Şimdi netten baktımda hamileliğin ortalarına kadar yer degistirirmis hatta 34 haftaya kadar değiştirmesi beklenirmis yoksa sezaryen yapılır diyor doğumda yolu kapatirsaSelam kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebiş iyi ama plesanta aşağıda doğum yolunun ağzını kapatıyormuş, kanama olabilir olursa hemen gel dedi. Böyle bir şey yaşamış olan var mı daha önce? Yukarı çıkabilir takip etmemiz laızm dedi.
Evet öyle dedi doktor yukarı çıkabilirmişŞimdi netten baktımda hamileliğin ortalarına kadar yer degistirirmis hatta 34 haftaya kadar değiştirmesi beklenirmis yoksa sezaryen yapılır diyor doğumda yolu kapatirsa
Pes doğrusu bu kadar da ilgisiz olunmaz tamam pandemi var haklılar ama bu gebelik günleri haftaları ne kadar önemli her konuda uyarmaları gerekiyor bizi arkadaşımı aile hekimi 20 gün önceden aramış tetanoz aşısı için. Bizle ilgilenmek zorundalar her kayıt için prim alıyolarBen doktoru hiç görmedim.3 lere gittim 1 keresinde kan aldılar bozulmuş buraya yazmıştım. 2.sinde asiya gittim hemsireymis bi tansiyon ölçtü o kadar ayaklarım fil ayağı gibi olmuştu bakar mısınız dedim yanında biriyle lak lak yaptı sonra benimle ilgilenir misiniz dedim gelip elinin ucuyla bisey yok ödem o dedi.Bende biliyorum ödem old ne yapabilirim demiştim. 3.ye bebeği hissetmedim aşıdan 2 gün sonra gittim benim hemisr3 yokmuş yine çardak da kahve ve soda içen bi kadına yönlendirdiler ebeymis o.Bebegi dinledi karnimi yokladı falan sonra kızla dışarıda konuştuk o da evladını kucağına almak için çok şey yaşamış kanamalar erken doğum vs ilgilendi sen kaydını bana aldır dedi.Bende e nabizdan değiştim ama daha hiç gitmedim bakalım o ne yapacak.Cevremde duyuyorum gel bi kan tahlili yapalim falan diyen bana denk gelmiyorSemt poliklinigine gittim 1 ay önce dahiliye bölümüne kadın tüm kan idrar vs testlerimi istedi detaylı baktı. Bi o doktor işte.
Canim korkma insallah bisey olmaz kardesimin esinede oyle dediler cok sukur sezeryan oldu Rabbim hepimizinkinide seninkinide saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinSelam kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebiş iyi ama plesanta aşağıda doğum yolunun ağzını kapatıyormuş, kanama olabilir olursa hemen gel dedi. Böyle bir şey yaşamış olan var mı daha önce? Yukarı çıkabilir takip etmemiz laızm dedi.
Plasentanın gebeliğin başlarında rahime yerleşip yapıştığını ve sonuna kadar aynı yerde yapışık durduğunu biliyorum yer değiştirdiğini bilmiyorum
canım hayırdır neden çıkarıcaz ki listeden? bir sorun yok dimi? meraklandırma bizi yaz hadi.Wendy eğer önemliyse beni listeden çıkarabilirsin
herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum
Canom benim eşim hep temkinliKızlar cinsel hayatlarınız ne durumda
Erken doğum riski filan var dedi ya o yüzden biraz canım sıkıldı.Canim korkma insallah bisey olmaz kardesimin esinede oyle dediler cok sukur sezeryan oldu Rabbim hepimizinkinide seninkinide saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Sağ ol canım dikkatli olacağız bakalım umarım çıkar yukarı.Plasenta gebeliğin ilk haftalarında rahim agzına yakın olabilr... Sonrasında yukarı çıkabilir... Gebeliğin ilk haftaları henüz her sey tam otırmus değildir.
G gunesli gunler canım sen kendini yormayacaksın, bol bol dinlneceksin ve dediği gbi takip yapılacak.
