2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bencede böyle dile getir canım ama yinede aramızda kal yani ben senin en son memleketime gideceğim sürekli giremem dediğini hatırlıyorum o yüzden pek girmiyorsun diye düşünüyordum.
Memleketten 2 gun oldu geldik canim aynen oyle yazmistim detayli ultrason 4 lu testimiz falanda temiz cikmisti bende bide uzuncaaaa yazdim aaa bi baktim kimse yazmamiş
dortlu testimiz ve detayli ultrasondu canim

Arkadaslar ben guzelce kirginligimi belli ettim kotu biseyde yazmadim eprili bi sekilde yazdim ama nedense bilgisayar yada ylfn basinda beklemiyoruzki durmadan yazalim denmis bizde herhalde bilgisayar yada tlf basinda surekli beklemiyoruz ama en azindan yazilan msjlar girildiginde goruluyor neyse uzatmaya gerek yok

G gunesli gunler ve @olmazsanolmaz kızlar sürekli dinlenin yorucu işler yapmayın. Bi anda yere eğilmeyin hiç. İnş düzelir bebek sürekli yer değiştirebiliyormuş
Sağ ol canım inşallah çıkarlar yukarı.
Memleketten 2 gun oldu geldik canim aynen oyle yazmistim detayli ultrason 4 lu testimiz falanda temiz cikmisti bende bide uzuncaaaa yazdim aaa bi baktim kimse yazmamiş

dortlu testimiz ve detayli ultrasondu canim
Gözün aydın canım görmedim ben sanırım bazen okumadan da geçiliyor sayfalar. Sen yine de paylaş bizimle, kırılma.

gunes0101
Canım değerlerinin temiz çıkmasına çok sevindim .Tüm arkadaşlarım güzel haberlerle gelince inanın çok seviniyorum riskli bir durum veya bebek kaybı olduğunda ağladığımı bilirim. Benim gebelik surecimi bir gorsesiniz inanın üzülürsünüz kafam yastıkta entube hastalar gibi yatıyorum devamlı ayağa kalksam sancim başlıyor ne iş ne güç zaten evimde d3 değilim annem bakıyor. Ellerim ve Ayaklarım fazlasıyla şiş telefonu tutmakta zorlandığım oluyor. Haftanın 2 veya 3 günü ağır migren ağrısı yaşıyorum çoğu kez ağrıdan gözümü açamıyorum. Buradan uzak kalmak Istemiyorum yattığım yerden kafam dağılıyor belki herkese cevap veremiyorum bilgi sahibi olmadığım konu oluyor bilmedigim bir konu hakkında yazıp kimseyi yanlış yönlendirmek istemem dgulkts arkadaşımda en son kök hücre bankasıyla ilgili sormuştu hiç bilmediğim birşey eşimde bir kaç kez Bana söyledi doğum yapacağın hast var mıdır diye ben ne old bilmiyorum dedim önemli birşeyse doktora sorarsın demiştim. Ben bu gruptaki kişilerin begenmesine begenmemesine hiç takılmıyorum diyelim soru sordum cevap yok tekrar sorarım kızlar yok mu bilgi verecek olan diye.
Kasim a az kaldı kızlar daha sırayla ben doğum yaptım yazacağız bebeklerimizin kilosunu boyunu uykusuzlugu yazıp dertlesecegiz bence hiç kirilmayalim.

Aaa evet onu sormuştu değil mi? Hatırladım ben de okudum ama benim ilk defa duyduğum bir şeydi zaten. Hatta şey diye düşündüm arkadaş yurtdışında filan mi yaşıyor diye

Ahh kuzum inş bundan sonra rahat geçirirsin hamilelikten öncede çok şey geçmiş başından inş herşey iyi olur senin için özellikle dua edeceğim. Sağlıkla kucağına aldın mı hepsi unutulur inş

Bu haftadan sonra rahat geçirirsin canım inşallah migren çok zor senin pek zor geçti yardımcı olanın varsa yat gitsin yorma kendini

merhaba infex kullanmanz bi sknti yasattmi dr banada bu ilaci verdi ama prospektusunde hamilelsr kullanmasn yaziyor
Doktorunuz uygun gördüyse sorun yaratacağını düşünmüyorum bende herhangi bir sıkıntı yaratmadı.

Canım bende öyle oldum son iki kiloyu 10 günde aldım ve hayret kaldım

Selam 3 hafta önceki kontrolumde Benmde plesanta aşağıdaydı doktor agır kaldırma dedi umarm yukarı cıkmıstır
Kızlar cinsel hayatlarınız ne durumda
Bana 1 ay yasak plesanta aşagıda diye

Şimdi sırada seker yükleme testleri var galiba ama herkes de istemiyor pek yaptırmak değil mi
Valla canım bana dahiliye doktoru diyetisyen kadın doğum hep yaptır şeker yüklemesi dedi. Gebelikte en tehlikeli şey insülin oluşması dedi bunu en iyi bu şekilde belirleyebiliyoruz dediler

Selam 3 hafta önceki kontrolumde Benmde plesanta aşağıdaydı doktor agır kaldırma dedi umarm yukarı cıkmıstır

Bana 1 ay yasak plesanta aşagıda diye
Geçmiş olsun sana da canım ne zaman kontrole gideceksin tekrar? 34 haftaya kadar çıkabilir dedi doktor bana.

Canım ben de aynı şekilde market yoğurdu ve marketten alınan pastörize sütü tüketiyorum kaç aydır
Benim doktorumda marketten alınan yoğurt ve sütün hiç faydası olmadıgını evde sütü güzelce kaynatıp içmemi ve yoğurt yapmamı söyledi

Kızlar ben de şaşırdım açıkçası bir arkadaşım pastörize yemelisin falan demişti ben de doktora o nedenle sormuştum ve bana bir şey olmaz ev yoğurdu da yiyebilirsin der diye düşünmüştüm biz de büyük şehirde yaşıyoruz ama yıllardır hep sütünü aldığımız bir sütçümüz var onu kaynatıp ev yoğurdu yapıyoruz ben market yoğurdundan daha çok seviyorum onu zaten ama şimdi doktor da böyle deyince mecbur marketten alıcam. Zaten bu aralar mayalamaya üşeniyordum üşenmezsem de günlük sütle mayalarım artık bir süre

Pelinimben inşallah canım hepimizin bol bol sütü olsun da bebişler o market ürünlerine kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…