2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin canimElazig depremini cok fena hissettik adiyamanda olmamiza ragmen ordakileri hic dusundmiyorum ve avmde işteydim birde inanilmaz uzun surmustu durmasini bekliyorsun durmuyor allah bi daha yasatmasin cok kotu
Allah korusun bende rüyamda gördüm geçen gün çok korktum Allah kimseye yaşatmasın

kuzum geçmiş olsun, 20li haftalarda mı atılıyordu o dikiş? ben devlet hastanesinde çalışıyorum burada ücretsiz yapılıyor ama özellerde extra ücret alıyolardır heralde.

Yaaa ne guzel bende olk defa dun gece sirt ustu yatarken kasigim 3 kere segirdi acabami dedim sonra yokya dedim insan anlamlandiramiyorki acaba kizimin hareketimiydi bilemiyorum
bende eşime gösterdim dün sağ tarafa dayamıştı poposu sanırım ordan diğer tarafa geçti eşime gösterdim farketti onun da hoşuna gitti o ara kızım geldi karnıma oturmaya çalıştı
yukari yazdim canim sdnce o segirme hareketmiydi ya tam 20 haftalik olduk bende artik tekme istiyorum

gunes0101 sat'ı en erken sensin canım, en ileri hamişimiz sensin, ilk olunca anlamlandıramamışsındır sadece, onlar bebişin hareketleri bence.

Kizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
yan etkisi yok canım, sadece kolun bi kaç gün ağrıyor. bence risk almayıp olmak en güzeli, aşım var dersin kafan rahat eder.

Öyle arkadaşım her zaman her dediğimize cvp gelmek zorunda değilki biz giriyoruz içimizi döküyoruz birbirimizi anlıyoruz hepbirlikte üzülüp seviniyoruz ara sıra boyle geliyolar iste nazarlik

Kizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
Kuzum ben ilk hamileliğimde oldum herhangi bir yan etkisini yaşamadim tüm doktorlar öneriyorsa vardır bildikleri olalim

kuzum geçmiş olsun, 20li haftalarda mı atılıyordu o dikiş? ben devlet hastanesinde çalışıyorum burada ücretsiz yapılıyor ama özellerde extra ücret alıyolardır heralde.
Yok canım 12 ila 15 haftalarda atılıyor ama çok şükür gerek duyulmadı bana ameliyat eden doktorun tavsiye etmişti önlem amaclı ama sonradan bir kaç doktora gittim dikiş atarsak ekstra bir işlem olur rahim boyun iyi dediler şuan 10 veya 15 günde bir kontorlw gidiyorum cok şükür iyi inş bundan sonra bir sorun yaşamam. Memorial da bana indirimli 10.200 tl dediler medicana 12 bin dedi.Parasindan ziyade zorlu bir işlem sonrasıda sıkıntı

Sanirim bingolde yine deprem oldu bizde baya hissettik rabbim korusun burda hergun deprem olmaya başladı
Geçmiş olsun canım biz de kaç gündür sallanıyoruz Karlıova buraya 1 saat uzaklıkta, baya hissediliyor depremler. Sen neredesin,?
Olmuşum ben tek etkisi kol ağırısı demişlerdi o da buz kompres yaptım hiç olmadı bile bende. Sezaryen durumunda yaptırmakta fayda var.

Ne kadar çokmuş aa o kadar maliyetli olduğunu bilmiyordum. Sağlıkla gelsin de bebişler parasında değiliz canım tabiki de.
Derin banlanmış mı hesap pasif yazıyor
sanırım.
Bebegimin cinsiyetini ögrenemedim daha ama listeye beni de ekleyniz yaş 34 ikinci gebelik Denizli sat 30.01.2020 cinsiyet belli degil
ekliyorum canım.

Kızlar merhaba yine tatsızlıklar olmuş grubumuzda AH BU HORMONLAR bakın size ne göstericem. İnstagramda gördüm bayıldım puffy yün deniyormuş bunlara. Örgü yeteneği olanlar kendi de yapabilir. Ben biraz daha ilerleyince yaptırcam. Bayıldım çünkü tam kış bebişleri için

Eklentiler

• SmartSelect_20200617-130820_Instagram.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 34
  • SmartSelect_20200617-130843_Instagram.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 32
Yine mi tartışma artık şu ortamı görünce gerçekten girmek istemiyorum, zaten yeterince gerginlik var hayatımızda, bir de burayı su saçma muhabbetleri çekemiyorum. Ortalığı karıştıranlar niyeyse yaşı küçük arkadaşlar. Anlayış, olgunluk, sabır hiçbirşey yok. Bu grup genelde 30 yaş civarı ve kendi arasında gayet iyi anlaşıyor, karşı düşüncede bile olsa kimse kalkıp gerginlik çıkarmıyor, cevap vermiyoruz olup bitiyor.
Ama şu gerginlik bir daha olsun girmiycem artık çekemiyorum cahillikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…