- 12 Aralık 2014
- 227
- 227
- 103
- 32
Gözün aydın canım. O detaylida doktor sorun yok deyince insan nasıl rahatlıyor değil mi. Tabi yine yüzde yüz değil ama Allah korusun köyü ihtimallerden. Yine çok şükür bu zamana kolay ya da zor sağlıkla geldik. Devamı da gelir inşallah. Bebeğini kaybeden arkadaslarimiz için de en büyük temennim hayırla ve sağlıkla evlatlarını kucaklarına alabilmeleri en yakın vakitteKızlar naber
Bugun 7hafta aradan sonra kontrolüm vardı...
Detaylı ya da ayrıntılı usggirdim...
Her sey normal çıktı çok şükür rabbim utandırmasın
Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Erkek bebişti zaten 14de öğrenmiştik bugun 21w3d idi yne erkek olduğunu gördük bu kez ben de gördüm pipisini
500 gr olmus
Ben 58dim en son simdi 60 olmusum. Başlangıç kilom 55di... 5 kilo almışım kızlarnerdeyse her ay 1kilo almışım... Bizim 7hafta sonraki en heyecanlı günümüzdü şükür bu güne... Rabbim hepimize güzel haberler ile dönmeyi nasip etsin ❤
Kuzum dünkü kadar şiddetli değil ama hala kesilmedi ağrım doktora mesaj attım normaldir panik olma dedi. Rahim artık eskisine göre daha hızlı büyüyor dediGeçti mi canım ağrın
Sordum canım akşamki kadar çok ağrım kalmadı. Aynen doktorumda normal dedi. Eşim olmayınca gitmedim muayene olmak içinDoktoruna bir danis istersen ama o haftalarda bana doktorum adet sancisi gibi sancilarin olabilir korkma demisti insallah birsey yoktur
Amin inşaallah canım benimGözün aydın canım. O detaylida doktor sorun yok deyince insan nasıl rahatlıyor değil mi. Tabi yine yüzde yüz değil ama Allah korusun köyü ihtimallerden. Yine çok şükür bu zamana kolay ya da zor sağlıkla geldik. Devamı da gelir inşallah. Bebeğini kaybeden arkadaslarimiz için de en büyük temennim hayırla ve sağlıkla evlatlarını kucaklarına alabilmeleri en yakın vakitte
Cok sevindim masallah kuzuya kocaman olmuş. Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsinKızlar naber
Erkek bebişti zaten 14de öğrenmiştik bugun 21w3d idi yne erkek olduğunu gördük bu kez ben de gördüm pipisini
500 gr olmus
Ben 58dim en son simdi 60 olmusum. Başlangıç kilom 55di... 5 kilo almışım kızlarnerdeyse her ay 1kilo almışım... Bizim 7hafta sonraki en heyecanlı günümüzdü şükür bu güne... Rabbim hepimize güzel haberler ile dönmeyi nasip etsin ❤
Yumurta hariç hiç tuz tüketmiyorum canım suyuda 2.5 -3 lt hergun içiyorum meyve 1 maden suyu da tuketiyorum napicam bilmiyorum kaşıntı başlayınca kanatana kadar kaşıyorum resmen
Gözün aydın canım darısı bizlereKızlar naber
500 gr olmus
Cok sevindim masallah kuzuya kocaman olmuş. Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin
Teşekkür ediyorum kızlar.. Amin darısı sizlere olsunGözün aydın canım darısı bizlere
Gözünüz aydın canım maşallah sizeKızlar naber
500 gr olmus
2 ilacim var demir ve fitil progesteron uzun zamandır kullanıyorum zatenDoktorun ne diyor bu duruma? Acaba içtiğin bi ilac yada vitamin mi yan etki yapıyor belki ondan kasınıyordındur
Bulundugun sehir çok mu sıcak. Bu sıralar bende cok zorlanıyorum sıcaklardan. İzmitteyim bende2 ilacim var demir ve fitil progesteron uzun zamandır kullanıyorum zaten
Sıcaklardan oluyor dedi doktorum tansiyonu sordu normal dedim
Ben vegaferon fort tablet iciyorum surup midemi bulandirir diye hap formunu yazdirmistim.doktoruma ama surup olanin tadini bilmiyorum sadece tahminen kotudur diye tercih etmedimKizlar merhaba hangi Demir ilaclarini içiyorsunuz sivi olanından içen var mi ben hap içmekte zorlanıyorum da sivisini icecem ama içmek zor mu tadı kotu mu
tmam cnim sevmiyorum hap yutmayı ama tadı kotuyse ben de hap alcaktmBen vegaferon fort tablet iciyorum surup midemi bulandirir diye hap formunu yazdirmistim.doktoruma ama surup olanin tadini bilmiyorum sadece tahminen kotudur diye tercih etmedim
Feramat iciyorum ben...surubu maltafor ictim,cok guzeldi.Kizlar merhaba hangi Demir ilaclarini içiyorsunuz sivi olanından içen var mi ben hap içmekte zorlanıyorum da sivisini icecem ama içmek zor mu tadı kotu mu
Çok şükür canım güzel haberlerle gelmişsinKızlar naber
500 gr olmus
Canım ben hamilelikten öncede hep Demir ilaçları kullandığım içtim sıvı ve İğne halindense hapa şükrediyordum. Hiç güzel değil tadıKizlar merhaba hangi Demir ilaclarini içiyorsunuz sivi olanından içen var mi ben hap içmekte zorlanıyorum da sivisini icecem ama içmek zor mu tadı kotu mu
Bende cok korkuyodum bebek asagida diye bugun kontrolum vardi cok sukur bi problem cikmadi ayaklar asagida o yuzden oyle oluyoBebeğin hareketlerini kasığımın çok altından hissediyorum göbekte mi hissetmemiz gerekiyor? Bebek aşağıya inmemiştir değil mi
Canim kasikta bi agri olsun hemen aklimiza kotu seyler geliyo ama rahim buyuyo falan o yuzden sakin olmamiz gerekiyo insallah saglicakla gelir bebislerimizKuzum dünkü kadar şiddetli değil ama hala kesilmedi ağrım doktora mesaj attım normaldir panik olma dedi. Rahim artık eskisine göre daha hızlı büyüyor dedi
Canim sivisi daha kotu hic icemezsin haplari yutmaya calisKizlar merhaba hangi Demir ilaclarini içiyorsunuz sivi olanından içen var mi ben hap içmekte zorlanıyorum da sivisini icecem ama içmek zor mu tadı kotu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?