- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
git için rahat etsin bence de.Ins gecmistir ya bebege bisey olmasinda..yarında bir bakayım olmazsa cuma kontrole giderim hem cinsiyetinide gösterir artik
Çok teşekkür ederim canım, şişe gerek yoksa daha güzelCanım bu puffy den anneme yaptırmıştım ben 1 günde örülebilir çok kolay elle örülüyo, tığ şiş gerekmiyo sen de yapabilirsin denemek istersen diye yazıyım dedim
ben ilk bebeğimde kullandım canım. Beşik içine değil de, oturma odasında duruyordu uyuyuca ya da emince buna koyuyordum. başka bi eve falan giderken de yanıma alıyordum daha rahat oluyodu. Hatta babamız buna koyup pış pı ş yaparak uyutuyordu sonra bununla direkt beşiğe alıyordu. Şart mı değil tabi ki ben de renk desen çok beğendiğm için yaptırmıştım.Kızlar ben de babynest diye bişeyin reklamını görüyorum sürekli sizce buna gerek olur mu? Beşiğinin içine böyle yatırıp sonra salonda yanımızda mı böyle yatırıyoruz nasıl kullanılıyor çok da bilemedim.
Eki Görüntüle 2650131
Ben pazartesi olucam canım doktora sordum kesinlikle yaptır dediKizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
Memleket havasi yaramış sana canımKızlarr keyifler nasıl giremiyorum ne zamandır memleketteyiz köyde falan hiç çekmiyorhissediyor musunuz bebişleri? Ben hissediyorum ama hala daha emin olamıyorum bağırsak mı o mu ama dün çok farklı birşey hissettim titreşim gibi birşey oldu uzun bir süre onun bebişim olduğuna eminim bu arada bugün şok oldum üç gün önce falan 51 kilo gelirken bugün 54 kilo geldim tartıda . Tartıda aynı tartı şok oldum böyle birşey olabilir mi ya 3 gün içinde??
Canom 3doz...yan etkisi yok bende ağrı filan da yapmadı hiç...Kizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
Tabi buyuklerimizin hatiralarida bambaşka insan kiyamiyor bile kullanmayaTamam canım çok güzel düşünmüşsün ☺ anneannem bana bebekken bir battaniye almış, ben dört yaşındayken vefat etti. Ben hala onu yanımda taşıyorum. Gerçekten hatıraların en kıymetlileri bunlarYouTube a bakayım da soft alayım ben de ☺
ya ben bi yerde okumustum okuyunca inanamadim bu aylarda bebek yer bulma peşinde oluyormus ve bebek o kadar hareketliymiski bizler bunu hissetsek o kadar rahatsiz edici oluyormuş bi makine gibiymişbenim de bazen iceri giriyor galiba karnım yumusuyor bazen dısarı doğru geliyor sert oluyor karnım. bi solda oluyor bi sağda. su an yer genis olunca cılgın atıyor ama ben hissedemiyorum iste.
izmirli izmirli deyip herkesi ayaga kaldirdi sende gec kaldin
ben aldim canim hem bbndan hemde reflu yatagi bizim gibi acemilere bunlar lazim olacakKızlar ben de babynest diye bişeyin reklamını görüyorum sürekli sizce buna gerek olur mu? Beşiğinin içine böyle yatırıp sonra salonda yanımızda mı böyle yatırıyoruz nasıl kullanılıyor çok da bilemedim.
Eki Görüntüle 2650131
Bende yarin yaptiracam aynen edimin arkadasi doktor oda kesinlikle yaptirin demisBen pazartesi olucam canım doktora sordum kesinlikle yaptır dedi
kuzum bide 3 dozmu vurulacagizCanom 3doz...yan etkisi yok bende ağrı filan da yapmadı hiç...
Ben kızımda 2sini oldum 1i kalmıstı bazı sebeplerden dolayı ihmal olduydu simdi o kalan 1dozu olup bitmis oalcak benim ki... İlkinde yapılmıs olsaydı ona da gerek yoktu...
Benim Dr ler hep önerdi...
Ayrıntılı usg gireceğim Dr ye de soracagm...
Onun fikrini de buraya yazarım...
32. haftaya kadar olmak gerekiyormus...vurunduktan 1ay sonra koruyuculuğu başlıyormuş..
Diyelim vurunmadık Herhangi bir durumda tetanoz asısı anında olunabiliyor ama bebek için her türlü risk faktörü dedi bana Dr...
Ben olacagım...
