- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Sen şuan oraya mi gidiyorsun canım doktorun kimdi.Turkiyede maalesef normal doğum yanlısi çok az hastane veya doktor var.ya 30 binleri gözden çıkarıp ilginin alakanın ful old bi hast gidicez yada böyle tek derdi olan para olan 20 dk kes getir olan doktorlara kalacaz.Hayir hast uygun da değil perinatolog olmasa asla gitmiycegim bi hast beylikdüzü tarafım da oturuyorum etrafında medilife reyap kolon dışında hast yok onlara da ben hast demiyorumcanım ablamda aynı şekilde tüp bebek tedavi sürecinde ve doğumda o hastanedeydi.sezaryansa sıkıntı olmayacaktır normal doğum yanlışı değiller çünkü çok çok yoğun bir hastane normal doğumda süreç daha uzun sezaryanda kes çıkar.mantigiyla bakıyorlar aslında çoğu doktor maalesef artık o şekilde düşünüyor.benim.kendi dr da öğün nöbetçi olmasına rağmen beni bıraktı gitti.ustune birde azarladı kaldiki çok paniktim erken doğumdan dolayi
Belkide ac karnina aşı oldum 11 i geçiyordu kahvamti yaptığımda. Migrenim hafifledi canım ama bebeği hissetmedim yemek yedim meyve yedim sarelle yedim yok elim karnimda bekliyorum belki anlamıştır annesinin rahatsız olduğunu eşime yakında bi hast gidelim dedim de hayır evham yapma diyor. Sağol canım içimi ferahlattinAç olduğun için mi bu kadar etkiledi acaba canım ben de aç karnına kontrole gittiğimde bebek hareketsiz oluyor canım birde bebekler birgün çok hareketliyken bir iki gün hareketsiz olabilirlermiş hem yaşadığın streaten o da biraz sessiz kalıyor olabilir çünkü benimde çok moralimin bozuk olduğu ağladığım günün eryesindeki günlerde hiç hissetmediğim olmuştu içini ferah tut Allahın izniyle bebeğinde iyidir
yok canım ben şuan yine bağcılarda medicine hastanesine gidiyorum.orasi da A plus bir hastane diyebilirim.evet medipol mega o anlamda iyi perinatolog vs bünyesinde. tup bebek ve coklu gebeliklerde de çok.iyi olduklarını biliyorum.şuan ki doktorum.medicinda tea tavadzade gürcüstanli bir dr.ilk doğumda takibini.o yapmadı ama takip eden dr gidince sezaryanmi.o yapmıştı ve çok rahat bi süreç geçirmiştim sezaryan sonrası yine onda.olmak.istiyorumSen şuan oraya mi gidiyorsun canım doktorun kimdi.Turkiyede maalesef normal doğum yanlısi çok az hastane veya doktor var.ya 30 binleri gözden çıkarıp ilginin alakanın ful old bi hast gidicez yada böyle tek derdi olan para olan 20 dk kes getir olan doktorlara kalacaz.Hayir hast uygun da değil perinatolog olmasa asla gitmiycegim bi hast beylikdüzü tarafım da oturuyorum etrafında medilife reyap kolon dışında hast yok onlara da ben hast demiyorum
11+5 de öğrendimbiz aynı doktoramı gidiyoruz yoksahep bi belirsizlik başkaları 13. 14.haftada ogreniyor
[
Ya cok kötü etkilemiş seni ama açlık sıcak hepsi birleşti bence. İyice dinlen bebiş iyidir inşallah
Sagolun kızlar Allah razı olsunP Pelinimben Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol sıcaklar bizi kötü etkiliyor malesef bi de maskeyle çok zor bu yaz.. Allah şifa versin
nane yağı varsa şakaklara.masaj yap canım yada buz torbasını köy böyle durumlarda çok rahatlatıyor.henuz hareketlerinin rutine oturması için çok.ufaklar.bazilarini hissediyoruz bazılarını etmiyoruz bence zaman ilerledikçe inan sabah hangi öğlen hangi saatlerde hareketleniyor bileceğiz ve doğum sonrasındaki süreçte de bu saatler deo lacak uyanmaları vsBelkide ac karnina aşı oldum 11 i geçiyordu kahvamti yaptığımda. Migrenim hafifledi canım ama bebeği hissetmedim yemek yedim meyve yedim sarelle yedim yok elim karnimda bekliyorum belki anlamıştır annesinin rahatsız olduğunu eşime yakında bi hast gidelim dedim de hayır evham yapma diyor. Sağol canım içimi ferahlattin
erkekmiydi11+5 de öğrendim
Migren yagi almıştım int sürdük buz koydum enseme kafama tülbent bağladım parol ıctim anca biraz hafifledi. Ben gebelikten önce çok güclu ağrı kesiciler alırdım her seferinde 3 4 tane iğne ye giderdim şimdi sadece parol a kalınca kesmiyor.dogumdan sonra artık ağır ilaçlar almisycam şuan nasıl çekiyorsam devam edicem belki vücudum alışır.nane yağı varsa şakaklara.masaj yap canım yada buz torbasını köy böyle durumlarda çok rahatlatıyor.henuz hareketlerinin rutine oturması için çok.ufaklar.bazilarini hissediyoruz bazılarını etmiyoruz bence zaman ilerledikçe inan sabah hangi öğlen hangi saatlerde hareketleniyor bileceğiz ve doğum sonrasındaki süreçte de bu saatler deo lacak uyanmaları vs
Doktor henüz cinsel uzuvu olusmadi ama kemik ölçümü vs den yüzde 70 erkek diyorum dedi .Sonra 1 hafta sonra gittim kesin erkek dedierkekmiydibende temmuz basında gidicem.ogrenmezsem.hala doktoru degistirirm
cnaim.hamilelikte de zaten çok fazla baş ağrısı olabiliyor üstüne birde migrenin olması çok fena.patates filanda rendeleyebilirsin yada dilim yapıpMigren yagi almıştım int sürdük buz koydum enseme kafama tülbent bağladım parol ıctim anca biraz hafifledi. Ben gebelikten önce çok güclu ağrı kesiciler alırdım her seferinde 3 4 tane iğne ye giderdim şimdi sadece parol a kalınca kesmiyor.dogumdan sonra artık ağır ilaçlar almisycam şuan nasıl çekiyorsam devam edicem belki vücudum alışır.
Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri şiddetli migren ağrısı yaşıyorum aşı dan sonra hafif başımda ağrı başladı saçlarım nemliydi rüzgarda enseme vurunca gelirken kafamdaki ağırlığı hissettim birde şu maskeler sağlık ocağına gidiyorum diye 2 kat taktım nefes alıp verirken çok zorlandim. Akşam saatlerinde kusmaktan baş ağrısından vücut titremesinden kendimden geçtim. Gece boyu sürekli istifar ettim. Gece uyandığımda bebeğim açlıktan sanırım çok hareketsizdi.Sut ıctim biraz kipirdadi onu da Migdem almayınca yine istifar ettim. Sabah uyandigim da atmıyordu kahvaltı yaptım tatlı yedim yine atmiyor. Çok üzüldüm bebeğim için elim karnimda tepki vermesini bekliyorum. Aşı dan mi bu kadar kötü oldum yoksa sıcak ruzgar açlık mi etken oldu bilmiyorum. Aşı nin bende etkileri ateş yaptı ishal oldum kolda hafif şişlik buz aküsü koydum birde hafif ağırlık oldu kaldırırken. Inş sizlerde olmaz kızlar
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine evlatlarımız Allah a emanettir dinlen birsey yapmaKızlar benim bel ağrım çok oluyordu , dayanamadım doktora gittim bana progestan ve endol fitil verdi ve hemen kullan bunları dedi ... düşük ya da erken doğum olabilirmiş .. eşi de biraz rahme doğru inmiş ... moralim bozuldu açıkçası ...Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Güzel olur isim soyisim uyumlu sen bir düşün başka çocuklarınız içinBizim soyadımız yaman bi ara eşim kafayı kırdı erkek olursa yamancan koyalım diodu yamancan yaman
Ben üniversite hastanesine gidiyorum dr um perinotolog oda sezeryanda giriyor bebeği çıkarıp gidiyor normale girmiyor anestezi dikişi uzmanlar yapıyorcanım ablamda aynı şekilde tüp bebek tedavi sürecinde ve doğumda o hastanedeydi.sezaryansa sıkıntı olmayacaktır normal doğum yanlışı değiller çünkü çok çok yoğun bir hastane normal doğumda süreç daha uzun sezaryanda kes çıkar.mantigiyla bakıyorlar aslında çoğu doktor maalesef artık o şekilde düşünüyor.benim.kendi dr da öğün nöbetçi olmasına rağmen beni bıraktı gitti.ustune birde azarladı kaldiki çok paniktim erken doğumdan dolayi
Canım bir gidip kayıt yaptır bence doğum sonrası bebeğin aşılarını da yapıyorlar hastaneler kalabalık yada pandemi sürecinde olabilirKızlar sağlık ocagına gidip kayıtmı yaptırmak gerekiyor ben hiç öyle birşey yapmadım daha birtek hastaneye gidiyorum
Çok üzüldüm yaaa canım benim dikkat et kendinr bir doktorunada görünGünaydın kızlar. Dün akşamdan beri şiddetli migren ağrısı yaşıyorum aşı dan sonra hafif başımda ağrı başladı saçlarım nemliydi rüzgarda enseme vurunca gelirken kafamdaki ağırlığı hissettim birde şu maskeler sağlık ocağına gidiyorum diye 2 kat taktım nefes alıp verirken çok zorlandim. Akşam saatlerinde kusmaktan baş ağrısından vücut titremesinden kendimden geçtim. Gece boyu sürekli istifar ettim. Gece uyandığımda bebeğim açlıktan sanırım çok hareketsizdi.Sut ıctim biraz kipirdadi onu da Migdem almayınca yine istifar ettim. Sabah uyandigim da atmıyordu kahvaltı yaptım tatlı yedim yine atmiyor. Çok üzüldüm bebeğim için elim karnimda tepki vermesini bekliyorum. Aşı dan mi bu kadar kötü oldum yoksa sıcak ruzgar açlık mi etken oldu bilmiyorum. Aşı nin bende etkileri ateş yaptı ishal oldum kolda hafif şişlik buz aküsü koydum birde hafif ağırlık oldu kaldırırken. Inş sizlerde olmaz kızlar
Çok dikkat et canım benim rabbim şifa versin inşanlahKızlar benim bel ağrım çok oluyordu , dayanamadım doktora gittim bana progestan ve endol fitil verdi ve hemen kullan bunları dedi ... düşük ya da erken doğum olabilirmiş .. eşi de biraz rahme doğru inmiş ... moralim bozuldu açıkçası ...Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Endol un reçetesine baktım şimdi hamileler kullanmasın diyorEndolun fazla kullanımı zararlı o yüzden sordum sana da 3 gün vermiş. Rapor verdi mi canım.insallah bisey olmaz stres yapma dualarimiz seninle Rabbim korusun. Ayaklarino dik birde poponun altına yumuşak bi yastık köy canim
Kızlar ne aşısı oluyorsunuz tetanoz mu?Cok gecmis olsun canim bende yarin asi olucam bide kan alicaklar rutin kontrol dedi saglik ocagi senden istedilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?