2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Şimdi netten baktımda hamileliğin ortalarına kadar yer degistirirmis hatta 34 haftaya kadar değiştirmesi beklenirmis yoksa sezaryen yapılır diyor doğumda yolu kapatirsa

Kızlar merhaba bugün doktor randevumuz vardı doktoruma tetanoz aşısını sordum olayım mı diye gerek yok dedi o şimdi ateş falan da yapar sen de yaptırma dedi. Bir de ev yapımı yoğurt tüketebilir miyim diye sordum market yoğurdu tüket bu süreçte dedi merak eden varsa bilgi vermiş olayım

Pes doğrusu bu kadar da ilgisiz olunmaz tamam pandemi var haklılar ama bu gebelik günleri haftaları ne kadar önemli her konuda uyarmaları gerekiyor bizi arkadaşımı aile hekimi 20 gün önceden aramış tetanoz aşısı için. Bizle ilgilenmek zorundalar her kayıt için prim alıyolar

Canim korkma insallah bisey olmaz kardesimin esinede oyle dediler cok sukur sezeryan oldu Rabbim hepimizinkinide seninkinide saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Plasenta gebeliğin ilk haftalarında rahim agzına yakın olabilr... Sonrasında yukarı çıkabilir... Gebeliğin ilk haftaları henüz her sey tam otırmus değildir.
G gunesli gunler canım sen kendini yormayacaksın, bol bol dinlneceksin ve dediği gbi takip yapılacak.
Plasentanın gebeliğin başlarında rahime yerleşip yapıştığını ve sonuna kadar aynı yerde yapışık durduğunu biliyorum yer değiştirdiğini bilmiyorum

Kızlar cinsel hayatlarınız ne durumda
Canom benim eşim hep temkinli bende de hamileyken hormonlar tavan ya
Ben daha çok isteyen taraf oldum ama ynede aralıklı sekilde oluyor bazı zamanlar
Aslında Dr bana bir kaç ay olmasın demisti

Canim korkma insallah bisey olmaz kardesimin esinede oyle dediler cok sukur sezeryan oldu Rabbim hepimizinkinide seninkinide saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Erken doğum riski filan var dedi ya o yüzden biraz canım sıkıldı.
Sağ ol canım dikkatli olacağız bakalım umarım çıkar yukarı.

Erken doğum riski filan var dedi ya o yüzden biraz canım sıkıldı.

Sağ ol canım dikkatli olacağız bakalım umarım çıkar yukarı.
İnşallah canım benim
Benim ilk gebeliğimde de vardı o risk ama rahim agzını hiç kapatmadı... Zamanla yukarı çıktı...
Sende de çıkar inşaallah.. Bende hem rahim agzı hemde bu sebeple kontrollerimi aksatmadım hiç...
Sıkıntı olmaz Allahın izni ile takma kafana ama dinlenmek çok önemli.. Bol bol dinlen.. Uzan... İş yapmamaya çalış yorma kendini...

İnşallah sağ ol canım bakayım içim rahat etmezse tekrar giderim doktora olmadı.
Canım benim de plesanta aşağıda.. Dr progestan ve endol fitil verdi
Bana bir şey vermedi ya hatta çok üzerinde durmadı.

Niye market yoğurdu benim dr da ev yapimı yogurt tüket demisti

Wendy eğer önemliyse beni listeden çıkarabilirsin
herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum
Kuzum seni gordum diye yazmak istedim yoksa bende son 10 gundur buraya yazmiyorum neden cikmak istedigini az cok tahmin ettim bazen evet onemli bisey yazariz birileri sadece begenmekle kalir kimse cvp dahi yazmaya gerek gormez ama biz en ufacik mutluluklarina bile sevinip hemen cvp yazariz acikcasi bende kirilmistim ama baskalari gibi kimseye bisey demedim o yuzden bosver hamileyiz senin sordugun seyi bende dusunuyorum ama kendi memleketimde dogum yaptiracagim icin orda gorusecem bakalim

yaa bazen çok geç görüyorum nasılsa cevaplanmıştır diye yazmıyorum ben, aslında soru sorulunca cevaplanmaması kötü oluyor haklısın ama sordum ama cevap vermemişsiniz kimsenin bilgisi yok mu diye sormaya da çekinmem mesela ben. konu bu mu acaba üzülürüm yani bu sebepten aramıza gelmek istemiyorsa.

Canim bende konusamadim henuz fakat bende mutlulugumu burda paylasmistim kimseden ses cikmadi bende bi dahayazmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…