2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben kendi adıma söyleyeyim bilmediğim şeylere cevap vermem burada.. kimseye de neden cevap vermiyorsun deme hakkına sahip değil ki sadece burada değil kendi yakın arkadaşlarıma yada aileme bile söyleyemem bunu.. boşuna stres yapmak gerek yok.. kimi zaman gelir 5 mesaj yazarsınız birine bile cevap gelmez kimi zaman 1 tane yazarsınız 10 cevap alırsınız buna alınacak bir durum yok kimse kimseyle kavga etme derdinde değil

bende eşime gösterdim dün sağ tarafa dayamıştı poposu sanırım ordan diğer tarafa geçti eşime gösterdim farketti onun da hoşuna gitti o ara kızım geldi karnıma oturmaya çalıştı

Millet hamileyim hamileyim diyip duruyor ben orda hamileliklerine bjsey demedim yaziyor zaten acik acik valla ayip gercekten nasil yuklensek rabbim herkese Evet saydim cevapta verdim baktiysan lutfen saptirma, liste konusu donuyor ortada madem biliyor yazin, sacma olan biseyfe gormuyorum neyse uzatmak istemiyorum gercekten cevap verin ablayada tesekkurler Allah razi olsun ondan okuyorsa

Ne oluyor yaa neden yicem kendini kardesim isi yoksamilleti ofkeleyen sensin yemek istiyorsan ye kendini
Dur senle azcik muhabbet edelim Izmır e taşınmak gibi bir hayalimiz var .Isyanbul da yasiyoruz dogma büyüme ama bu sehrin insani değiliz ist denizini bile sevmiyorum ama izmir ,aydın,muğla, bodrum öyle mi insanin ici açılıyor tatile gittiğimde ege sınırlarına girdigimde ağzım kulaklarima gidiyor .Izmır in neresinde oturuyorsun canim yasamak için ıdeal bir şehir mi

Oooo benim kac msjim gümburtuye gitti alinacak olursak buraya kimse girmezizmirde oturan varmi demis ee oturuyor olsak zaten evet deriz

Zaten deprem oldu ocak ayindan bu yana surekli sallanıyoruz korkuyoruz

Sana o kadar güzel laflar söylerdim ama ban yemek istemiyorum senin gibiler yüzünden hami gidiyordun sataşma kavga olunca kalmışsın böyle böyle işte kendinizi adam zannediyorsunuz

Sana o kadar güzel laflar söylerdim ama ban yemek istemiyorum senin gibiler yüzünden hami gidiyordun sataşma kavga olunca kalmışsın böyle böyle işte kendinizi adam zannediyorsunuz
canım tamam, sakin olalım başka şeyler konuşalım. hayırlı olsun yeni cicileriniz.

Allah sakınsın canım aşırı korkuyorum korkunç bir afet
Amin canimElazig depremini cok fena hissettik adiyamanda olmamiza ragmen ordakileri hic dusundmiyorum ve avmde işteydim birde inanilmaz uzun surmustu durmasini bekliyorsun durmuyor allah bi daha yasatmasin cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…