2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Muhtemelen öyle ama işte evham yapmadan duramıyoruz dün biraz yoğun bir gündü korktum açıkcası bişimi oldu diye ama ufak ufak hareketlenmeye başladı dondurma yiyince anası gibi dondurma zayıf noktası kızımın

Canim insallah bisey olmaz yatip dinlenmeyi ihmal etme Rabbim yardimcin olsun

Doğumda öğrencem ben galiba bu gidişle
Bizde ilk kizimimi 20 haftada ogrenmistim kiz ben catlardim bi ozele git

Pelinim endiselenme insallah hersey yolundadir

Kızlar sağlık ocagına gidip kayıtmı yaptırmak gerekiyor ben hiç öyle birşey yapmadım daha birtek hastaneye gidiyorum
Sağlık ocağına bildirilmesi gerekiyor gebeliklerin 14. Haftadan önce. Bizim için değişen bir şey yok ama sağlık ocakları ceza yiyormuş 14. haftaya kadar bildirilmeyen gebeliklerden.

Ya benimde doktor ayniydi hatirlarsan demiyordu baska doktora gittim emin bir sekilde tek seferde söyle cinsiyeti 1gün önce diger doktor belli degil demisti üstelik sende baska doktora git istersen
Özele gidicem bu hafta inşallah detaylı bakar söyler inşallah yoruldum artık sana erkeğe benziyo demiş miydi canım

Kızlar nakışlı hastane çıkışı istiyorum tavsiye edeceğiniz site var mi acaba

Eklentiler

• 20200623_173929.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah olmaz birşey bu haftaya kadar gelmişsiniz. Arada bende de oluyor ağrılar daha bebeği de hissedemedim. 2hafta sonra turkiyeye geliyorjm orda gidicem doktora. Burda detayli da baktı ters birşey goremedi herşey yolunda dedi ama belli olmaz. Hepimize kolayliklar dilerim. Hayirlisiyla dogsunlar.

Kızlar nakışlı hastane çıkışı istiyorum tavsiye edeceğiniz site var mi acaba
instagramda
tugbakuguforbaby diye bir hesap var
kızkardeşimiz doğumuna yaptırmıştım çok kaliteli geldi nakış değil fakat digital baskı çok güzel desenler var
isterseniz bir bakın

Duymadım hiç canim

Derinndn1234 canım ben instagramda designbyasena sayfasına yatırmıştım çok memnun kaldım şimdiki bebegimede orada yaptiracagim

Aynen canım rızkı veren Allah bende senin gibi düşünüyorum. Bizim müdür 32. Hafta doktor raporu bile gelse bi üst kurula gönderirim o riski göze almam diyor 32. Haftadan sonra çalışmamızı istemiyor

Belki normalde de oraya gittim içindir ama ben memnunum bursa daki bir çok özelden daha iyi bir hastahane
Bana uzak olduğu için hiç gitmedim o hastaneye. Bence sen sürekli gittiğin için takipli hastasına yaptığı fiyattır o. Genelde pahalı hastanelerde

3 gün 1 fitil makattan dedi endol için ... progesteron günde 3 tablet ...belliydi bel ağrımın boşuna olmadığı... kanaman başlayabilir panik yapma dedi
Endolun fazla kullanımı zararlı o yüzden sordum sana da 3 gün vermiş. Rapor verdi mi canım.insallah bisey olmaz stres yapma dualarimiz seninle Rabbim korusun. Ayaklarino dik birde poponun altına yumuşak bi yastık köy canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…