Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar uzun zamandir bakamiyordum butun mesajlari okuyamadim ama sicaklik durumu fena bence bir sekilde klima alin taktirin eve derim. Bizim evin neti 100 m2 fln salona taktirttm gecen sene, gece diger butun odalarin kapisini kapatiyoruz salondan yatak odasina kdr serinletiyor. Yoksa bu sicaklarda istanbulda cam fln bisey ifade etmiyor gercekten. Hayatimda yaptirdigim en mantikli seylerden biriymis, bugune kdr neden taktirmamisim diyorum simdi.Ah canım ah sabaha kadar uyumadım desem yeridir her yerim tutulmuş ağrıyor sabah kalktım adım atamıyorum. Gece duş aldim serin tutacak biseyler giydim cami açtım tek taraflı yatağa girer girmez yapış yapış oldum.Ev esse bile nem yüksek yaşanacak şehir değil. Bebeği sanırım bu haftalarda çok hissedemiyoruz belli olmuyor bazen sert tekmeler geliyor bazen 2 gün kıpırdamıyor ama yine endişelendiysen baktır veya tatlı biseyler yiyip sessiz bir ortamda sola yatıp takip etmeye çalış canim
Bir de o vakitler denizler bu kadar kirli bile değildi simdi hic düşünemiyorum ben cok severim balık ama sadece 2 kere yedim hele ton balıklı salataya bayılırım ama yemedim. Hamile olduğumu bilmezken midye yemiştim ona cok uzuldum sonra bir de kokoreç yemiştim kokorecten bir şey olmaz ama temizse. Cok geçmiş olsun kzumKUZULAR BENDEN SİZE ÖNEMLİ BİR UYARI !!!
BALIK YERKEN GERÇEKTEN DİKKATLİ OLUN ANNEM BANA HAMİLEYKEN, BABAM TEKNE İLE ÇOK BALIK TUTMUŞ AÇIKLARDA , ANNEM İYİ GELİR BEBEĞE DİYEREK BALIK TÜKETMİŞ DEVAMLI ( o zamanlar bu kadar Bilgi yokmuş bilememiş) BEN ŞU AN MULTİPL SKLEROZ HASTASIYIM BALIKTAKİ CİVA MS HASTALIĞINA SEBEP OLDU ARTIK ÖMRÜM BOYUNCA GEÇMEYECEK KRONİK BİR HASTALIĞIM VAR VE GELECEKTE BENİ NE BEKLİYOR BİLMİYORUM.. Doktorunuzun önerdiği balıkları tüketin.. Allah korusun bebeğinize zarar gelmesin ..
Kuzu bir ikiden bir şey olmaz ki üzülme annem her hafta yemiş ben doğana kadar o yüzden böyle olmuş zavallı anneme bile söylemedim bu durumu üzülmesin benim yüzümden olmuş demesin diye. Sen balığını tüket tabi sağlıklı olanlarıBir de o vakitler denizler bu kadar kirli bile değildi simdi hic düşünemiyorum ben cok severim balık ama sadece 2 kere yedim hele ton balıklı salataya bayılırım ama yemedim. Hamile olduğumu bilmezken midye yemiştim ona cok uzuldum sonra bir de kokoreç yemiştim kokorecten bir şey olmaz ama temizse. Cok geçmiş olsun kzum ☹
Ben ilk 3 ay folik asit kullandim 12den 16ya bisey kullanmamistm 16dan beri de sadece elenetal diye bir vitamin kullaniyorum. Zaten tup bebek yaptirdigimiz icin oncesinde butun vitaminlere bakildi benm eksiklik sikinti yoktu oyuzden dr sanirim cok fazla sey verme geregi duymadi. Elenetali bile unutuyorm bazen icmeyi 2 gunde 1 fln aliyorumKizlar siz bugune kadar hangi ilaclari kullandiniz ve kullanmaya devam ediyosunuz. Ben sabit tek doktora gitmedigim icin sormak istedim. Ben 3 aya kadar folik asit ocean markasinin. Daha sonra ocean markasinin omega 3 unu. D vitanemini ve demir ilaci ferrum fort kullaniuorum
Ya canm cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun sikinti yasamadan devam etsin insallah. Bu hastaligin denizdeki civadan olabilecegini bilmiyordumKUZULAR BENDEN SİZE ÖNEMLİ BİR UYARI !!!
BALIK YERKEN GERÇEKTEN DİKKATLİ OLUN ANNEM BANA HAMİLEYKEN, BABAM TEKNE İLE ÇOK BALIK TUTMUŞ AÇIKLARDA , ANNEM İYİ GELİR BEBEĞE DİYEREK BALIK TÜKETMİŞ DEVAMLI ( o zamanlar bu kadar Bilgi yokmuş bilememiş) BEN ŞU AN MULTİPL SKLEROZ HASTASIYIM BALIKTAKİ CİVA MS HASTALIĞINA SEBEP OLDU ARTIK ÖMRÜM BOYUNCA GEÇMEYECEK KRONİK BİR HASTALIĞIM VAR VE GELECEKTE BENİ NE BEKLİYOR BİLMİYORUM.. Doktorunuzun önerdiği balıkları tüketin.. Allah korusun bebeğinize zarar gelmesin ..
