- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Allah korusun bende rüyamda gördüm geçen gün çok korktum Allah kimseye yaşatmasınAmin canimElazig depremini cok fena hissettik adiyamanda olmamiza ragmen ordakileri hic dusundmiyorum ve avmde işteydim birde inanilmaz uzun surmustu durmasini bekliyorsun durmuyor allah bi daha yasatmasin cok kotu
kuzum geçmiş olsun, 20li haftalarda mı atılıyordu o dikiş? ben devlet hastanesinde çalışıyorum burada ücretsiz yapılıyor ama özellerde extra ücret alıyolardır heralde.Kızlar benim rahme dikiş meselem vardı hatırlarsanız rahim ağzı yetmezliği diye bi grup var mesela herkes birbirine yazıyor ben lac kere yazdım bana 1 kişi dışında cevap veren olmadı hepsi dikişli sordum nerde kaça artırdınız dikişi herkes sus pus tıp napayım
Yaaa ne guzel bende olk defa dun gece sirt ustu yatarken kasigim 3 kere segirdi acabami dedim sonra yokya dedim insan anlamlandiramiyorki acaba kizimin hareketimiydi bilemiyorumkızlar günaydın herkese ☀ Ben dün gece ilk kez kızımın hareketini hissettim galibauyumadan önce uzanmış telefona bakıyordum göbek deliğimin alt kısmında böyle çok hafif bir dokunma gibi böyle sanki minik bir balık geziyormuş gibi bir his oldu çok güzeldi sonra bekledim biraz daha yapar mı diye ama yerleşti uykuya daldı heralde kuzum bi daha yapmadı
yukari yazdim canim sdnce o segirme hareketmiydi ya tam 20 haftalik olduk bende artik tekme istiyorumbende eşime gösterdim dün sağ tarafa dayamıştı poposu sanırımordan diğer tarafa geçti eşime gösterdim farketti onun da hoşuna gitti o ara kızım geldi karnıma oturmaya çalıştı
Amin canimAllah korusun bende rüyamda gördüm geçen gün çok korktum Allah kimseye yaşatmasın
yan etkisi yok canım, sadece kolun bi kaç gün ağrıyor. bence risk almayıp olmak en güzeli, aşım var dersin kafan rahat eder.Kizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
Öyle arkadaşım her zaman her dediğimize cvp gelmek zorunda değilki biz giriyoruz içimizi döküyoruz birbirimizi anlıyoruz hepbirlikte üzülüp seviniyoruz ara sıra boyle geliyolar iste nazarlikKızlar benim rahme dikiş meselem vardı hatırlarsanız rahim ağzı yetmezliği diye bi grup var mesela herkes birbirine yazıyor ben lac kere yazdım bana 1 kişi dışında cevap veren olmadı hepsi dikişli sordum nerde kaça artırdınız dikişi herkes sus pus tıp napayım
Kuzum ben ilk hamileliğimde oldum herhangi bir yan etkisini yaşamadim tüm doktorlar öneriyorsa vardır bildikleri olalimKizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
Yok canım 12 ila 15 haftalarda atılıyor ama çok şükür gerek duyulmadı bana ameliyat eden doktorun tavsiye etmişti önlem amaclı ama sonradan bir kaç doktora gittim dikiş atarsak ekstra bir işlem olur rahim boyun iyi dediler şuan 10 veya 15 günde bir kontorlw gidiyorum cok şükür iyi inş bundan sonra bir sorun yaşamam. Memorial da bana indirimli 10.200 tl dediler medicana 12 bin dedi.Parasindan ziyade zorlu bir işlem sonrasıda sıkıntıkuzum geçmiş olsun, 20li haftalarda mı atılıyordu o dikiş? ben devlet hastanesinde çalışıyorum burada ücretsiz yapılıyor ama özellerde extra ücret alıyolardır heralde.
Derin banlanmış mı hesap pasif yazıyorhaydaa yine banlananlarımız var
Geçmiş olsun canım biz de kaç gündür sallanıyoruz Karlıova buraya 1 saat uzaklıkta, baya hissediliyor depremler. Sen neredesin,?Sanirim bingolde yine deprem oldu bizde baya hissettik rabbim korusun burda hergun deprem olmaya başladı
Olmuşum ben tek etkisi kol ağırısı demişlerdi o da buz kompres yaptım hiç olmadı bile bende. Sezaryen durumunda yaptırmakta fayda var.Kizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
Bebegimin cinsiyetini ögrenemedim daha ama listeye beni de ekleyniz yaş 34 ikinci gebelik Denizli sat 30.01.2020 cinsiyet belli degillistemiz güncellendi hanımlar, cinsiyet bekleyen 4 annemiz kalmış (@lion mother , @Evaleyn , @Yasinin_Annesi , @Elos35 ) sağlıkla öğrenin hanımlar sizde..
Yok canım 12 ila 15 haftalarda atılıyor ama çok şükür gerek duyulmadı bana ameliyat eden doktorun tavsiye etmişti önlem amaclı ama sonradan bir kaç doktora gittim dikiş atarsak ekstra bir işlem olur rahim boyun iyi dediler şuan 10 veya 15 günde bir kontorlw gidiyorum cok şükür iyi inş bundan sonra bir sorun yaşamam. Memorial da bana indirimli 10.200 tl dediler medicana 12 bin dedi.Parasindan ziyade zorlu bir işlem sonrasıda sıkıntı
sanırım.Derin banlanmış mı hesap pasif yazıyor
ekliyorum canım.Bebegimin cinsiyetini ögrenemedim daha ama listeye beni de ekleyniz yaş 34 ikinci gebelik Denizli sat 30.01.2020 cinsiyet belli degil
aynen öyle valla.Yine tartışma yine engel olmuş. Hayır biz burada iyi kötü bir şeyler paylaşıyoruz, sonra biri gelip geriyor olan bizim kızlara oluyor. En iyisi hiç cevap yazmamak böyle olaylarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?