ederimBurda hepimiz gebeyiz canım. Seni anlıyorum ama Kaldıki görmeyen girmeyen yazmayan arkadaşlar olabilir bende mesela kimseyi tanımıyorum burda bazen mesaj atarım sık girmeme ragmen cevap gelmez.Bebişin hayırlı olsun.
Burda hepimiz gebeyiz canım. Seni anlıyorum ama Kaldıki görmeyen girmeyen yazmayan arkadaşlar olabilir bende mesela kimseyi tanımıyorum burda bazen mesaj atarım sık girmeme ragmen cevap gelmez.Bebişin hayırlı olsun.
Canım niye kızdın bukdr anlamadım, yok demek ki izmirde oturan.Kizlar cevap vermek zormu Allah askinabirdaha girmemde gormemde ne bu canim bisey yaziyorsun cevap yok sadece begeni atiyorlar belkide hepiniz birbirimizi taniyonuz bende yabanci oldugum icin cevap vermiyor olabilirsiniz neyse caniniz saolsun herkese hayirli hamilelikle diliyorum gruptan beni cikartabilirsiniz
Anliyorum sizi ama sordugum soruya cevap vermiyorlar, kizdigim yere nedense herkes ayni agiz hemen pencelerini cikariyor sacmalik, Bunada cevap vermeyin madem bide usenmeyip uzun uzun kavga etmek icin yazi yazmislar tamm siz hamilesinizde ben neyim neden cevap vermiyorsunuz izmirli degilim gelin geldim sadece birsey danismakti derdim ama yok valla anlatamiyor insan insana derdini acik ve netCanım niye kızdın bukdr anlamadım, yok demek ki izmirde oturan.
5 aydır kimseye sataşmadım ilk oldun buda sizin başarınız muhattabı olduğum duruma cevap veririm olmadığıma vermem bize burda laf atıp olay yaratan sizsiniz kavgacılık sizin yaptığınızIzmirli olmak zorunda degilsin tabi ama bu yaziyi yazmaya usenmiyorsunda"hayir kardesim " veya "biz burda yaziyoruz" yazmiyorsunuz isiniz kavga etmek belliki birine satasmak senin yaptigin ayip be ayip senin yaptigin
Ne oluyor sana kardesim madem muhattap olmak istediginle olurmusun ozaman lutfen olma benimle sizin sordugunuz sorulara bir farki yok ayrica lutfen uslubunu duzelt5 aydır kimseye sataşmadım ilk oldun buda sizin başarınız muhattabı olduğum duruma cevap veririm olmadığıma vermem bize burda laf atıp olay yaratan sizsiniz kavgacılık sizin yaptığınız
Canım bebeğinin cinsiyetini söyledin hayırlı olsun dedik arkadaşlarda beğenmiş izmir de yaşayan var mı demissin demek ki yok varsa da sabahın 10.30 oldugu için görmemiş okumamış da olabilirler. Burda herkes birbirine yabancı kiKizlar cevap vermek zormu Allah askinabirdaha girmemde gormemde ne bu canim bisey yaziyorsun cevap yok sadece begeni atiyorlar belkide hepiniz birbirimizi taniyonuz bende yabanci oldugum icin cevap vermiyor olabilirsiniz neyse caniniz saolsun herkese hayirli hamilelikle diliyorum gruptan beni cikartabilirsiniz
Tamam gormemis olamaz beyenilmis desin arasindan biri listeye bak valla ablacim yazmak isteyen yaziyor gordukCanım bebeğinin cinsiyetini söyledin hayırlı olsun dedik arkadaşlarda beğenmiş izmir de yaşayan var mı demissin demek ki yok varsa da sabahın 10.30 oldugu için görmemiş okumamış da olabilirler. Burda herkes birbirine yabancı ki
Ama izmirde oturan var mı soruna oturmayan herkes hayır ben oturmuyorum yazmaya kalksa burada konuşma dönmez, site çöker heralde. Zaten o cevaplar da bir işine yaramaz. Whatsapp değil ki burası. Allah korusun bir rahatsızlığın olsa ya da başka bişey bir tecrübe için danışsan da cvp verilmese haklısın diyeceğim. Tabiki trip attığında herkes nedenini anlayamadığı için cvp verecek çok saçma bir trip çünkü. Ayrıca bir arkadaş yazmış oturmuyorum keşke otursam diye onu neden cevaptan saymadın.Anliyorum sizi ama sordugum soruya cevap vermiyorlar, kizdigim yere nedense herkes ayni agiz hemen pencelerini cikariyor sacmalik, Bunada cevap vermeyin madem bide usenmeyip uzun uzun kavga etmek icin yazi yazmislar tamm siz hamilesinizde ben neyim neden cevap vermiyorsunuz izmirli degilim gelin geldim sadece birsey danismakti derdim ama yok valla anlatamiyor insan insana derdini acik ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?