2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İstesende son aylarda yatamıyorsun zaten canom.. Bir de bak ne diyor 6.aydan itibaren diyor.burad abu konu fazla abartıldı
Bir de zaten bebek için değil anne için sıkıntılı en çok.
Aynen çiçegim anne icin sıkintili lakin ben simdiden sirtustu yatamiyorum 8.ayda nasil olurum hic dudunemiyo
Galiba toplar damara baskı yapıyormuş bebek sırt üstü yatınca bende sırt üstü yatınca varislerim şişiyor canim artık pek de rahat edemiyorum sırt üstü nefesim kesiliyor
aynen benimde artik nefesim kesiliyor
Ayyy of insan uyku esnasında ne yaptığını bilmiyor sırtüstü bazen istemeden de olsa yatıyoruz inşallah bir şey olmaz bebeklerimize
yok canim bebegi etkilemiyor anne etkileniyor

Selam canlar bende pek vakit bulup yazamıyorum. Göğüslerim cok büyüdü sütyenlerim olmuyo. Şşimdi yenisini alacagım ama emzirme sütueni mi alsam ? Dahada büyürler mi ki?
Canim ben bi kac kendinden sudyenli atlet almistim kışin giyerim diye 2 tane emzirme sudyeni aldim normalde 85 giyerim fakat benimde baya buyudu bende 95 aldim suan tam oluyor ama bu gidisle 105 falan alacam sanirim

Yok canım zayıf değildim zaten 65 kiloydum iki hafta sorun yaşadım hamilelikte iyiyip içip yatmam gerekti o dönem çok hızlı aldım birde bünyem kilo almaya yaktın sürekli hareket etmem lazım
Olsun canim ya sekerin falan olmasın bebek.iyi olsunda sende 15 kilo ile tamamla ne olacak inşallah veririz sonrasında

Anne yaa
Baba yaa
Beni ödülle cezalandırma
Mahallenin en mutlu yumurcağı
Mahallenin en mutlu bebeği
Korkma iyi bir annesin
Çocukta rezilyans
Çocuk ruh sağlığı
....
Aklıma geldikçe daha da yazarım canım

Canim ben bi kac kendinden sudyenli atlet almistim kışin giyerim diye 2 tane emzirme sudyeni aldim normalde 85 giyerim fakat benimde baya buyudu bende 95 aldim suan tam oluyor ama bu gidisle 105 falan alacam sanirim
sorma şimdiden iki beden büyüdü. O dediğin atleylerden gördüm ama bilemedim sarkmasını önler mi acaba?eğer öyleyse cok rahat olur bir ili tane onlardan alabilirim. ikisi bir arada olur
Anne yaa
Baba yaa
Beni ödülle cezalandırma
Mahallenin en mutlu yumurcağı
Mahallenin en mutlu bebeği
Korkma iyi bir annesin
Çocukta rezilyans
Çocuk ruh sağlığı
....
Aklıma geldikçe daha da yazarım canım
Çok tesekkür ederim canım şimdi vaktim varken okuyayım bol bol tesrkkür ederim

Ben memlekete gittigimde gittim alacaktim ama ben biraz daha kalin istiyorum satici eylulde gelir yeni modelleride cikacak dedigi icin almadim eylulde falan alirim
Karacanın sitesindekiler ince olanlar mı acaba canım ben de kalın olsun istiyorum baktım emin olamadım

Rica ederim canım benim

Selam canlar bende pek vakit bulup yazamıyorum. Göğüslerim cok büyüdü sütyenlerim olmuyo. Şşimdi yenisini alacagım ama emzirme sütueni mi alsam ? Dahada büyürler mi ki?
Canım ben de senin gibiyim aşırı rahatsız oldum almışken emzirme sütyenlerinden alayım sonra da kullanırım dedim bi tane pentiden bi tane lcwaikikiden aldım ama aşırı rahatsız ikisi de hiç memnun kalmadım özellikle waikikininki korkunç. Bugün hm den balensiz lazer kesim bi sütyen aldım balen olmayınca da emzirirken çok zor olmaz dedi tecrübeli anneler. Şu an en rahat sütyenim bu oldu

Hımm onada bakayım bi yarın hiç alışkın değilim göğüslerim ufaktı normalde simdi kabına sıgmaz oldukar

Karacanın sitesindekiler ince olanlar mı acaba canım ben de kalın olsun istiyorum baktım emin olamadım
Bende siteden bakmistim emin olamamistim iyikide almamisim memlekete gidince bakarim dedim sitedekilerin aynisi vardi ve kalin degildi bende o yuzden almadım bence sende bekle kalinlari sezonda gelecekmis ozdilek battaniyesinede magazada bakmistim oda tam istedigim kalinlikta degildi o yuzden bekleyecem ben sonucta yorgan kullanmayacagiz fakat normal battaniyede örtulmez karda kişta ev sicakta olsa ben bistiyorum
canim cok rahat ve sarkmada olmuyor tam destekli

Kızlar yaklaşık bi saattir sağ kasığım çok agrıyor zonkluyor. Yumurtlama ağrısı gibi başladı ama şimdi biraz daha sıklaştı korkuyorum eşimde şehir dışında

Kızlar yaklaşık bi saattir sağ kasığım çok agrıyor zonkluyor. Yumurtlama ağrısı gibi başladı ama şimdi biraz daha sıklaştı korkuyorum eşimde şehir dışında
Canım benimde oluyor gazla ilgili sorun olduğunda gibi değerlendirdim batma şeklinde hatta apandis agrisi gibi siddetliydi bi kac seferinde korkulacak birsey yok merak etme

Bende de benzer bişey var iki gündür. Öyle ağrı değilde sol kasığımda sanki ara ara giren bişey.ben bebeği de yukarıda göbek deligimin orda hissediyorum halbuki. Bu saplanan şey ne anlamadım. Sanki orda bir gerginlik birşey var gibi.cok derin nefes alınca hafif bir ağrı gibi hissediyorum

Günaydın arkadaslar sırt ağrısıyla uyandım sanırım uykuda sırt üstü çok yatmışım
Sütyen konuşulmuşta hangisinden almak lazım sporcu sütyenleri gibi olanlardan mı emzirme sütyenlerinden mi ?

Canım benimde oluyor gazla ilgili sorun olduğunda gibi değerlendirdim batma şeklinde hatta apandis agrisi gibi siddetliydi bi kac seferinde korkulacak birsey yok merak etme
Aynen apandis ağrısı gibi sağda bide. Uyandım hafiflemiş ama geçmemiş. Üzerim açık uyuduğum için oluyor galiba.

Başta ara ara zonklama gibiydi sonra çok şiddetlendi ki Bende bebeği göbek deliğimin hemen altında hissediyorum. bebekte sürekli karnımda hareketliydi o yüzden tedirgin oldum aksi giden bişey mi var diye ama şükür yine hafifledi sabaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…