2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim bende konusamadim henuz fakat bende mutlulugumu burda paylasmistim kimseden ses cikmadi bende bi dahayazmak istemedim
şimdi arkadaşın sebebini inşallah dönünce kendisi yazar ama mutluluk paylaşma burada beğeni ile oluyor gibi bir şey, sende keşke kırılmasaymışsın canım, buralarda olun hep birlikte yolumuz daha çok uzun.

benim de hic sorum cevaplanmadığı cok oldu ama küsülcek gidilcek bir durum değil ki bu bilmiyorlardır gormemislerdir arkadasın sorusunu da gormedım mesela gorunce hepimiz cevap yazıyoruz. uzucu oluyor boyle seyler.
Hepimizin cevaplanmayan soruları illaki oluyodur ya da görülmüyor olabiliyor ya da yazacak bişey bulamıyordur beğeni atılıyordur. Bunlar çok normal. Mesela ben çalıştığım zamanlar girip bakamıyorum Telefon zor alıyorum elime 2 gün geçiyor. tüm mesajları okumaya çalışırken muhakkak atladığım oluyodur. Ama yine de burda bi çok sevincimi üzüntümü paylaştım birçoğundan çok güzel şeyler öğrendim bana yazılmamış olsa bile. Bu bilmediğim heyecanlandığım süreci tek geçirmeyip benzer durumları yaşayan buradaki birçok gebe arkadaşımla geçirdiğim için memnunum. Sonradan gelip Bi kaç grubu karıştırmak isteyenler dışında herkesin üslubu desteği gayet hoş bence. Ki birşeye üzülüp alınıyorsak bile dile getirelim gruptan uzaklaşmayalım bence.

Kizlar dgulkts arkadadimin sebebini saddce tahmin ettim durumu kendiside aciklamak isterse aciklar fakat en azindan ben kendi adima konusayim bizler biseyler paylasiyorsak buraya yazıyorsak tabiki cvp almakta isteriz tabiki kimse mecburi cvp zaten yazmasin icinden geliyorsa yazar.ben mutlulugumu burda paylastim yazdigim askida kaldi cvp yazan olmadi tabiki yazmamak ayri gormrmek ayridir ki ben cogu kisininde bicok seyi okudugunu tahmin ediyorum neyse hepinizin canisagolsun kimsede yanlis anlamasin ben sadece dile getirmek istedim

Canım geçmiş olsun doktorun takip ettikçe sen de tavsiyelerine uydukça bir şey olmaz inşallah içini ferah tut

Niye market yoğurdu benim dr da ev yapimı yogurt tüket demisti
Canım internette pastörize süt ürünleri tüketin diyordu ben de o yüzden sordum doktora ev yapımı yoğurt yapılan sütün güvenilir olup olmadığıyla ilgili dedi toksoplazma vb olmasın diye riske atmamak için dedi. Ben de bu zamana kadar hep yedim bir şey yoktur umarım dedim yoktur ama risk almayalım bundan sonra dedi

Canım ben de aynı şekilde market yoğurdu ve marketten alınan pastörize sütü tüketiyorum kaç aydır

Benim doktorumda marketten alınan yoğurt ve sütün hiç faydası olmadıgını evde sütü güzelce kaynatıp içmemi ve yoğurt yapmamı söyledi

Pastörize tavsiye etme sebepleri bakteri üretmediği için ama zaten tüm yağı alınmış için süt tozu ve bir sürü yapay ürünle önümüze sunuyorlar bende mecbur marketten alıyorum cevremde güvendiğim bir yer yok hele istanbulda yaşayıp bulmak daha imkansız. Ama anadolu da yaşasaydım o sütü 100 derecede mis gibi kaynatıp bir kismiylada yoğurt yapip yerdim sapsarı bir şekilde. Hep yedik annemde hamileyken yedi çevremdeki insanlarda çocukken ben köyden gelince çiğ ictigimi bilirim hiçbirşeyde olmadı.Maalesef bizleri süt tozuna mahkum ettiler. Çocuk 6 aya geldimi inek sütünü biberona koyup verirlerdi içsin diye şimdilerde su hastalık oluyor diye vermiyorlar yok efendim 1 yaş öncesi verilmez zararlı hemen devreye 1 yaş sonrası marketlerde satılan paketlenmiş süte veya devam sütüne yönlendiriyorlar. Annede süt olmayınca zaten hemen şu reklamlarda çıkan anne sutune en yakın ek gıda diye gavur mamalarını çocuklarımıza vermek zorunda kalıyoruz. Ilk gebeliyim inşallah bende dahil tüm annelerin gögüslerinden fosur fosur süt gelir de hiçbirimiz o kutuda tozlari vermek zorunda kalmayız kızlar

