kesinlikle çok rahat örersinYaaa ben de deneyeyim örmeyi bak cesaret geldi ☺ bende de yetenek var biliyorum ama bulup çıkarmam lazım o yeteneğiyün bakayım hemen
Lisedeyken atkı örmüştüm, tecrübem o kadarkesinlikle çok rahat örersin
hele tecrübesiz isen ipleri biraz kalın al
şıp diye biter
kuzucun annesinin ördüklerini kullanır
Bak tabi ben istedimki benden bir hatira anı olsun bebeğime o yuzden youbedan izledim ve inan cok kolaymiş hemen ogreniyorsun ben renkli soft olandan almistim cok guzel renk oldu sende bakarsinYaaa ben de deneyeyim örmeyi bak cesaret geldi ☺ bende de yetenek var biliyorum ama bulup çıkarmam lazım o yeteneğiyün bakayım hemen
Canım evet öyle seğirme gibiydi benimki de. Bence o yaaa çünkü çok farklıydı gaz hareketi değildi yani eminimYaaa ne guzel bende olk defa dun gece sirt ustu yatarken kasigim 3 kere segirdi acabami dedim sonra yokya dedim insan anlamlandiramiyorki acaba kizimin hareketimiydi bilemiyorum
yukari yazdim canim sdnce o segirme hareketmiydi ya tam 20 haftalik olduk bende artik tekme istiyorum
Alize ip al onunla yap dedigim bak boyle olduLisedeyken atkı örmüştüm, tecrübem o kadarama kalın ip alayım dediğiniz gibi, denerim yapamazsam annem tamamlar annesinin ördüğünü örtünün tabii ne güzel olur ☺
Ayy ben ne tarafta olduğunu anlayamadım canım eşim daha hissedemedibende eşime gösterdim dün sağ tarafa dayamıştı poposu sanırımordan diğer tarafa geçti eşime gösterdim farketti onun da hoşuna gitti o ara kızım geldi karnıma oturmaya çalıştı
Canım çok gezerim diyorsan araçta kullanabilirsin ama ilk bir kaç ay çok çıkılmadığı için bebekler de çabuk büyüyor ya o yüzden pek kullanılmaz diye düşünüyorum ama mesela bir arakadaşım var He gün çıkardı bu tarz şeyleri çok kullandıEv için değil de çıkınca bebek arabasında bunu koyarım diye düşünmüştümkullanımı az mı olur dersin? Ben bilemedim ilk bebek olunca, çok hoş geldi de ondan
Canım çıkarıyor artık bayağı yamultuyor karnımı ben öyle anlıyorum eşime de gösterdim çok sert oluyor O tarafAyy ben ne tarafta olduğunu anlayamadım canım eşim daha hissedemedisadece tarif edip anlattım seğirme gibi böyle hafif bişey olsu bence kızımız diye
Arkadaşım vurası tavır yapma yeri değil lütfen. Izmır de değilim ben.mesela. şimdi olmayan herkes tek tek yazsın mi yaniKizlar cevap vermek zormu Allah askinabirdaha girmemde gormemde ne bu canim bisey yaziyorsun cevap yok sadece begeni atiyorlar belkide hepiniz birbirimizi taniyonuz bende yabanci oldugum icin cevap vermiyor olabilirsiniz neyse caniniz saolsun herkese hayirli hamilelikle diliyorum gruptan beni cikartabilirsiniz
Bir haftadir hic bisey hissetmiyordum merakda ediyordum oncesinde cok nadir hissetmistim o zaman karincalanmaydi dunde segirme oldu tam sol kasigimdaCanım evet öyle seğirme gibiydi benimki de. Bence o yaaa çünkü çok farklıydı gaz hareketi değildi yani eminim
Tamam canım çok güzel düşünmüşsünBak tabi ben istedimki benden bir hatira anı olsun bebeğime o yuzden youbedan izledim ve inan cok kolaymiş hemen ogreniyorsun ben renkli soft olandan almistim cok guzel renk oldu sende bakarsin
Allahım sana geliyorumAlize ip al onunla yap dedigim bak boyle oldu
Ben de sürekli çıkarmak istiyorum, gezmelere çok alışsın istiyorumCanım çok gezerim diyorsan araçta kullanabilirsin ama ilk bir kaç ay çok çıkılmadığı için bebekler de çabuk büyüyor ya o yüzden pek kullanılmaz diye düşünüyorum ama mesela bir arakadaşım var He gün çıkardı bu tarz şeyleri çok kullandı
canım olabiliyo tabiki de, hemen içini karartma, bulantı bizim takip etmemizi kolaylaştırıyor tabi ama artık bu haftalarda pat diye bitmesi çok normal.Kizlar dune kadar sabahları midem bulanırdı afedersiniz ögürurdüm bugün hic midem bulanmadi hemen boyle kesilir mi ikinci hamileligim ama ilkini hic hatırlamıyorumins bebege bisey olmamıstir yaa sizin gectimi bulantilarıniz
Kızlar merhabayine tatsızlıklar olmuş grubumuzda AH BU HORMONLAR bakın size ne göstericem. İnstagramda gördüm bayıldım puffy yün deniyormuş bunlara. Örgü yeteneği olanlar kendi de yapabilir. Ben biraz daha ilerleyince yaptırcam. Bayıldım çünkü tam kış bebişleri için
Valla şimdi gördüm cvp yazdım ama tartışmaları okumamıştım cvp yazarkengeç kaldın canım, nerdesin sen sabahtan beri
Ins gecmistir ya bebege bisey olmasinda..yarında bir bakayım olmazsa cuma kontrole giderim hem cinsiyetinide gösterir artikcanım olabiliyo tabiki de, hemen içini karartma, bulantı bizim takip etmemizi kolaylaştırıyor tabi ama artık bu haftalarda pat diye bitmesi çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?