- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Heyecanlandım bende 28inde gidicem ayrıntılıya bakalım benim bebisim bize ne şirinlikler yapacakYaaa çok guzel degilmi gozunaydin kuşumbende ayrintiliya girdigimde bebegimi tam net gordum birde bulundugum ilde teknoloji cok iyi degil cihazlar prk net gostermiyor en iyi hastaneye gittigim halde böyle orda superdi ya bebeğimin parmaklarini emdigini agzini actigini o kadar net gordumki mjkemnel bir duygu rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Normal canim hic korkma ayaklari falan asagidaydo benimkinin ilk hissettigim haftalar hep asagidaydi simdi heryerde resmen geziyor icerdeArkadaslar meraba. Bende nasipse kasim ayi annesi olucam. 19 haftalik hamileyim ve kizimin hareketlerini kasiklarimda hissediyorum hep . Asagilarda hissediyorum. Bu normalmi acaba boyle olan var mi aranizda . Asagiya mi inmis diye korkuyorum bazen ..
Hoşgeldin canım bizde dün bundan bahsettik bu aralar bebegin pozisyonuyla yada haftasıyla mi ilgili nedir böyle hisseden çok annemiz var bende aşağıda hissediyorum bazen bi tekme atıyor bebek çıkacak sanıyorum alt tarafa doğru çok güçlü vuruyor aynı şeyi ayrıntılı ultrason sırasında da yaptı ama dr hiç bisi demedi bende sormadım ama normal yani hemen hemen hepimizde oluyorArkadaslar meraba. Bende nasipse kasim ayi annesi olucam. 19 haftalik hamileyim ve kizimin hareketlerini kasiklarimda hissediyorum hep . Asagilarda hissediyorum. Bu normalmi acaba boyle olan var mi aranizda . Asagiya mi inmis diye korkuyorum bazen ..
Bazen oluyor benzeri benimde ordaki kemik değil mi rahim büyümesiyle ilgilidir ağırlık arttıkça dayanılmaz bir ağrı değil ama oluyorGünaydın kızlaaaar güzel bir gün olur inşallah hepimiz için. Dün çok garip bir ağrım oldu sizde de olan var mıgenital bölgemin tam ikiye ayrıldığı noktadaki kemiğim öyle bir ağrıyor ki yürüyemiyorum özellikle bacaklarımı yana açınca ve bir şeyler itip çekince çok kötü hiç böyle olan var mi
28 inde haftan çok ilerlemiş olmuyor mu canım kac haftalık olmuş olacak 21 22 haftada ideal değil miHeyecanlandım bende 28inde gidicem ayrıntılıya bakalım benim bebisim bize ne şirinlikler yapacak
Evet dayanılmaz değil kuzu sadece yürütmüyor bazen o kadar. Neyse rahatldım yalnız değilizBazen oluyor benzeri benimde ordaki kemik değil mi rahim büyümesiyle ilgilidir ağırlık arttıkça dayanılmaz bir ağrı değil ama oluyor
Bnmde akşam tam uykuya dalarken tıp tıp vurmaya başladıBenim 3 gündür çok hareketsizdi hiç bebeğimi hissetmedim kafaya da takmadım bu sabah uykumdan uyandırdı sağolsun. Dediginiz gibi göbek deliğinin altından tekmemi yedim çok aşağıdan geldi bence normaldir
Yaaaa ben de istiyorumYaaa çok guzel degilmi gozunaydin kuşumbende ayrintiliya girdigimde bebegimi tam net gordum birde bulundugum ilde teknoloji cok iyi degil cihazlar prk net gostermiyor en iyi hastaneye gittigim halde böyle orda superdi ya bebeğimin parmaklarini emdigini agzini actigini o kadar net gordumki mjkemnel bir duygu rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Canım evet aşağı yukarı hep benzer seyleri yaşıyoruz ve yalniz olmadığını bilmek iyi geliyor yaşadıklarımızın normal olması demek oluyorEvet dayanılmaz değil kuzu sadece yürütmüyor bazen o kadar. Neyse rahatldım yalnız değilizSenin hamileliğin nasıl gidiyor kuzu
