şimdi arkadaşın sebebini inşallah dönünce kendisi yazar ama mutluluk paylaşma burada beğeni ile oluyor gibi bir şey, sende keşke kırılmasaymışsın canım, buralarda olun hep birlikte yolumuz daha çok uzun.Canim bende konusamadim henuz fakat bende mutlulugumu burda paylasmistim kimseden ses cikmadi bende bi dahayazmak istemedim
şimdi arkadaşın sebebini inşallah dönünce kendisi yazar ama mutluluk paylaşma burada beğeni ile oluyor gibi bir şey, sende keşke kırılmasaymışsın canım, buralarda olun hep birlikte yolumuz daha çok uzun.
Hepimizin cevaplanmayan soruları illaki oluyodur ya da görülmüyor olabiliyor ya da yazacak bişey bulamıyordur beğeni atılıyordur. Bunlar çok normal. Mesela ben çalıştığım zamanlar girip bakamıyorum Telefon zor alıyorum elime 2 gün geçiyor. tüm mesajları okumaya çalışırken muhakkak atladığım oluyodur. Ama yine de burda bi çok sevincimi üzüntümü paylaştım birçoğundan çok güzel şeyler öğrendim bana yazılmamış olsa bile. Bu bilmediğim heyecanlandığım süreci tek geçirmeyip benzer durumları yaşayan buradaki birçok gebe arkadaşımla geçirdiğim için memnunum. Sonradan gelip Bi kaç grubu karıştırmak isteyenler dışında herkesin üslubu desteği gayet hoş bence. Ki birşeye üzülüp alınıyorsak bile dile getirelim gruptan uzaklaşmayalım bence.benim de hic sorum cevaplanmadığı cok oldu ama küsülcek gidilcek bir durum değil ki bu bilmiyorlardır gormemislerdir arkadasın sorusunu da gormedım mesela gorunce hepimiz cevap yazıyoruz. uzucu oluyor boyle seyler.
Canım geçmiş olsun doktorun takip ettikçe sen de tavsiyelerine uydukça bir şey olmaz inşallah içini ferah tutSelam kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebiş iyi ama plesanta aşağıda doğum yolunun ağzını kapatıyormuş, kanama olabilir olursa hemen gel dedi. Böyle bir şey yaşamış olan var mı daha önce? Yukarı çıkabilir takip etmemiz laızm dedi.
Canım internette pastörize süt ürünleri tüketin diyordu ben de o yüzden sordum doktora ev yapımı yoğurt yapılan sütün güvenilir olup olmadığıyla ilgili dedi toksoplazma vb olmasın diye riske atmamak için dedi. Ben de bu zamana kadar hep yedim bir şey yoktur umarım dedim yoktur ama risk almayalım bundan sonra dediNiye market yoğurdu benim dr da ev yapimı yogurt tüket demisti
Canım ben de aynı şekilde market yoğurdu ve marketten alınan pastörize sütü tüketiyorum kaç aydırCanım internette pastörize süt ürünleri tüketin diyordu ben de o yüzden sordum doktora ev yapımı yoğurt yapılan sütün güvenilir olup olmadığıyla ilgili dedi toksoplazma vb olmasın diye riske atmamak için dedi. Ben de bu zamana kadar hep yedim bir şey yoktur umarım dedim yoktur ama risk almayalım bundan sonra dedi
Benim doktorumda marketten alınan yoğurt ve sütün hiç faydası olmadıgını evde sütü güzelce kaynatıp içmemi ve yoğurt yapmamı söylediCanım internette pastörize süt ürünleri tüketin diyordu ben de o yüzden sordum doktora ev yapımı yoğurt yapılan sütün güvenilir olup olmadığıyla ilgili dedi toksoplazma vb olmasın diye riske atmamak için dedi. Ben de bu zamana kadar hep yedim bir şey yoktur umarım dedim yoktur ama risk almayalım bundan sonra dedi
Sağ ol canım inşallahCanım geçmiş olsun doktorun takip ettikçe sen de tavsiyelerine uydukça bir şey olmaz inşallah içini ferah tut
Denizden ciktiktan sonra mayon islak olmasin mumkunse cikinca degistir kuru giyin o da enfeksiyonu tetikler doktorum beni o sekildeArkadaşlar günaydın bi sorum olucak. 19 haftalık gebeyim 5 gündür denize giriyorum dün biraz rahatsız etti deniz bugün sabahta koyu sarı bi akıntım olmuş ve idrarımda yanma var enfeksiyon kapmış olabilirmiyim. Ondan öncede az az oluyodu enfeksiyonum ama bugün akıntı biraz korkuttu. Tatilde olduğum için doktorumada gidemiyorum. Daha önce ilaç vermişti bunun için ama yanımda getirmedim. Bide geçen ay biraz kabız olmuştum zorlanmaya bağlı çok az kahve rengi leke gelmişti doktorum baktı sorun yok dedi ondan belli çok korkuyorum yine leke gelicek diye ama ondan sonra bi daha hiç gelmedi. Sizce ne yapmam lazım
Eyvahh ben kiraz kara uzum cok tuketiyorum ama bir etkisi olmadi sanki bana hele kiraz bir oturusta yarim kilo yerim yaniKarpuzun kirazın da kan sulandırıcı etkisi var tansiyon düşüklüğü yapabilir. Bak diyetisyenimi verdiği listeyi de atıyorum canım. Eki Görüntüle 2656537
Bencede böyle dile getir canım ama yinede aramızda kal yaniKizlardgulkts arkadadimin sebebini saddce tahmin ettim durumu kendiside aciklamak isterse aciklar fakat en azindan ben kendi adima konusayim bizler biseyler paylasiyorsak buraya yazıyorsak tabiki cvp almakta isteriz tabiki kimse mecburi cvp zaten yazmasin icinden geliyorsa yazar.ben mutlulugumu burda paylastim yazdigim askida kaldi cvp yazan olmadi tabiki yazmamak ayri gormrmek ayridir ki ben cogu kisininde bicok seyi okudugunu tahmin ediyorum neyse hepinizin canisagolsun kimsede yanlis anlamasin ben sadece dile getirmek istedim
Sen bidahaki kontrolünde doktoruna sor istersen canım belki etkilemiyordur seniEyvahh ben kiraz kara uzum cok tuketiyorum ama bir etkisi olmadi sanki bana hele kiraz bir oturusta yarim kilo yerim yani
Bnmde göbek büyüyor eşim korkuyor kaçınıyor bende sadece uzak kalmasak diye istiyorum yoksa pek modunda degilimCanom benim eşim hep temkinlibende de hamileyken hormonlar tavan ya
Ben daha çok isteyen taraf oldum ama ynede aralıklı sekilde oluyor bazı zamanlar
Aslında Dr bana bir kaç ay olmasın demisti
Gene ne oldu ki msj i cvplanmadigi için kırılan bir hamiş daha mi kirilmayin lütfenbenim de hic sorum cevaplanmadığı cok oldu ama küsülcek gidilcek bir durum değil ki bu bilmiyorlardır gormemislerdir arkadasın sorusunu da gormedım mesela gorunce hepimiz cevap yazıyoruz. uzucu oluyor boyle seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?