2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkes hırsını bizden çıkarmaya çalışıyor her hafta bir vukuatlı birisi geliyor beğenmiyorsanız girmeyin yazmayın zorla mı ben burda herkesi sadece rumuzlarıyla tanıyorum birde herkes tanıyor birbirini diye suç atıyorsunuz he he hepsi benim akrabam komşum grup yaptık burda tövbe tövbe

Aynen girsin listeye baksın istiyorsa ona özel mesaj atsın o liste ne için yapılıyor

Arkadaşım izmirde yaşamak zorunda mıyız yaşamıyoruz cvp vermiyoruz beğenmiyorsan güle güle keyfimizi bozmayın aç bak listenin başında yazıyo kim nerde yaşıyor

Burda hepimiz gebeyiz canım. Seni anlıyorum ama Kaldıki görmeyen girmeyen yazmayan arkadaşlar olabilir bende mesela kimseyi tanımıyorum burda bazen mesaj atarım sık girmeme ragmen cevap gelmez. Bebişin hayırlı olsun.

Arkadaşım izmirde yaşamak zorunda mıyız yaşamıyoruz cvp vermiyoruz beğenmiyorsan güle güle keyfimizi bozmayın aç bak listenin başında yazıyo kim nerde yaşıyor
Izmirli olmak zorunda degilsin tabi ama bu yaziyi yazmaya usenmiyorsunda"hayir kardesim " veya "biz burda yaziyoruz" yazmiyorsunuz isiniz kavga etmek belliki birine satasmak senin yaptigin ayip be ayip senin yaptigin

Helal olsun sana Allah razi olsun kendi yazdigimda bir art niyet yokken millet satascak yer ararken anlayisli insanlarda varmis, tesekkur ederim

Canım niye kızdın bukdr anlamadım, yok demek ki izmirde oturan.

Canım niye kızdın bukdr anlamadım, yok demek ki izmirde oturan.
Anliyorum sizi ama sordugum soruya cevap vermiyorlar, kizdigim yere nedense herkes ayni agiz hemen pencelerini cikariyor sacmalik, Bunada cevap vermeyin madem bide usenmeyip uzun uzun kavga etmek icin yazi yazmislar tamm siz hamilesinizde ben neyim neden cevap vermiyorsunuz izmirli degilim gelin geldim sadece birsey danismakti derdim ama yok valla anlatamiyor insan insana derdini acik ve net

Izmirli olmak zorunda degilsin tabi ama bu yaziyi yazmaya usenmiyorsunda"hayir kardesim " veya "biz burda yaziyoruz" yazmiyorsunuz isiniz kavga etmek belliki birine satasmak senin yaptigin ayip be ayip senin yaptigin
5 aydır kimseye sataşmadım ilk oldun buda sizin başarınız muhattabı olduğum duruma cevap veririm olmadığıma vermem bize burda laf atıp olay yaratan sizsiniz kavgacılık sizin yaptığınız

Anliyorum sizi ama sordugum soruya cevap vermiyorlar, kizdigim yere nedense herkes ayni agiz hemen pencelerini cikariyor sacmalik, Bunada cevap vermeyin madem bide usenmeyip uzun uzun kavga etmek icin yazi yazmislar tamm siz hamilesinizde ben neyim neden cevap vermiyorsunuz izmirli degilim gelin geldim sadece birsey danismakti derdim ama yok valla anlatamiyor insan insana derdini acik ve net, biri yazmis bizi birbirimize dusurdu diye kimseyi tanimiyorum nasil birbirinize dusureyim yazmak icin yapmayin Allah askina pes yani arkadaslar

5 aydır kimseye sataşmadım ilk oldun buda sizin başarınız muhattabı olduğum duruma cevap veririm olmadığıma vermem bize burda laf atıp olay yaratan sizsiniz kavgacılık sizin yaptığınız
Ne oluyor sana kardesim madem muhattap olmak istediginle olurmusun ozaman lutfen olma benimle sizin sordugunuz sorulara bir farki yok ayrica lutfen uslubunu duzelt

Hakli olabirsin ama soyle bana kardesim litede yaziyor nereli oldugumuz desen zormu? Ozaman cevap ver belki ben bilmiyorum ?

Ne oluyor yaa neden yicem kendini kardesim isi yoksamilleti ofkeleyen sensin yemek istiyorsan ye kendini

Canım bebeğinin cinsiyetini söyledin hayırlı olsun dedik arkadaşlarda beğenmiş izmir de yaşayan var mı demissin demek ki yok varsa da sabahın 10.30 oldugu için görmemiş okumamış da olabilirler. Burda herkes birbirine yabancı ki

Herkes hamileyim hamileyim hamilesiniz ama bende hamileyim izmirli yasayan varmi dedim alt tarafi degilmi
Sorun hayirdir kardesim ne oldu yada listeye bak diyin mesajimi beyeniyorsunuz goruyorsuz cvp yok bir sıkıntim olmasa size kizmam kizmakta degil bu yazdigim acil lazimdi bebegim icin hastane sorcaktim ama bir anda bazilari o kadar art niyetliki ne dicemi zormu bazi seyleri yaa Tamam gormemis olamaz beyenilmis desin arasindan biri listeye bak valla ablacim yazmak isteyen yaziyor gorduk

kızlar günaydın herkese Ben dün gece ilk kez kızımın hareketini hissettim galiba uyumadan önce uzanmış telefona bakıyordum göbek deliğimin alt kısmında böyle çok hafif bir dokunma gibi böyle sanki minik bir balık geziyormuş gibi bir his oldu çok güzeldi sonra bekledim biraz daha yapar mı diye ama yerleşti uykuya daldı heralde kuzum bi daha yapmadı

Ama izmirde oturan var mı soruna oturmayan herkes hayır ben oturmuyorum yazmaya kalksa burada konuşma dönmez, site çöker heralde. Zaten o cevaplar da bir işine yaramaz. Whatsapp değil ki burası. Allah korusun bir rahatsızlığın olsa ya da başka bişey bir tecrübe için danışsan da cvp verilmese haklısın diyeceğim. Tabiki trip attığında herkes nedenini anlayamadığı için cvp verecek çok saçma bir trip çünkü. Ayrıca bir arkadaş yazmış oturmuyorum keşke otursam diye onu neden cevaptan saymadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…