2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar günaydın yarın detaylı ultrasonum var ikili tarama riskli gelmişti dualarınıza ihtiyacım var. Açıkcası çok korkuyorum
Canim dualarımız seninle allahin izniyle cok guzel haberlerle o odadan cikacaksin hersey gonlunce olsun insallah 🤲🤲
Pijama altları yelekler müslimler cok ucuz 10 TL ye alez vardı ama sepetimden çıkmış ve bitmiş bi miktar uzdu 😆
muslin cok iyiymis bende e bebekten indirimle almistim 25 tlydi seninkiler baya uygunmus 2 adet daha alacaktim dur onlarida ordan alayim😂

Canim dualarımız seninle allahin izniyle cok guzel haberlerle o odadan cikacaksin hersey gonlunce olsun insallah 🤲🤲

muslin cok iyiymis bende e bebekten indirimle almistim 25 tlydi seninkiler baya uygunmus 2 adet daha alacaktim dur onlarida ordan alayim😂

15 tl liğin Mavisi de var cnim 19-25 likler de var boyut artıyor giderek onlarda. Pijama altları da cok hesaplı yelekler de 👍🏻

Kızlar ayrıntılı usg için hangi doktorlara gideceğimizi paylaşalım mı ? Ben medipol mega hastanesinden dr Ahmet Tayyar dan randevu almayı düşünüyorum ama Rıza Madazlı ve Recep Has ın isimlerini çok duydum kararsız kaldım ...

Bnmde kalça ağrım çok oldu yürüyüşe başladm iyi geldi maden suyu da içiyorum bide mini masaj aleti almştm titreşimli sırtım bacağım ağrıdığında onu kullanıyorum hep geçiriyo ağrıyı
Yürüyüş mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum canım ama maden suyunu deneyeceğim bakalım azalacak mı ağrılar.Ben de masaj aleti alsam iyi olacak eşime yazık bana masaj yapmaktan elleri ağrıyor onunda😂

Saol canım Allah razı olsun

Kızlar ayrıntılı usg için hangi doktorlara gideceğimizi paylaşalım mı ? Ben medipol mega hastanesinden dr Ahmet Tayyar dan randevu almayı düşünüyorum ama Rıza Madazlı ve Recep Has ın isimlerini çok duydum kararsız kaldım ...
Kuzu ben recep hocaya gidicem yarın kısmetse kendi kadın doğumcumun cerrahpaşadan hocası ama yorumlardan baktığım kadarıyla biraz donuk bir doktor olduğunu sölüolar kendi doktorum çok iyi bir doktor olduğunu söledi. Rıza madazlıyıda ilaç mümessili bir ablam var o tanıyor eğer recep hocadan memnun kalmazsam rıza hocayada gidicem oda çapanın hocası daha ılımlı bir doktor olduğunu duydum daha güleryüzlü

Kuzu ben recep hocaya gidicem yarın kısmetse kendi kadın doğumcumun cerrahpaşadan hocası ama yorumlardan baktığım kadarıyla biraz donuk bir doktor olduğunu sölüolar kendi doktorum çok iyi bir doktor olduğunu söledi. Rıza madazlıyıda ilaç mümessili bir ablam var o tanıyor eğer recep hocadan memnun kalmazsam rıza hocayada gidicem oda çapanın hocası daha ılımlı bir doktor olduğunu duydum daha güleryüzlü
Canım Rıza Madazlı Cerrahpaşa nın doktoru ama Nişantaşı’nda muayenehanesi var ... Recep bey e de arkadaşım geçen aylarda gitti çok memnun kalmıştı ... benim de ikili testim yaştan dolayı riskli çıktı, medipol den Ahmet Tayyar I çok övdüler ve orda çalışan yakınlarım olduğu için fiyatta da indirim yapıldı... Rıza bey in muayenesi 800 TL dediler , Recep has a da arkadaşım 650 ye gitmişti ...

Hangi marka aldınz bnde alıcam ama aventle lansinoh arasnda kaldım Elektrkli alıcam bnde
Screenshot_20200706-151004_Trendyol.webp
mochi marka aldim canim,ben elektrikle ugrasmak istemedigim icin manuel aldim,dolasirken de kullanicam...elektrikli cok memnun kalirsin eminim

Kenarı dikmek için makina gerekiyor mu canım ben hazır aldim ama toptan bebek kumaş satan sayfalara denk geldim harika desen ve renkler var ben 2 tane aldım ama çok beğenerek almadım çeşit yok çünkü hep aynisi
Canim ben 1ini elimde diktim ,digerini arkadasim makinada gecti..pazen,muslin ,poplin kumas aldim ben...1 i kaldi onu da bebek arabasi gelsin boyuna gore ayarlayacagim

Inşallah bol bol sütümüz olur canım fazla olunca buzluğa atarız 🤲☺Ben bi tanıdıktan alicam kadın elektrikli almış çok az sutu gelmiş bir kaç ay kullandım dedi aparatlarin yenisini alıp kenarda bulundurucam
Cok mantikli biz tedbirimizi alalim 😃guzel yikadiktan sonra sorun bile olmaz ,sut sonucta ..herkes kiraliyormus bile

Ben yarın rıza madazlıya gidicem cnm ben de adını çok duydum.

KUZULAR BENDEN SİZE ÖNEMLİ BİR UYARI !!!

BALIK YERKEN GERÇEKTEN DİKKATLİ OLUN ANNEM BANA HAMİLEYKEN, BABAM TEKNE İLE ÇOK BALIK TUTMUŞ AÇIKLARDA , ANNEM İYİ GELİR BEBEĞE DİYEREK BALIK TÜKETMİŞ DEVAMLI ( o zamanlar bu kadar Bilgi yokmuş bilememiş) BEN ŞU AN MULTİPL SKLEROZ HASTASIYIM BALIKTAKİ CİVA MS HASTALIĞINA SEBEP OLDU ARTIK ÖMRÜM BOYUNCA GEÇMEYECEK KRONİK BİR HASTALIĞIM VAR VE GELECEKTE BENİ NE BEKLİYOR BİLMİYORUM.. Doktorunuzun önerdiği balıkları tüketin.. Allah korusun bebeğinize zarar gelmesin ..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş herhangi bir sıkıntı yaşamazsın kuzum. Evet diplerde yaşayan balıklar çok tehlikeli olabiliyormuş yazdıklarım dışında birde mezgit denizin çöpçüsü denildiği için o da tehlikeli. Ben genelde hem doktora hem diyetisyenden onay alarak yiyorum. Genelde levrek somon çupra oluyor.

Ben sodomed goruntuleme merkezine gittim canm 450 tl di,cok guzel ilgilendiler..kadikoyde
Rıza Madazlıya mı gittin orada cnm? Baya uygunmuş fiyatı ama ben Bakırköye yakınım salı günleri acıbadem bakırköye geliyormuş orada gidicem ama fiyatını sormadım.. =(

Rıza Madazlıya mı gittin orada cnm? Baya uygunmuş fiyatı ama ben Bakırköye yakınım salı günleri acıbadem bakırköye geliyormuş orada gidicem ama fiyatını sormadım.. =(
Meliha cebi ye gittim ben sodomed te,normalde 950 tl dedi,iyi arastir canim ,benim miyomum oldugu icin miyom damarlarina bakildi.o yuzden orayi sectim.skintim olmasa en yakin hastaneye gider yaptirirdim

Back
X