İnşallah canım benimErken doğum riski filan var dedi ya o yüzden biraz canım sıkıldı.
Sağ ol canım dikkatli olacağız bakalım umarım çıkar yukarı.
Geçmiş olsun canım inş kötü bir şey olmazSelam kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebiş iyi ama plesanta aşağıda doğum yolunun ağzını kapatıyormuş, kanama olabilir olursa hemen gel dedi. Böyle bir şey yaşamış olan var mı daha önce? Yukarı çıkabilir takip etmemiz laızm dedi.
Canım benim de plesanta aşağıda.. Dr progestan ve endol fitil verdiEvet öyle dedi doktor yukarı çıkabilirmiş
İnşallah sağ ol canım bakayım içim rahat etmezse tekrar giderim doktora olmadı.İnşallah canım benim
Benim ilk gebeliğimde de vardı o risk ama rahim agzını hiç kapatmadı... Zamanla yukarı çıktı...
Sende de çıkar inşaallah.. Bende hem rahim agzı hemde bu sebeple kontrollerimi aksatmadım hiç...
Sıkıntı olmaz Allahın izni ile takma kafana ama dinlenmek çok önemli.. Bol bol dinlen.. Uzan... İş yapmamaya çalış yorma kendini...
Bana bir şey vermedi ya hatta çok üzerinde durmadı.Canım benim de plesanta aşağıda.. Dr progestan ve endol fitil verdi
Niye market yoğurdu benim dr da ev yapimı yogurt tüket demistiKızlar merhaba bugün doktor randevumuz vardı doktoruma tetanoz aşısını sordum olayım mı diye gerek yok dedi o şimdi ateş falan da yapar sen de yaptırma dedi. Bir de ev yapımı yoğurt tüketebilir miyim diye sordum market yoğurdu tüket bu süreçte dedi merak eden varsa bilgi vermiş olayım
Kuzum seni gordum diye yazmak istedim yoksa bende son 10 gundur buraya yazmiyorum neden cikmak istedigini az cok tahmin ettim bazen evet onemli bisey yazariz birileri sadece begenmekle kalir kimse cvp dahi yazmaya gerek gormez ama biz en ufacik mutluluklarina bile sevinip hemen cvp yazariz acikcasi bende kirilmistim ama baskalari gibi kimseye bisey demedim o yuzden bosver hamileyiz senin sordugun seyi bende dusunuyorum ama kendi memleketimde dogum yaptiracagim icin orda gorusecem bakalimWendy eğer önemliyse beni listeden çıkarabilirsin
herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum
yaa bazen çok geç görüyorum nasılsa cevaplanmıştır diye yazmıyorum ben, aslında soru sorulunca cevaplanmaması kötü oluyor haklısın ama sordum ama cevap vermemişsiniz kimsenin bilgisi yok mu diye sormaya da çekinmem mesela ben. konu bu mu acaba üzülürüm yani bu sebepten aramıza gelmek istemiyorsa.Kuzum seni gordum diye yazmak istedim yoksa bende son 10 gundur buraya yazmiyorum neden cikmak istedigini az cok tahmin ettim bazen evet onemli bisey yazariz birileri sadece begenmekle kalir kimse cvp dahi yazmaya gerek gormez ama biz en ufacik mutluluklarina bile sevinip hemen cvp yazariz acikcasi bende kirilmistim ama baskalari gibi kimseye bisey demedim o yuzden bosver hamileyiz senin sordugun seyi bende dusunuyorum ama kendi memleketimde dogum yaptiracagim icin orda gorusecem bakalim
Canim bende konusamadim henuz fakat bende mutlulugumu burda paylasmistim kimseden ses cikmadi bende bi dahayazmak istemedimyaa bazen çok geç görüyorum nasılsa cevaplanmıştır diye yazmıyorum ben, aslında soru sorulunca cevaplanmaması kötü oluyor haklısın ama sordum ama cevap vermemişsiniz kimsenin bilgisi yok mu diye sormaya da çekinmem mesela ben. konu bu mu acaba üzülürüm yani bu sebepten aramıza gelmek istemiyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?