Çok iyi yapmışsınız fotoğrafı varsa atabilirmisin bizede örnek olsunBen muslin kumaş aldim intaslardan 4 metre ,o kadar cok battaniyem ve agiz bezim oldu ki ,renkleri de harika...1 metresi 50tl di hazir muslinlerin...25 tl verdim 1 metreye,kenarini diktik mis gibi oldu
Bnmde kalça ağrım çok oldu yürüyüşe başladm iyi geldi maden suyu da içiyorum bide mini masaj aleti almştm titreşimli sırtım bacağım ağrıdığında onu kullanıyorum hep geçiriyo ağrıyıMaden suyu midemde yanma yapıyor diye içmiyordum ama bugünden itibaren başlayacağım ağrı çok kötüydü.
Hangi marka aldınz bnde alıcam ama aventle lansinoh arasnda kaldım Elektrkli alıcam bndeBana hemsire dedi ki mutlaka al ,benim 9 kasimdan 20 gun once dogacak buyuk ihtimal.bebek ilk zaman emmek te zorlanir,sutun bosa gitmesin dedi.ilk sut onemli oldugu icin sagicam hemen 4 ay buzlukta kaliyormus.,birde manuel alicam bebek emerken digerinden sagabilecegim oyle daha cok gelirmis.is yaparken emme gucu yuksek olanini sectim,.disari falan cikarken gogus ucuna yakin biberon da sectim,.bebegimize yarasin yeter ki..sutumun bosa gitmesini istemiyorum..bu arada benim gogsumden sivi gelmeye basladi bile...
Daha uygun demiş bnm taki yastığıyla birlikte malzemeler 120 tuttu birde ahşapı en büyük aldm 40 cm belki bu daha küçüktür iki isim diye büyük aldm150 TL demiş canım ki kasım ayına kadar fiyat kesin artar .Taki yastığını da paylaşırsın bizimle eminim onda çok güzel olur
Kenarı dikmek için makina gerekiyor mu canım ben hazır aldim ama toptan bebek kumaş satan sayfalara denk geldim harika desen ve renkler var ben 2 tane aldım ama çok beğenerek almadım çeşit yok çünkü hep aynisiBen muslin kumaş aldim intaslardan 4 metre ,o kadar cok battaniyem ve agiz bezim oldu ki ,renkleri de harika...1 metresi 50tl di hazir muslinlerin...25 tl verdim 1 metreye,kenarini diktik mis gibi oldu
Benim battaniye şuan çok kalın gelmedi bana sanki ocak şubat mart çok soğuk oluyor. Karacadan almıştık ama yorgan kullanmazsak ince gibi geldi üstüne 1 tane daha battaniye örtsek olmaz mi .Şimdi yorgan yastık almıyoruz dimi kızlar üstüne kalın battaniye yeterli olur mu ki
Çok sevindim canım hep iyi olursun inşcanım teşekkür ederim hallettik şükür
Arkadaslar battaniye yeterli demiş ama bende kararsız kaldım ya üşütürse gece ne yapacağızBenim battaniye şuan çok kalın gelmedi bana sanki ocak şubat mart çok soğuk oluyor. Karacadan almıştık ama yorgan kullanmazsak ince gibi geldi üstüne 1 tane daha battaniye örtsek olmaz mi .
Ben almayı düşünmüyordum ihtiyaç halinde alırım diyodum. O zaman ilk etapta Normal de olsa bişey alayım bulunsun yanımda çok saol canımBana hemsire dedi ki mutlaka al ,benim 9 kasimdan 20 gun once dogacak buyuk ihtimal.bebek ilk zaman emmek te zorlanir,sutun bosa gitmesin dedi.ilk sut onemli oldugu icin sagicam hemen 4 ay buzlukta kaliyormus.,birde manuel alicam bebek emerken digerinden sagabilecegim oyle daha cok gelirmis.is yaparken emme gucu yuksek olanini sectim,.disari falan cikarken gogus ucuna yakin biberon da sectim,.bebegimize yarasin yeter ki..sutumun bosa gitmesini istemiyorum..bu arada benim gogsumden sivi gelmeye basladi bile...
Canım en yüksek civa oranı olan balıklar uskumru, Tuna balığı, kılıç balığı onlar kesinlikle tüketilmemeli. Birde midye kesinlikle yok. Somonda civa var ama zarar verecek düzeyde değil besin değeri çok yüksek canım. Benim doktorda diyetisyen de en az haftada bir yemeye özen göster dedi.Dün balık konusu açılınca eşim somon alayim demişti int baktım hamilelerin somon yemesi sakıncalı diyor civa dan dolayı halbuki somon en güzel balık bilgin var mı canım. Benim demirim yüksek hatta bayağı yüksek ama ferritin düşük ferritin le demir arasındaki fark ne acaba
Bugün valla aklımdan geçtin canım yoktun bi kaç gündür. Merak ettim. İnş güzel geçer o kadar tüp bebek ilaçları kullanmışsın o testlere onun da etkisi oluyormus ama bebekte sıkıntı olmuyormus. İnş çok güzel olacak hep moralini yüksek tut canımKızlar günaydın yarın detaylı ultrasonum var ikili tarama riskli gelmişti dualarınıza ihtiyacım var. Açıkcası çok korkuyorum
Çok saol kuzumKarar verince alın şimdi daha rahat yapılıyo hemyapacağın zaman yazarsın konuşuruz özelden yardmcı olurum Çok sağolun amin inşallah
Amin canım Allah razı olsun, hepimiz hep iyi olalım inşallah.Çok sevindim canım hep iyi olursun inş
Kuzum asidini kaçırıp içersen midene dokunmazMaden suyu midemde yanma yapıyor diye içmiyordum ama bugünden itibaren başlayacağım ağrı çok kötüydü.
Canım en yüksek civa oranı olan balıklar uskumru, Tuna balığı, kılıç balığı onlar kesinlikle tüketilmemeli. Birde midye kesinlikle yok. Somonda civa var ama zarar verecek düzeyde değil besin değeri çok yüksek canım. Benim doktorda diyetisyen de en az haftada bir yemeye özen göster dedi.
ferritin Demir tutan kandaki bi protein diye biliyorum benim düşük olduğunda ikisde düşüktü. Ama adetime bağlı düşüyordu demirim hep. Sen değerlerini mutlaka görüş doktorunla belki takviye verir
Çok değişik ve güzel değil miGünaydın kizlar bugün ilkez dıştan elimle hareketlerini hissettim kızımın tepikliyor ya hafif baskı yapınca karnımaay çok değişik bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?