- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Çok tatlı gözüküyor gerçekten ama bana sorarsan bebek doğmadan alma derim çünkü belki evin sıcak olur ve hiç ihtiyaç duymazsın bunlara.. çünkü çoğu doktor bırakın çocuklar azıcık üşüsün ama terlemesin diyor malum kış aylarında bronşit soğuk algınlığı grip kol geziyorKızlar merhaba ☺ yine tatsızlıklar olmuş grubumuzdaAH BU HORMONLAR ☺ bakın size ne göstericem. İnstagramda gördüm bayıldım puffy yün deniyormuş bunlara. Örgü yeteneği olanlar kendi de yapabilir. Ben biraz daha ilerleyince yaptırcam. Bayıldım çünkü tam kış bebişleri için
yaa bayılıyorum ben bunlara. çokta kolaymış aslında yapması.Kızlar merhaba ☺ yine tatsızlıklar olmuş grubumuzdaAH BU HORMONLAR ☺ bakın size ne göstericem. İnstagramda gördüm bayıldım puffy yün deniyormuş bunlara. Örgü yeteneği olanlar kendi de yapabilir. Ben biraz daha ilerleyince yaptırcam. Bayıldım çünkü tam kış bebişleri için
ay bayıldımKızlar merhaba ☺ yine tatsızlıklar olmuş grubumuzdaAH BU HORMONLAR ☺ bakın size ne göstericem. İnstagramda gördüm bayıldım puffy yün deniyormuş bunlara. Örgü yeteneği olanlar kendi de yapabilir. Ben biraz daha ilerleyince yaptırcam. Bayıldım çünkü tam kış bebişleri için
Şişkinliktir belki canım :)Kızlarr keyifler nasıl giremiyorum ne zamandır memleketteyiz köyde falan hiç çekmiyorhissediyor musunuz bebişleri? Ben hissediyorum ama hala daha emin olamıyorum bağırsak mı o mu ama dün çok farklı birşey hissettim titreşim gibi birşey oldu uzun bir süre onun bebişim olduğuna eminim bu arada bugün şok oldum üç gün önce falan 51 kilo gelirken bugün 54 kilo geldim tartıda . Tartıda aynı tartı şok oldum böyle birşey olabilir mi ya 3 gün içinde??
İnşallah canım yoksa çok gözüm korktu doğuma yuvarlanarak giderim artıkŞişkinliktir belki canım :)
Yok ya ssüre çok kısa o kadar olacağını sanmam.İnşallah canım yoksa çok gözüm korktu doğuma yuvarlanarak giderim artık
Bana da çok imkansız geldi bakıp kaldım öyle canımYok ya ssüre çok kısa o kadar olacağını sanmam.
Kuzum senidemi banladilar arkadaslarim bundan sonra kotu nsj yazanlari gormezden gelelim kimse cvp yazmasin yoksa herkes baskalarinin yuzunden durup dururken ban yiyor onlari mutlu ediyoruz o yuzden bazen gormezden gelmek en guzeli yazar yazar giderler kimsede bosuna moralini bozmasin ayol biz hamileyiz yahuuKuzum ben ilk hamileliğimde oldum herhangi bir yan etkisini yaşamadim tüm doktorlar öneriyorsa vardır bildikleri olalim
sendemi offDerin banlanmış mı hesap pasif yazıyor
adiyamandayiz canim ilk evlendigim sene adiyaman depremi oldu sonra azda olsa heryil oluyor en sonki elazig depremi fenaydi ondansonra her il salkannaya basladi fay hatti ayni yerdengectihi icin fena hissediyoruzGeçmiş olsun canım biz de kaç gündür sallanıyoruz Karlıova buraya 1 saat uzaklıkta, baya hissediliyor depremler. Sen neredesin,?
Olmuşum ben tek etkisi kol ağırısı demişlerdi o da buz kompres yaptım hiç olmadı bile bende. Sezaryen durumunda yaptırmakta fayda var.
Ev için değil de çıkınca bebek arabasında bunu koyarım diye düşünmüştümÇok tatlı gözüküyor gerçekten ama bana sorarsan bebek doğmadan alma derim çünkü belki evin sıcak olur ve hiç ihtiyaç duymazsın bunlara.. çünkü çoğu doktor bırakın çocuklar azıcık üşüsün ama terlemesin diyor malum kış aylarında bronşit soğuk algınlığı grip kol geziyor
Puffy ip diye geçiyormuş. Battaniye de örüyorlar bunlardan püf püf çok yumuşacıkyaa bayılıyorum ben bunlara. çokta kolaymış aslında yapması.
Ins canım ya merak ediyorum vallalistemiz güncellendi hanımlar, cinsiyet bekleyen 4 annemiz kalmış (@lion mother , @Evaleyn , @Yasinin_Annesi ,Elos35 ) sağlıkla öğrenin hanımlar sizde..
Yaaa örebiliyorsan ne güzelay bayıldım
böyle şeyleri gördükçe ben bunu da öreyim diyorum
elimdekiler bitti sanki
Ben ördum battaniye ve hic orgu bilmeme rahmen 1 haftada bitirdim cok guzel oldu burdada paylasmistim canimYaaa örebiliyorsan ne güzel ☺ bunların battaniyelerini de örüyorlar çok güzel yumuşacık oluyor ☺
Ayyyy ne güzel, ör kendi yavruna da annesi yumuşacık örtünsünörerim ya
geçen sene kardeşim doğum yaptı benzerlerini örmüştüm
hatta bir ara amigurumi bebeklerden falan da ördüm ama
hem yaz hem iş hem hamilelik herşey çok yavaş ilerliyor bu sene
işten geliyorum banyo yemek vs derken pilim bitmiş oluyor
yoksa örmek çok zevkli bayılıyorum
Yaaa ben de deneyeyim örmeyi bak cesaret geldiBen ördum battaniye ve hic orgu bilmeme rahmen 1 haftada bitirdim cok guzel oldu burdada paylasmistim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?