Kizlar özellikle süt icin konuşuyorum günlük sütler oluyor ya uht yerine onları tercih edin onlarda koruyucu varsa da az skt leri de 2-3 gün. Onlardan alıp yoğurt yapabilirsin. Mesela Adana’da doğru çiftlik var hem çiğ hem pastörize yoğurtluK sut satan büyük bi firma ben ordan alıp yapıyordum hangisinden kaldıysa markette migrosta oluyordu. Ama üşeniyorum yoğurt yapmaya tava yoğurdu alıyorum. Aslında yoğurdu azaltmalıyız Demir emilimini cok azaltıyor yemeklerle alınınca. Süt de düşündüğümüz kadar faydalı değil calsiyum icin peynir bağirsaklar icin de kefir öneririm ben. Bir arkadaşım kefir getiriyor bana ondan içiyorum arada ins pastorizedir bak öyledir diye sormamıştım ama soraym konu acilmisken

Kızlar ben olayı anlamadım ya gunes0101 canım nedir olay ben hiç görmedim ya da dikkat mi etmedik acaba?
Ben bilmediğim bir şey olunca genelde yazmıyorum ama sevinçli bir şey olunca da tebrik ediyorum, bazen de vaktim olmuyor beğeniyorum öyle geçiyorum. Hrrkes aynı şekilde yapıyor sanırım. Senin sevincin neydi görmedik mi acaba

Denizden ciktiktan sonra mayon islak olmasin mumkunse cikinca degistir kuru giyin o da enfeksiyonu tetikler doktorum beni o sekilde
uyarmisti aklinda olsun

Bencede böyle dile getir canım ama yinede aramızda kal yani ben senin en son memleketime gideceğim sürekli giremem dediğini hatırlıyorum o yüzden pek girmiyorsun diye düşünüyordum.

Canom benim eşim hep temkinli bende de hamileyken hormonlar tavan ya
Ben daha çok isteyen taraf oldum ama ynede aralıklı sekilde oluyor bazı zamanlar
Aslında Dr bana bir kaç ay olmasın demisti
Bnmde göbek büyüyor eşim korkuyor kaçınıyor bende sadece uzak kalmasak diye istiyorum yoksa pek modunda degilim

benim de hic sorum cevaplanmadığı cok oldu ama küsülcek gidilcek bir durum değil ki bu bilmiyorlardır gormemislerdir arkadasın sorusunu da gormedım mesela gorunce hepimiz cevap yazıyoruz. uzucu oluyor boyle seyler.
Gene ne oldu ki msj i cvplanmadigi için kırılan bir hamiş daha mi kirilmayin lütfen

Bende bazen 10 msj yazıyorum 1 cvp ancak geliyor bazen 1 msj yazıyorum öyle bir reaksiyon oluyor onlarca cvp beğeni vs geliyor bunlara takılmamali zorla olmaz

Hepimiz burda kafa dağıtıyoruz çocuklar ev işi yemek vs derken bazı gün hiç giremiyorum konular çoktan değişmiş oluyor bazen bi bakıp çıkıyorum bazen vakit oluyor oturuyorum herkese tek tek yazabiliyorum hepimiz telefon bilgisayar başında beklemiyoruz ki vakit ve ilgi çakması durumu

Yoksa inanın öyle mutlu oluyorum.ki güzel haberlere alışverişlere dikkatle de takip edip inceleyip okuyorum ama bazen yazamadigimiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…