2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kesinlikle çok rahat örersin
hele tecrübesiz isen ipleri biraz kalın al
şıp diye biter
kuzucun annesinin ördüklerini kullanır
Lisedeyken atkı örmüştüm, tecrübem o kadar ama kalın ip alayım dediğiniz gibi, denerim yapamazsam annem tamamlar annesinin ördüğünü örtünün tabii ne güzel olur

Yaaa ben de deneyeyim örmeyi bak cesaret geldi ☺ bende de yetenek var biliyorum ama bulup çıkarmam lazım o yeteneği yün bakayım hemen
Bak tabi ben istedimki benden bir hatira anı olsun bebeğime o yuzden youbedan izledim ve inan cok kolaymiş hemen ogreniyorsun ben renkli soft olandan almistim cok guzel renk oldu sende bakarsin

Canım evet öyle seğirme gibiydi benimki de. Bence o yaaa çünkü çok farklıydı gaz hareketi değildi yani eminim

Lisedeyken atkı örmüştüm, tecrübem o kadar ama kalın ip alayım dediğiniz gibi, denerim yapamazsam annem tamamlar annesinin ördüğünü örtünün tabii ne güzel olur
Alize ip al onunla yap dedigim bak boyle oldu

Eklentiler

• E19093F1-1222-490B-AA85-9FEAD2B0B1E2.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 40
bende eşime gösterdim dün sağ tarafa dayamıştı poposu sanırım ordan diğer tarafa geçti eşime gösterdim farketti onun da hoşuna gitti o ara kızım geldi karnıma oturmaya çalıştı
Ayy ben ne tarafta olduğunu anlayamadım canım eşim daha hissedemedi sadece tarif edip anlattım seğirme gibi böyle hafif bişey olsu bence kızımız diye

Ev için değil de çıkınca bebek arabasında bunu koyarım diye düşünmüştüm kullanımı az mı olur dersin? Ben bilemedim ilk bebek olunca, çok hoş geldi de ondan
Canım çok gezerim diyorsan araçta kullanabilirsin ama ilk bir kaç ay çok çıkılmadığı için bebekler de çabuk büyüyor ya o yüzden pek kullanılmaz diye düşünüyorum ama mesela bir arakadaşım var He gün çıkardı bu tarz şeyleri çok kullandı

Ayy ben ne tarafta olduğunu anlayamadım canım eşim daha hissedemedi sadece tarif edip anlattım seğirme gibi böyle hafif bişey olsu bence kızımız diye
Canım çıkarıyor artık bayağı yamultuyor karnımı ben öyle anlıyorum eşime de gösterdim çok sert oluyor O taraf

Arkadaşım vurası tavır yapma yeri değil lütfen. Izmır de değilim ben.mesela. şimdi olmayan herkes tek tek yazsın mi yani olan biri varsa yazar illa ki gördüğünde. Buranın amacı çocuklarımız....

Bak tabi ben istedimki benden bir hatira anı olsun bebeğime o yuzden youbedan izledim ve inan cok kolaymiş hemen ogreniyorsun ben renkli soft olandan almistim cok guzel renk oldu sende bakarsin
Tamam canım çok güzel düşünmüşsün anneannem bana bebekken bir battaniye almış, ben dört yaşındayken vefat etti. Ben hala onu yanımda taşıyorum. Gerçekten hatıraların en kıymetlileri bunlar YouTube a bakayım da soft alayım ben de

benim de bazen iceri giriyor galiba karnım yumusuyor bazen dısarı doğru geliyor sert oluyor karnım. bi solda oluyor bi sağda. su an yer genis olunca cılgın atıyor ama ben hissedemiyorum iste.

Ben de sürekli çıkarmak istiyorum, gezmelere çok alışsın istiyorum biz doşalmayı çok severiz eşimle. Kış piknikleri fln, karda yürümeler kızımız da bize ayak uydursun alışsın

canım olabiliyo tabiki de, hemen içini karartma, bulantı bizim takip etmemizi kolaylaştırıyor tabi ama artık bu haftalarda pat diye bitmesi çok normal.

Canım bu puffy den anneme yaptırmıştım ben 1 günde örülebilir çok kolay elle örülüyo, tığ şiş gerekmiyo sen de yapabilirsin denemek istersen diye yazıyım dedim

canım olabiliyo tabiki de, hemen içini karartma, bulantı bizim takip etmemizi kolaylaştırıyor tabi ama artık bu haftalarda pat diye bitmesi çok normal.
Ins gecmistir ya bebege bisey olmasinda..yarında bir bakayım olmazsa cuma kontrole giderim hem cinsiyetinide gösterir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…