2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sen şuan oraya mi gidiyorsun canım doktorun kimdi.Turkiyede maalesef normal doğum yanlısi çok az hastane veya doktor var.ya 30 binleri gözden çıkarıp ilginin alakanın ful old bi hast gidicez yada böyle tek derdi olan para olan 20 dk kes getir olan doktorlara kalacaz.Hayir hast uygun da değil perinatolog olmasa asla gitmiycegim bi hast beylikdüzü tarafım da oturuyorum etrafında medilife reyap kolon dışında hast yok onlara da ben hast demiyorum

Belkide ac karnina aşı oldum 11 i geçiyordu kahvamti yaptığımda. Migrenim hafifledi canım ama bebeği hissetmedim yemek yedim meyve yedim sarelle yedim yok elim karnimda bekliyorum belki anlamıştır annesinin rahatsız olduğunu eşime yakında bi hast gidelim dedim de hayır evham yapma diyor. Sağol canım içimi ferahlattin

yok canım ben şuan yine bağcılarda medicine hastanesine gidiyorum.orasi da A plus bir hastane diyebilirim.evet medipol mega o anlamda iyi perinatolog vs bünyesinde. tup bebek ve coklu gebeliklerde de çok.iyi olduklarını biliyorum.şuan ki doktorum.medicinda tea tavadzade gürcüstanli bir dr.ilk doğumda takibini.o yapmadı ama takip eden dr gidince sezaryanmi.o yapmıştı ve çok rahat bi süreç geçirmiştim sezaryan sonrası yine onda.olmak.istiyorum

nane yağı varsa şakaklara.masaj yap canım yada buz torbasını köy böyle durumlarda çok rahatlatıyor.henuz hareketlerinin rutine oturması için çok.ufaklar.bazilarini hissediyoruz bazılarını etmiyoruz bence zaman ilerledikçe inan sabah hangi öğlen hangi saatlerde hareketleniyor bileceğiz ve doğum sonrasındaki süreçte de bu saatler deo lacak uyanmaları vs

Migren yagi almıştım int sürdük buz koydum enseme kafama tülbent bağladım parol ıctim anca biraz hafifledi. Ben gebelikten önce çok güclu ağrı kesiciler alırdım her seferinde 3 4 tane iğne ye giderdim şimdi sadece parol a kalınca kesmiyor.dogumdan sonra artık ağır ilaçlar almisycam şuan nasıl çekiyorsam devam edicem belki vücudum alışır.

cnaim.hamilelikte de zaten çok fazla baş ağrısı olabiliyor üstüne birde migrenin olması çok fena.patates filanda rendeleyebilirsin yada dilim yapıp

Cok gecmis olsun canim bende yarin asi olucam bide kan alicaklar rutin kontrol dedi saglik ocagi senden istedilermi

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine evlatlarımız Allah a emanettir dinlen birsey yapma

Kızım da çift isim kullandım biri bizi anlatan diğeri Kuran-I Kerim den oğlumda da geleneği bozmayız

Ben üniversite hastanesine gidiyorum dr um perinotolog oda sezeryanda giriyor bebeği çıkarıp gidiyor normale girmiyor anestezi dikişi uzmanlar yapıyor

Kızlar sağlık ocagına gidip kayıtmı yaptırmak gerekiyor ben hiç öyle birşey yapmadım daha birtek hastaneye gidiyorum
Canım bir gidip kayıt yaptır bence doğum sonrası bebeğin aşılarını da yapıyorlar hastaneler kalabalık yada pandemi sürecinde olabilir

Çok üzüldüm yaaa canım benim dikkat et kendinr bir doktorunada görün

Çok dikkat et canım benim rabbim şifa versin inşanlah

Endol un reçetesine baktım şimdi hamileler kullanmasın diyor Sen kullanmış mıydın? Gümde 1 fitil dedi bana ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…