Lcw kendi sitesi mi burasıAy kizlarrr ben de hareket etsin hissedeyim diye çikolata yiyip duruyorum lcw den alışveriş Yaptim fiyatlar Cok iyi size de yollim dedim bir de Liste yaptım aldıklarımı bugunden Once. bi kac pijama tulum alıp ilk 6 ay kıyafet Faslı’nı kaparım diyorum
Evet kuzum aslında kesin sebebi hala bilinmiyor ama benim doktorlarım buna bağladı . Yüksek civa da sebep olabiliyor bazı aşılar da ve stres vs tabi genetikte etkiliymiş bazı kişilerde.Ya canm cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun sikinti yasamadan devam etsin insallah. Bu hastaligin denizdeki civadan olabilecegini bilmiyordum
Aynen bende oyleyim.hamilelikte baliktan tiksindim . Ceviz vs yemeye ozen gostermedim. Bulamtilarim zaten beni mafetti 4 ay . Bende korkuyorum o konuda bebek sagliklik gelistimi diye . Ben bunlari yiyemeyince süt urunlerine yuklendim hepBen ne balık yiyiyorum ne de balik yagı ceviz fındık hiç biri ağzıma değmedi umarım bebeğim sağlıklı olur tiksindim. Şimdi yemekte balığın konusu geçti eşim somon balığı alayim pişiririm kokusunu almadan yersin dedi ama yok ismi bile istahimi kapatıyor.
Kendi sitesi kzum sTok yoktu stok girmisler hemen kacirmayin anneler havada kapiyorLcw kendi sitesi mi burası
Evet çok güzelÇok değişik ve güzel değil mi ☺ Ben de bayılıyorum hissetmeye ve üzülüyorum doğduktan sonra bu tekmelerin biteceğine..![]()
Sanirim benimde dogumum ekimin sonuna dogru olacak senin ne zaman canim?aslinda benim demek istedigim cogu kisi alisveris icin eylulu bekleyecekmis suanki kiyafetler inceymis benimde demek istedigim yeni dogan kiyafetler genelde standartBenim dogum ekim e gelecek gibi ,bende zibin ,tulum vs aldim hep ,pamuklu oluyor canim ,etiket okuyorum ben.bakanlik cocuk kiyafetlerini nefes alan kumas diye genelde pamuk,keten secmis,icin rahat olsun...
olabiliyormus canim birde emdirdikten sonra bebek tum sutu bosaltamayabiliyor sen onu emdikten sonra bosaltiyorsun bosalttigin gogusunden sonra yeni sut olusuyormus bebek uyanincada diger gogsunden emziriyorsun ben alacamKızlar birde göğüs pompası listelerde hep yazılmış almak gerekir mi ben ihtiyaç olursa alayım diyodum ama hastanede hemen gerek olabiliyor mu?
Annemde kalıyordum bir haftadır o yüzden doğru dürüst giremedim. Stres yapmamaya çalışıyorum ama ufaktan korkuyorum. Birde gidiceğim profun muayenesinden aradılar sabah kadın bir konuşuo valla gerginlikten midem bulandı. Allah yardımcım olsun inşAllah kötü bişi çıkmazBugün valla aklımdan geçtin canım yoktun bi kaç gündür. Merak ettim. İnş güzel geçer o kadar tüp bebek ilaçları kullanmışsın o testlere onun da etkisi oluyormus ama bebekte sıkıntı olmuyormus. İnş çok güzel olacak hep moralini yüksek tut canım
İşte beno yuzden almadim canim sanada hatta memlekete gidince bakacam gormem lazim dedim gittim baktim cok kalin degil satici sezonu bekleyin dedi tam kalin olanlari o zaman gelecek dedi burda kullanan arkadaslarimin baya kalindi onlarinda kis bebegiydi yorgan ortmuyorlardi onlarda memleketlerinden almis eger agir olmazsa iki tane ortersinbi bakarsin olmadi bunu disarda kulkanirsin bi tane sezonda kalin alirsinBenim battaniye şuan çok kalın gelmedi bana sanki ocak şubat mart çok soğuk oluyor. Karacadan almıştık ama yorgan kullanmazsak ince gibi geldi üstüne 1 tane daha battaniye örtsek olmaz mi .
Ben ilk kızıma taç tan bebek yorganı almıştım , o kadar yumuşak ve hafif ki ... o kalın kalın battaniyelerden çok daha iyi olur ...Şimdi yorgan yastık almıyoruz dimi kızlar üstüne kalın battaniye yeterli olur mu ki
Hayırlı haberlerle ile gel inşallahKızlar günaydın yarın detaylı ultrasonum var ikili tarama riskli gelmişti dualarınıza ihtiyacım var. Açıkcası çok korkuyorum
Hangi doktora gideceksin ?Annemde kalıyordum bir haftadır o yüzden doğru dürüst giremedim. Stres yapmamaya çalışıyorum ama ufaktan korkuyorum. Birde gidiceğim profun muayenesinden aradılar sabah kadın bir konuşuo valla gerginlikten midem bulandı. Allah yardımcım olsun inşAllah kötü bişi çıkmaz