Kuzum bende ufaktan başladım duyduğuma göre son trimester ayrı işkence olduğu için anneler pişman oluyormuş neden 6-7 de başlamadım diye h&m in yenidoğan kıyafetlerini çok övüyorlar büyüyünce alt taytları kapri olarakda kullanabiliniyormuş çok fazla tavsiye eden olduKızlar bebek kıyafetleri bakıyor musunuz ben dayanamıyorum netten lcw dan falan sipariş veriyorum güzel şeyler.gordukce
Bakıyorum ama bir türlü emin olup alamıyorumKızlar bebek kıyafetleri bakıyor musunuz ben dayanamıyorum netten lcw dan falan sipariş veriyorum güzel şeyler.gordukce
Ben de son aylara bırakıp pişman olmaktan korkuyorum yavaştan başlıcam ben de ama netten baktımlarımda tam içime sinmiyorKuzum bende ufaktan başladım duyduğuma göre son trimester ayrı işkence olduğu için anneler pişman oluyormuş neden 6-7 de başlamadım diye h&m in yenidoğan kıyafetlerini çok övüyorlar büyüyünce alt taytları kapri olarakda kullanabiliniyormuş çok fazla tavsiye eden oldu
Detaylıda en ufak ayrıntısına kadar baktıkları için cinsiyetini kesin öğrenirsin magnezyum çok önceden kullanmaya başladım ama ağrı ya da aşağıda olma durumu yoktu bendeMerhaba kizlar bende pqzartesi 21 haftalik olacam detayli ultrasona girecem.aranizda girenler varmi.birde bana 17 haftalikken yuzde 90 erkek dedi .19 haftalikken kordon bacak arsnda hala dedi pazartesi net ogrenr miyim ogrenn varmi.birde bnm de ayni agrilar var ama bnm gercekte bebek asagida onun icin magnezyum kullaniyorm kullann varmi
Doğru söylüyorsun kasımda doğacakları için kalınlığı kafa karıltırıcı malum şu an hep yaz ürünleri var gözle görüp almak da mantıklı ama işte imkanı olmayanlar internetten mecbur alıyor, burayı referans alıp da alanlar da oluyorBen de son aylara bırakıp pişman olmaktan korkuyorum yavaştan başlıcam ben de ama netten baktımlarımda tam içime sinmiyorkalın mı ince mi diye kafam karışıyor
Magnezyumun bebeğin aşağıda olmasıyla ne bağlantısı var ki merak ettimMerhaba kizlar bende pqzartesi 21 haftalik olacam detayli ultrasona girecem.aranizda girenler varmi.birde bana 17 haftalikken yuzde 90 erkek dedi .19 haftalikken kordon bacak arsnda hala dedi pazartesi net ogrenr miyim ogrenn varmi.birde bnm de ayni agrilar var ama bnm gercekte bebek asagida onun icin magnezyum kullaniyorm kullann varmi
Malesef mağazaya gidip alma imkanım yok canımben de önerilerden yola çıkarak internetten almaya çalışacağım h&m ye bakacağım meselaDoğru söylüyorsun kasımda doğacakları için kalınlığı kafa karıltırıcı malum şu an hep yaz ürünleri var gözle görüp almak da mantıklı ama işte imkanı olmayanlar internetten mecbur alıyor, burayı referans alıp da alanlar da oluyor
Evet çok inceler gerçekten bende o yüzdenherşeyini alıp sadece kıyafetlerini bırakcam eylülde de giyimi bitirririm diyorum nasipseDoğru söylüyorsun kasımda doğacakları için kalınlığı kafa karıltırıcı malum şu an hep yaz ürünleri var gözle görüp almak da mantıklı ama işte imkanı olmayanlar internetten mecbur alıyor, burayı referans alıp da alanlar da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?