Cok tatli allahimKızlar bakın bebeğime hedıye geldı teyzem ellerıyle yapmış sızınle paylaşmak Istedım mutluluğumunedense bebek ıcın bırı bısey yaptığında aşırı mutlu oluyorum hepımız aynıyızdır Internet’ten baktım yaptım diyor bır de öğrenmiş benım ıcın nasıl sevındım . Insallah güzel günlerde sağlıklı oynasınlar Bebıslerımız
Ben doktora gitmiyorum korana sebebiyle inşallah 21 hafta da ayrıntılı da Ögrenebilirim
Çok teşekkürler canım benimCok tatli allahimgule gule kullansin bebisin
kızlar günaydın herkese ☀ Ben dün gece ilk kez kızımın hareketini hissettim galibauyumadan önce uzanmış telefona bakıyordum göbek deliğimin alt kısmında böyle çok hafif bir dokunma gibi böyle sanki minik bir balık geziyormuş gibi bir his oldu çok güzeldi sonra bekledim biraz daha yapar mı diye ama yerleşti uykuya daldı heralde kuzum bi daha yapmadı
bazen kocaman oluyor bazen geri kaçıyor herhalde sakinliyorKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
Benimde hala cok büyük değil swetsort lerle falan anlaşılmıyor ama bundan sonra saklamak mümkün değil ama evde badi ve taytla çok bariz küçük bir top gibiKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
Ooo benim hiç bir alt kıyafetim olmuyorKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
Korkma güneş ben tüm.dozlarini oldum 9 yıl oldu koruyuculuğu daha devam ediyormuş yeniden yapmadılar ateş şişme vs olabilir diyorlar ama benim hic biri olmadı zaten ilk 2 yada 3 doz hamilelikte yapılıyor digerleri 1 yıl ve 2 yıl.sonraydi heraldeKizlar tetenoz aşisi oldunuzmu ben olmayacaktim ama kac doktora sorduysak olmak zorundaymisim o yuzden yarin olacam?annemde cok evhamli olma diyor kadincagiz korkuyor bi yan etkisi varmi ki ?
ben sana bişi diyimmi kuzum senin başına gelen en güzel şey dikişe ihtiyaç duymaman ben anlamadım bu dikiş olayını dediğin gibi parasını geçtik biz tüp bebekçiler zaten artık para konusunu önemsemiyoruz bi şekilde veriyoruz ama serklaj yaptırıp enfeksiyon yada başka sıkıntı yaşamayanı görmedim. Sen yazdınya buraya dikişe gerek yok diolar diye inan senin adına çok sevindim o zamanYok canım 12 ila 15 haftalarda atılıyor ama çok şükür gerek duyulmadı bana ameliyat eden doktorun tavsiye etmişti önlem amaclı ama sonradan bir kaç doktora gittim dikiş atarsak ekstra bir işlem olur rahim boyun iyi dediler şuan 10 veya 15 günde bir kontorlw gidiyorum cok şükür iyi inş bundan sonra bir sorun yaşamam. Memorial da bana indirimli 10.200 tl dediler medicana 12 bin dedi.Parasindan ziyade zorlu bir işlem sonrasıda sıkıntı
Valla artık cevap vermemek lazım ya bak yine 2 arkadaşımız ban yedi bizim güzel muhabbetimize oluyo olan ama şu bahsettiğin yaş konusuna kesinlikle katılıorum bende öle bi sıkıntı yaşamıştım başlarda bende yaşına verdim o zamanYine mi tartışmaartık şu ortamı görünce gerçekten girmek istemiyorum, zaten yeterince gerginlik var hayatımızda, bir de burayı su saçma muhabbetleri çekemiyorum. Ortalığı karıştıranlar niyeyse yaşı küçük arkadaşlar. Anlayış, olgunluk, sabır hiçbirşey yok. Bu grup genelde 30 yaş civarı ve kendi arasında gayet iyi anlaşıyor, karşı düşüncede bile olsa kimse kalkıp gerginlik çıkarmıyor, cevap vermiyoruz olup bitiyor.
Ama şu gerginlik bir daha olsun girmiycem artık çekemiyorum cahillikleri.
Saol tatlım Allah razı olsunTünaydın kızlar çok bakamadım bu ara ama msjları okudum şimdi. Bi arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş çok üzüldüm rabbim sabrını versin. Cinsiyet öğrenenler olmuş Tebrik ederim akademi prensesini sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah. Sağlıcakla ilerlesin haftalarımız
Kız ben bugün beşiktaşa indim tüm esnaf anladı hamile olduğumu ki bol elbise giymiştim hesabını yap yaniKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?