2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ben de babynest diye bişeyin reklamını görüyorum sürekli sizce buna gerek olur mu? Beşiğinin içine böyle yatırıp sonra salonda yanımızda mı böyle yatırıyoruz nasıl kullanılıyor çok da bilemedim.

Canım bu puffy den anneme yaptırmıştım ben 1 günde örülebilir çok kolay elle örülüyo, tığ şiş gerekmiyo sen de yapabilirsin denemek istersen diye yazıyım dedim
Çok teşekkür ederim canım, şişe gerek yoksa daha güzel akşam internetten yün bakıp alıcam, hafta sonu başlarım gelirse yünlerim

ben ilk bebeğimde kullandım canım. Beşik içine değil de, oturma odasında duruyordu uyuyuca ya da emince buna koyuyordum. başka bi eve falan giderken de yanıma alıyordum daha rahat oluyodu. Hatta babamız buna koyup pış pı ş yaparak uyutuyordu sonra bununla direkt beşiğe alıyordu. Şart mı değil tabi ki ben de renk desen çok beğendiğm için yaptırmıştım.

Memleket havasi yaramış sana canım Farklı şehre gittiysen içtiğin su bile şişkinlik yapıyor geçici bisey olabilir

Kizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
Canom 3doz...yan etkisi yok bende ağrı filan da yapmadı hiç...
Ben kızımda 2sini oldum 1i kalmıstı bazı sebeplerden dolayı ihmal olduydu simdi o kalan 1dozu olup bitmis oalcak benim ki... İlkinde yapılmıs olsaydı ona da gerek yoktu...
Benim Dr ler hep önerdi...
Ayrıntılı usg gireceğim Dr ye de soracagm...
Onun fikrini de buraya yazarım...
32. haftaya kadar olmak gerekiyormus...vurunduktan 1ay sonra koruyuculuğu başlıyormuş..
Diyelim vurunmadık Herhangi bir durumda tetanoz asısı anında olunabiliyor ama bebek için her türlü risk faktörü dedi bana Dr...
Ben olacagım...

Tabi buyuklerimizin hatiralarida bambaşka insan kiyamiyor bile kullanmaya
benim de bazen iceri giriyor galiba karnım yumusuyor bazen dısarı doğru geliyor sert oluyor karnım. bi solda oluyor bi sağda. su an yer genis olunca cılgın atıyor ama ben hissedemiyorum iste.
ya ben bi yerde okumustum okuyunca inanamadim bu aylarda bebek yer bulma peşinde oluyormus ve bebek o kadar hareketliymiski bizler bunu hissetsek o kadar rahatsiz edici oluyormuş bi makine gibiymiş
izmirli izmirli deyip herkesi ayaga kaldirdi sende gec kaldin
ben aldim canim hem bbndan hemde reflu yatagi bizim gibi acemilere bunlar lazim olacak

Ben pazartesi olucam canım doktora sordum kesinlikle yaptır dedi
Bende yarin yaptiracam aynen edimin arkadasi doktor oda kesinlikle yaptirin demis
kuzum bide 3 dozmu vurulacagiz yani tek bir igne degil oylemi

Kızlar bakın bebeğime hedıye geldı teyzem ellerıyle yapmış sızınle paylaşmak Istedım mutluluğumu nedense bebek ıcın bırı bısey yaptığında aşırı mutlu oluyorum hepımız aynıyızdır Internet’ten baktım yaptım diyor bır de öğrenmiş benım ıcın nasıl sevındım . Insallah güzel günlerde sağlıklı oynasınlar Bebıslerımız

Eklentiler

• image.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 29
Cok tatli allahim gule gule kullansin bebisin

Kızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda

ben o kızı yerim yerim bundan sonra artarak devam edecek canım bende bu aralar daha yoğun hissediyorum çok hoşuma gidiyor hemen adını söylüyorum konuşuyorum

bazen kocaman oluyor bazen geri kaçıyor herhalde sakinliyor
ama artık nerden bakarsan bak hamile olduğum aşikar

Benimde hala cok büyük değil swetsort lerle falan anlaşılmıyor ama bundan sonra saklamak mümkün değil ama evde badi ve taytla çok bariz küçük bir top gibi

Ooo benim hiç bir alt kıyafetim olmuyor hamile kıyafetine başladım bir aydır. Az önce giyecek kıyafet bulamadım eşimin esofman altını giydim bol bol ancak oldu

Kizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
Korkma güneş ben tüm.dozlarini oldum 9 yıl oldu koruyuculuğu daha devam ediyormuş yeniden yapmadılar ateş şişme vs olabilir diyorlar ama benim hic biri olmadı zaten ilk 2 yada 3 doz hamilelikte yapılıyor digerleri 1 yıl ve 2 yıl.sonraydi heralde

ben sana bişi diyimmi kuzum senin başına gelen en güzel şey dikişe ihtiyaç duymaman ben anlamadım bu dikiş olayını dediğin gibi parasını geçtik biz tüp bebekçiler zaten artık para konusunu önemsemiyoruz bi şekilde veriyoruz ama serklaj yaptırıp enfeksiyon yada başka sıkıntı yaşamayanı görmedim. Sen yazdınya buraya dikişe gerek yok diolar diye inan senin adına çok sevindim o zaman
Valla artık cevap vermemek lazım ya bak yine 2 arkadaşımız ban yedi bizim güzel muhabbetimize oluyo olan ama şu bahsettiğin yaş konusuna kesinlikle katılıorum bende öle bi sıkıntı yaşamıştım başlarda bende yaşına verdim o zaman
Saol tatlım Allah razı olsun
Kız ben bugün beşiktaşa indim tüm esnaf anladı hamile olduğumu ki bol elbise giymiştim hesabını yap yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…