2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok tatlı gözüküyor gerçekten ama bana sorarsan bebek doğmadan alma derim çünkü belki evin sıcak olur ve hiç ihtiyaç duymazsın bunlara.. çünkü çoğu doktor bırakın çocuklar azıcık üşüsün ama terlemesin diyor malum kış aylarında bronşit soğuk algınlığı grip kol geziyor

yaa bayılıyorum ben bunlara. çokta kolaymış aslında yapması.

ay bayıldım
böyle şeyleri gördükçe ben bunu da öreyim diyorum
elimdekiler bitti sanki

Kızlarr keyifler nasıl giremiyorum ne zamandır memleketteyiz köyde falan hiç çekmiyor hissediyor musunuz bebişleri? Ben hissediyorum ama hala daha emin olamıyorum bağırsak mı o mu ama dün çok farklı birşey hissettim titreşim gibi birşey oldu uzun bir süre onun bebişim olduğuna eminim bu arada bugün şok oldum üç gün önce falan 51 kilo gelirken bugün 54 kilo geldim tartıda . Tartıda aynı tartı şok oldum böyle birşey olabilir mi ya 3 gün içinde??

Şişkinliktir belki canım :)

selam herkese

artık bu grup özelinde art niyet oluşturmaya çalışanlar varmış gibi geliyor bana. durup durup birisi çıkıyor ortaya anlamadım gitti.

herkes herkese cevap vermek zorunda değil.o an belki gözden kaçar birşey olur. değişik bir tavır cidden ben anlam veremiyorum. insanlar ne kadar tahammülsüz olmuş.biri listede adım yok diye ortalığı ayağa kaldırır biri neden sorusuna cevap verilmedi diye. ne kadar basit şeyler ya. ben şahsen oturup bunlara kafa yormam. sorun bende mi acaba

Kuzum ben ilk hamileliğimde oldum herhangi bir yan etkisini yaşamadim tüm doktorlar öneriyorsa vardır bildikleri olalim
Kuzum senidemi banladilar arkadaslarim bundan sonra kotu nsj yazanlari gormezden gelelim kimse cvp yazmasin yoksa herkes baskalarinin yuzunden durup dururken ban yiyor onlari mutlu ediyoruz o yuzden bazen gormezden gelmek en guzeli yazar yazar giderler kimsede bosuna moralini bozmasin ayol biz hamileyiz yahuu
Derin banlanmış mı hesap pasif yazıyor
sendemi off
adiyamandayiz canim ilk evlendigim sene adiyaman depremi oldu sonra azda olsa heryil oluyor en sonki elazig depremi fenaydi ondansonra her il salkannaya basladi fay hatti ayni yerdengectihi icin fena hissediyoruz o zaman yaptirayim yarin saglik ocagi aradi

Ev için değil de çıkınca bebek arabasında bunu koyarım diye düşünmüştüm kullanımı az mı olur dersin? Ben bilemedim ilk bebek olunca, çok hoş geldi de ondan

Tünaydın kızlar çok bakamadım bu ara ama msjları okudum şimdi. Bi arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş çok üzüldüm rabbim sabrını versin. Cinsiyet öğrenenler olmuş Tebrik ederim akademi prensesini sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah. Sağlıcakla ilerlesin haftalarımız

örerim ya
geçen sene kardeşim doğum yaptı benzerlerini örmüştüm
hatta bir ara amigurumi bebeklerden falan da ördüm ama
hem yaz hem iş hem hamilelik herşey çok yavaş ilerliyor bu sene
işten geliyorum banyo yemek vs derken pilim bitmiş oluyor
yoksa örmek çok zevkli bayılıyorum

Ayyyy ne güzel, ör kendi yavruna da annesi yumuşacık örtünsün benim de görümcem örüyor sağolsun ama battaniyesini ben bunu çok beğendim, ama biraz daha doğuma yakın bakıcam, belki de ayaklı kışlık tulum gibi alırım bilemedim ama çok hoşuma gidiyor

Kizlar dune kadar sabahları midem bulanırdı afedersiniz ögürurdüm bugün hic midem bulanmadi hemen boyle kesilir mi ikinci hamileligim ama ilkini hic hatırlamıyorum ins bebege bisey olmamıstir yaa sizin gectimi bulantilarıniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…